• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle etkisi

Gunes1503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
20
6
1
27
Bir buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandım iğne yaptığım günü saymazsak bugün 11. Gün ama evde test yapmaya korkuyorum yalancı pozitif çıkar diye sizce iğne etkisi geçmiş mıdır lütfen yardımcı olun 11. Günde ovitrelle ile gebeliğini öğrenen var mi kizlar

Siz test yaptınız mı acaba ? Yada kan felan verdiniz mi ? Benimde bugun çatlatma iğnesinin 12. Günü olacak hiçbir şey yapmadım daha ne kan nede idrar testi

Siz test yaptınız mı acaba ? Yada kan felan verdiniz mi ? Benimde bugun çatlatma iğnesinin 12. Günü olacak hiçbir şey yapmadım daha ne kan nede idrar testi
Çatlatma ignesinin 12. Günü evde hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset testi negatif cikti sanırım yine hamilelik yok bence gecikmeyi bekleyin kaç gün kaldı adetinize benim yarin bat

Çatlatma ignesinin 12. Günü evde hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset testi negatif cikti sanırım yine hamilelik yok bence gecikmeyi bekleyin kaç gün kaldı adetinize benim yarin bat
Çatlatma iğnesine göre değişiyor sizde muhtemelen 14. Gününüzde adet olursunuz ki umatım olmazsınız bende merak ettim açıkcası kanda azda olsa görünmesi gerekir gibi. Yarın devlet hastanesinde yapsam pazar günü sonuç alır mıyız. Yada pazar günü zaten 14. Günü olacak iğnenin eğer adet olmazsam pazartesi gider kan veririm

Çatlatma iğnesine göre değişiyor sizde muhtemelen 14. Gününüzde adet olursunuz ki umatım olmazsınız bende merak ettim açıkcası kanda azda olsa görünmesi gerekir gibi. Yarın devlet hastanesinde yapsam pazar günü sonuç alır mıyız. Yada pazar günü zaten 14. Günü olacak iğnenin eğer adet olmazsam pazartesi gider kan veririm
Bencede pazartesiden once kan verme hatta salı çarşamba daha iyi olur ama biz dayanamıyorum malesef benimde bat bugün evde kaset test yaptım negatif erken gebelik testi çok silik çıktı kafam allak bullak sadece ben mi görüyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20250208_144445.webp
    IMG_20250208_144445.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 21
Benim doktorum iğnenin 14. günü kan testi vermemi söyledi, ben o güne kadar bişi yapmadım bekledim stres olmamak için.

Malesef o gün öğrendim negatif olduğunu ve iki gün sonra adet geldi.
Kızlar bence bekleyin hemen yapmayın.
İnşallah sizler güzel haberi alırsınız..

Bencede pazartesiden once kan verme hatta salı çarşamba daha iyi olur ama biz dayanamıyorum malesef benimde bat bugün evde kaset test yaptım negatif erken gebelik testi çok silik çıktı kafam allak bullak sadece ben mi görüyorum acaba
Çok çok silik görünüyor gibi. Kesinlikle 14. Gün ve sonrası daha sağlıklı sonuç verir 🤗 bende öyle düşünüyorum. Ben beklerimde eşim beklemez o hiç dayanmıyor test yapmam için yarına ısrar etti bana kalsa pazartesi direkt kan vereceğim tabi adet gelmezse

Benim doktorum iğnenin 14. günü kan testi vermemi söyledi, ben o güne kadar bişi yapmadım bekledim stres olmamak için.

Yaaa tekrar deneyin bırakmayın ilk denemenizmiydi acaba ?

Çok çok silik görünüyor gibi. Kesinlikle 14. Gün ve sonrası daha sağlıklı sonuç verir 🤗 bende öyle düşünüyorum. Ben beklerimde eşim beklemez o hiç dayanmıyor test yapmam için yarına ısrar etti bana kalsa pazartesi direkt kan vereceğim tabi adet gelmezse
İnşallah gelmez hamilesindir

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

İnşallah gelmez hamilesindir
İnşallah ama sen mutlaka kan ver bu kadar silik çıkıyorsa kanda çok güzel değerler çıkar 🌸 yakınlarında devlet hastanesi varsa uğra haftasonu diye belli olur mu bilmiyorum ama e nabıza felan düşer belki

Yaaa tekrar deneyin bırakmayın ilk denemenizmiydi acaba ?

ilk denememdi, doktor tekrar yapalım isterseniz yada aşılama dedi.
Bu ay tekrar deneyip olmazsa , aşılamaya geçicem büyük ihtimalle.
İnşallah gerek kalmadan gelir :)

ilk denememdi, doktor tekrar yapalım isterseniz yada aşılama dedi.
Bu ay tekrar deneyip olmazsa , aşılamaya geçicem büyük ihtimalle.
İnşallah gerek kalmadan gelir :)
İnşallah aşılamada hemen hemen aynı şey pek bir farkı yok ama mantıklı bencede bir kere daha deneyin çatlatmayı inşallah olur bu defa 🌸 hiçbirine gerek kalmaz

İnşallah aşılamada hemen hemen aynı şey pek bir farkı yok ama mantıklı bencede bir kere daha deneyin çatlatmayı inşallah olur bu defa 🌸 hiçbirine gerek kalmaz
İnşallah , öyle düşünüyorum bende bakalım :)

İnşallah ama sen mutlaka kan ver bu kadar silik çıkıyorsa kanda çok güzel değerler çıkar 🌸 yakınlarında devlet hastanesi varsa uğra haftasonu diye belli olur mu bilmiyorum ama e nabıza felan düşer belki
Aslında ben hemşirelik ve özel hastanede çalışıyorum doktorumda ekip arkadaşım ve bana kızıyor erken test yaptırınca bu yüzden mecburen beklicem pazartesiye kadar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Aslında ben hemşirelik ve özel hastanede çalışıyorum doktorumda ekip arkadaşım ve bana kızıyor erken test yaptırınca bu yüzden mecburen beklicem pazartesiye kadar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayırlı ve güzel haberlerinizi bizlerlede paylaşın ve eğer hamileyseniz bizlerede bol bol dua edin 🤗

Hayırlı ve güzel haberlerinizi bizlerlede paylaşın ve eğer hamileyseniz bizlerede bol bol dua edin

Hayırlı ve güzel haberlerinizi bizlerlede paylaşın ve eğer hamileyseniz bizlerede bol bol dua edin 🤗
Tabiki inşallah buraya hamile olduğunuzu yazmak hepimize nasip olur en kısa zamanda

Merhaba arkadaşlar bende şubat 5 de iğne vuruldum ara ara vajina bölgesinde sancı vuruyor sizin böyle bir belirtiniz varmı ?

Merhaba hanımlar, ben de 8 şubatta ovitrelle yaptım, 10 şubatta aşılamam oldu, bugün(iğnenin 10.günü) akşam erken gebelik testi yaptım, adetime 5 gün var, çok hafif silik çizgi çıktı, önceki aşılamamda 11.gün kan testinde negatif çıkmıştı, bu sefer 10.gün erken testte silik de olsa çizgi görünce acaba mı dedim..

Back