Gebeliğe Hazırlık OVİTRELLE ÇATLATMA İĞNESİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GeceMavi-

Çok şükür ki gökyüzü henüz hiçbir cüzdana sığmıyor
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
1.138
3.846
83
30
Merhaba kızlar. Kasım ayında catlatma ignesi yaptiranlar burda buluşalım
Bu benim 2. Catlatma ignem inşallah bu sefer tutar

Merhaba kızlar. Kasım ayında catlatma ignesi yaptiranlar burda buluşalım
Bu benim 2. Catlatma ignem inşallah bu sefer tutar
Merhaba canım b3nimde 1 ay arayla 2. Iğne inşallah güzel haberler alırız gerçi test yaptim idrar negatifti bata 4 gün var siz n3 zaman catlatma iğnesi oldunuz

Merhaba canim. 28 kasimda vuruldum. 29.30 kasim ve 2.4. 6 aralik ilişki oldu benim sag ve sol kasımlarımda ara ara batma oluyor. Sen erken test yapmissin canm insallah tutmuştur seninki de. Senin çocuğun var mi ne zamandan beri çocuk düşünüyorsunuz

Benimde ilk denemdm basarisiz oldu 15.gün ögrendim 2.ciye baslicaz ama adetim bi turlu gelmedi sizde ne zaman geldi ?
Benim ilkinde adetim düzenli geldi. 2. si 2-3 gün var daha

Ben 30 kasımda vuruldum iğneyi klomenden sonra. 1,2,3 hatta 4.günü de değerlendirdik. Şuan kasık ağrım, çok hafif gaz sancım var. P.tesi test vermem lazım ama düşünüyorum. Sizde de belirtiler aynı mı?

Aynen bende belirtiler var bende 29 kasimda vurmustum iğneyi bugun test yapicam

Bende klomen bitirdim buguniğne yapıldı süreçle ilgili bilginiz varsa bana anlatır mısınız

Benim 7. Günüm doktor çağırmadı çatlamayı kontrol etmek için ama duphaston kullanmamı söyledi rahim duvarını kalınlaştırmak için.
Beni bugün için çağırdı gittim ilaç da progestan ve coaspirin mıydı ne adını yanlış yazmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…