Merhaba canım b3nimde 1 ay arayla 2. Iğne inşallah güzel haberler alırız gerçi test yaptim idrar negatifti bata 4 gün var siz n3 zaman catlatma iğnesi oldunuzMerhaba kızlar. Kasım ayında catlatma ignesi yaptiranlar burda buluşalım
Bu benim 2. Catlatma ignem inşallah bu sefer tutar
Benimde ilk denemdm basarisiz oldu 15.gün ögrendimMerhaba kızlar. Kasım ayında catlatma ignesi yaptiranlar burda buluşalım
Benim ilkinde adetim düzenli geldi. 2. si 2-3 gün var dahaBenimde ilk denemdm basarisiz oldu 15.gün ögrendim2.ciye baslicaz ama adetim bi turlu gelmedi sizde ne zaman geldi ?
Hadi hayirlisi Canim ya bnim hala gelmediBenim ilkinde adetim düzenli geldi. 2. si 2-3 gün var daha
Aynen bende belirtiler var bende 29 kasimda vurmustum iğneyi bugun test yapicamBen 30 kasımda vuruldum iğneyi klomenden sonra. 1,2,3 hatta 4.günü de değerlendirdik. Şuan kasık ağrım, çok hafif gaz sancım var. P.tesi test vermem lazım ama düşünüyorum. Sizde de belirtiler aynı mı?
Belki hamilesindir inşallahHadi hayirlisi Canim ya bnim hala gelmedi
Hadi inşallah. Rabbim gönlününe göre versin inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruzAynen bende belirtiler var bende 29 kasimda vurmustum iğneyi bugun test yapicam
Insallah canim.. hep birlikte guzel haber alalimmHadi inşallah. Rabbim gönlününe göre versin inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yok canim sanmiyorum kan vermistim sonuc olumsuzduBelki hamilesindir inşallah
sonucunuz ne oldu ben de iğne vuruldum beklemedeyim :)Merhaba kızlar. Kasım ayında catlatma ignesi yaptiranlar burda buluşalım
Bende iğne vuruldum 3.günüm bugün gittim yumurtaların çatlamış dedi ilaç verdisonucunuz ne oldu ben de iğne vuruldum beklemedeyim :)
Benim 7. Günüm doktor çağırmadı çatlamayı kontrol etmek için ama duphaston kullanmamı söyledi rahim duvarını kalınlaştırmak için.Bende iğne vuruldum 3.günüm bugün gittim yumurtaların çatlamış dedi ilaç verdi
Beni bugün için çağırdı gittim ilaç da progestan ve coaspirin mıydı ne adını yanlış yazmış olabilirimBenim 7. Günüm doktor çağırmadı çatlamayı kontrol etmek için ama duphaston kullanmamı söyledi rahim duvarını kalınlaştırmak için.
Herhangi bi belirtiniz var mıBeni bugün için çağırdı gittim ilaç da progestan ve coaspirin mıydı ne adını yanlış yazmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?