• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Günleri

abes2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
29
10
1
29
Merhaba, daha önce iğneyi kullananlardan bilgi almak istiyorum. 7-8 gün sonunda test yaptım bende negatif çıktı. İğnenin etkisimi çabuk geçti yoksa işe yaramadımı bilmiyorum bu arada iğneden sonra hiçbi belirtide yaşamadım. Bu durum bu ay gebelik şansımın kalmadığınımı gösterir? Daha önce başına bu tarz olay gelen varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum

Merhaba, daha önce iğneyi kullananlardan bilgi almak istiyorum. 7-8 gün sonunda test yaptım bende negatif çıktı. İğnenin etkisimi çabuk geçti yoksa işe yaramadımı bilmiyorum bu arada iğneden sonra hiçbi belirtide yaşamadım. Bu durum bu ay gebelik şansımın kalmadığınımı gösterir? Daha önce başına bu tarz olay gelen varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum
Maalesef 14. Gun olmadan birsey soylemek cok erken
Belirtileri karsilastirmak cok bos herkes ayni belirtileri gormuyor
Hatta belirti olmadan da hamile kalan var

Maalesef 14. Gun olmadan birsey soylemek cok erken
Belirtileri karsilastirmak cok bos herkes ayni belirtileri gormuyor
Hatta belirti olmadan da hamile kalan var
Genel olarak okuduğum konularda 11.günlerde bile iğnenin etkisini yaşayanlar çok fazla. Pozitif çıksaydı zaten direk iğnenin etkisi derdim ama negatif çıkınca şüphehe düştüm acaba işe yaramadımı diye tabi dediğiniz gibi çok erken ama negatifi görünce olmayan umudumda kayboldu gitti

Genel olarak okuduğum konularda 11.günlerde bile iğnenin etkisini yaşayanlar çok fazla. Pozitif çıksaydı zaten direk iğnenin etkisi derdim ama negatif çıkınca şüphehe düştüm acaba işe yaramadımı diye tabi dediğiniz gibi çok erken ama negatifi görünce olmayan umudumda kayboldu gitti
Genel olarak 10. Gune kadar pozitif cikardi
Cok erken negatif cikmis o yuzden garip geldi belirtilere bakmamak gerek sadece negatif pozitife bakmali
Kac gun kaldi Peki teste

Back