Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra negatif mi çıktı pekiGebelik testi bile yapsanız iğne etkisiyle çift çizgi olur. Benim 12.günr kadar çift çizgi oldu
Aynen bugün negatif ve 12.gün. Adete 5 gün var. Sizce umut var mıSonra negatif mi çıktı peki
Aaa canım aynı gün yapmışız seninle iğneyi beni yarın başlayacağım test yapmaya takip edeceğim öyle koyulasiyorsa eğer gebelik var ama gün geçtikçe siliklesiyorsa iğne etkisidir daha5 Mayıs'ta yaptım iğneyi bugün tam 8 gün oldu ovulasyon testi yapsam sonuç çıkarmı aceba
Bence erken şimdi yapmayın yapanlar söylüyor 12. Güne kadar çift çizgi çıkıyormuş boşuna umutlanmak olur kan testinde negatif çıkarsa uzulebilirsiniz. Ben bekleyeceğim bakalım. Yine de siz bilirsiniz tabiAaa canım aynı gün yapmışız seninle iğneyi beni yarın başlayacağım test yapmaya takip edeceğim öyle koyulasiyorsa eğer gebelik var ama gün geçtikçe siliklesiyorsa iğne etkisidir daha
Yok canım bilgiliyim zaten ben etkisi bitene kadar ama azalarak devam ediyor eğer varsa da azalmak yerine koyulaşıyor gittikçe o yüzden onu takip edeceğim yoksa biliyorum iğne etkisinden pozitif çıkacağını benim bir arkadas takip ediyordu 7. Gün yaptı 8. Gün de daha koyulasmisti takip etti böyle kan verdi hamiş şu an ama gittikçe siliklesiyorsa daha iğne etkisi var demektirBence erken şimdi yapmayın yapanlar söylüyor 12. Güne kadar çift çizgi çıkıyormuş boşuna umutlanmak olur kan testinde negatif çıkarsa uzulebilirsiniz. Ben bekleyeceğim bakalım. Yine de siz bilirsiniz tabi
Kızlar bende 6 sında yaptın iğneyi çok umutsuzun belirti arıyorum sürekli yapmicam diyorum kendime engel olamıyorımYok canım bilgiliyim zaten ben etkisi bitene kadar ama azalarak devam ediyor eğer varsa da azalmak yerine koyulaşıyor gittikçe o yüzden onu takip edeceğim yoksa biliyorum iğne etkisinden pozitif çıkacağını benim bir arkadas takip ediyordu 7. Gün yaptı 8. Gün de daha koyulasmisti takip etti böyle kan verdi hamiş şu an ama gittikçe siliklesiyorsa daha iğne etkisi var demektir
Canım valla düşünme diyemem çünkü bende öyleyim sürekli tuttu mu tutmadı mi falan valla baslicam ben yarın teste daha fazla tutamamKızlar bende 6 sında yaptın iğneyi çok umutsuzun belirti arıyorum sürekli yapmicam diyorum kendime engel olamıyorım
Hiç boşuna başlama daha çok stres oluyoruz adet gününden önce tek test yapmicam erkenden ağlama krizlerine giriyorum bugün arkadaşlarımla dışarı çıktık e bebeğe girdik o çocuğuna bişeyler bakarken o kadar içim buruk oldu ki ağlamamak İçin kendimi zor tuttumCanım valla düşünme diyemem çünkü bende öyleyim sürekli tuttu mu tutmadı mi falan valla baslicam ben yarın teste daha fazla tutamam
En kısa zamanda biz de yavrularımıza kavusalim inşallah canım ne diyebilirizHiç boşuna başlama daha çok stres oluyoruz adet gününden önce tek test yapmicam erkenden ağlama krizlerine giriyorum bugün arkadaşlarımla dışarı çıktık e bebeğe girdik o çocuğuna bişeyler bakarken o kadar içim buruk oldu ki ağlamamak İçin kendimi zor tuttum
İnşallah inşallahEn kısa zamanda biz de yavrularımıza kavusalim inşallah canım ne diyebiliriz
Gebelik testi kesin sonuç diyorlar ama Allah büyük umudunuzu kaybetmeyinAynen bugün negatif ve 12.gün. Adete 5 gün var. Sizce umut var mı
Hm çatlatma iğnesi olduğu için erkenden belli olur diye düşündüm.8günde gebelik oluşmazki daha. Testte çıkmasını geçtim rahme bile yerleşmez henuz. 14günü beklemek zorundasın
İğne veya iğnesiz. Gebeliğin oluşumu zaten 10gün civarı sürüyor daha rahme yerleşmeden gebelikten söz edilmez bile. İğneye ve belirtilerine cok takılmayın. Hayırlısıyla olsun insallahHm çatlatma iğnesi olduğu için erkenden belli olur diye düşündüm.
İnşallah Teşekkür ederimİğne veya iğnesiz. Gebeliğin oluşumu zaten 10gün civarı sürüyor daha rahme yerleşmeden gebelikten söz edilmez bile. İğneye ve belirtilerine cok takılmayın. Hayırlısıyla olsun insallah