- 19 Kasım 2020
- 22.149
- 48.313
- 548
- Konu Sahibi lataknatuminrahmetillah
Bende bi köşe de bekleyim bariOzelliklee hamile kalanlar igneden sonra belirti yaşadinimiz ? Hic bir belirtisi ağrisi olmadan hamile kalaniniz varmi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi köşe de bekleyim bariOzelliklee hamile kalanlar igneden sonra belirti yaşadinimiz ? Hic bir belirtisi ağrisi olmadan hamile kalaniniz varmi ?
Bende yok şimdilikKızlarl selam benimde bugün 7. Günüm ağrılarım gitti sadece nefes darlığı başladı böyle belirtileri yaşayan var mı aranızda?
Klomen kullandığim sıra baya oldu iğne vurulduğum zaman da oldu ama artık şimdi yokaynen catlamistir catlamakla kalmayip dollenmistir insAllah
Yukarda sordumda gormedin galiba sende yumurtlama akintisi geldimi peki canimm ?
Doktormu yazdi bunlarin hepsini sana belki cok agir geldi hepsiFolic b12 omega estrofem Bunları kullanıyorum sonra bi sıkışma geliyor. Üç gündür böyle bugünde devam ederse gidicem.
Sendemi catlatma ignesi oldun canimmBende bi köşe de bekleyim bari![]()
Igne ilac vuruldugumuz zaman normal akinti baya oluyo canimm,, o farkli yumurtlama akintisi farkli ayni yumurta aki gibi uzuyoKlomen kullandığim sıra baya oldu iğne vurulduğum zaman da oldu ama artık şimdi yok
Tamam öyleydi zaten yani öyle hatırlıyorumIgne ilac vuruldugumuz zaman normal akinti baya oluyo canimm,, o farkli yumurtlama akintisi farkli ayni yumurta aki gibi uzuyo
Aynen canım bide üstüne aşılama yapıldı kimde ne belirti var bakim diye geldimSendemi catlatma ignesi oldun canimm![]()
Bizde pek bi belirti yok canimm sende neler varAynen canım bide üstüne aşılama yapıldı kimde ne belirti var bakim diye geldim![]()
Valla bende de ses kesildi İğnenin etkisi geçince belirti felan kalmadıBizde pek bi belirti yok canimm sende neler var![]()
Test yaptinmi sonuc ne canimm ?Valla bende de ses kesildi İğnenin etkisi geçince belirti felan kalmadı![]()
Bugun 10.günün test yaptinmiiiBenim de iğnemin 5.gunu bugün![]()
İğne yaptığım günü saymazsak bugün 10. Gün adetime 1 hafta var daha test yapsam çıkmaz daha hem erkenBugun 10.günün test yaptinmiii![]()
Hmm yaptiginda bizi haberdar et canimmİğne yaptığım günü saymazsak bugün 10. Gün adetime 1 hafta var daha test yapsam çıkmaz daha hem erken
Tabi söylerim sen de yapmadın sanırım dahaHmm yaptiginda bizi haberdar et canimm
Benimki erken geldi bu defa canım aşılamadan 9 gün sonra adet oldum niye böyle oldu bilmiyorum yarın randevum var Dr ne dicek bakalım inşallah sizler güzel haberler verirsinizTest yaptinmi sonuc ne canimm ?
Aynen bende yapmadim dahaTabi söylerim sen de yapmadın sanırım daha
Hmm adet gunun gelmişmiydi ? Amin insAllah hepimize nasip olur tez zamandaBenimki erken geldi bu defa canım aşılamadan 9 gün sonra adet oldum niye böyle oldu bilmiyorum yarın randevum var Dr ne dicek bakalım inşallah sizler güzel haberler verirsiniz![]()
Aminn kuzum yok kız adetime 8 gün vardı hiç yapmazdı böyle ama bakalımHmm adet gunun gelmişmiydi ? Amin insAllah hepimize nasip olur tez zamanda![]()
Baya bildigin adetmi belki lekelenmedir insAllah canm :)Aminn kuzum yok kız adetime 8 gün vardı hiç yapmazdı böyle ama bakalım![]()