- 19 Aralık 2020
- 223
- 58
- 28
- Konu Sahibi lataknatuminrahmetillah
Ozelliklee hamile kalanlar igneden sonra belirti yaşadinimiz ? Hic bir belirtisi ağrisi olmadan hamile kalaniniz varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün iğnenin 5. Günü midem bulantım oluyor vurulduğum günden beri. Geçen ayki iğnemdede adet olana kadar mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma mide ekşimesi hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım hatta adet oldum hala devamdı. O yüzden belirti olarak sadece adet gecikmesini önemsiycem bu ay. Sende çok takma kafana belirttileri hem herkeste farklı oluyor.Ozelliklee hamile kalanlar igneden sonra belirti yaşadinimiz ? Hic bir belirtisi ağrisi olmadan hamile kalaniniz varmi ?
Hmm saol canimm,,, ne kullandin sen klomenmi femarami ?Benim bugün iğnenin 5. Günü midem bulantım oluyor vurulduğum günden beri. Geçen ayki iğnemdede adet olana kadar mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma mide ekşimesi hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım hatta adet oldum hala devamdı. O yüzden belirti olarak sadece adet gecikmesini önemsiycem bu ay. Sende çok takma kafana belirttileri hem herkeste farklı oluyor.
Benim de iğnemin 5.gunu bugünBenim bugün iğnenin 5. Günü midem bulantım oluyor vurulduğum günden beri. Geçen ayki iğnemdede adet olana kadar mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma mide ekşimesi hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım hatta adet oldum hala devamdı. O yüzden belirti olarak sadece adet gecikmesini önemsiycem bu ay. Sende çok takma kafana belirttileri hem herkeste farklı oluyor.
Aramizda 1 gun var benimde 6.günümBenim de iğnemin 5.gunu bugün![]()
İğnenin etkisinden dolayı kasık bel ağrısı oluyor sürekli ve aşırı göğüs ağrısı var su anAramizda 1 gun var benimde 6.günümpeki senin belirtilerin agrilarin oldumu hic ?
Hmm benim kasik bel ağrim olmadi bi dün göğüs agrim basladi acaba kasik agrimin olmama sebebo catlamadigindanmi ? Eger catlamamis olursa kiste donustuyse kist göğüs agrisi yaparmi bilgin varmi ?İğnenin etkisinden dolayı kasık bel ağrısı oluyor sürekli ve aşırı göğüs ağrısı var su an
Hmm benim kasik bel ağrim olmadi bi dün göğüs agrim basladi acaba kasik agrimin olmama sebebo catlamadigindanmi ? Eger catlamamis olursa kiste donustuyse kist göğüs agrisi yaparmi bilgin varm
Hmm ee yani catlama belirtileride yok ozaman noldu yumurtamaYani pek bı bilgim yok ama kist olmuş olsa ağrı çok yapardı bence
Sende yumurtlama akintisi geldimi peki ?İğnenin etkisinden dolayı kasık bel ağrısı oluyor sürekli ve aşırı göğüs ağrısı var su an
Valla bilmiyorum ama iğne vurulduk sonuçta çatlamış tır bence iyi düşünelim iyi olsunHmm ee yani catlama belirtileride yok ozaman noldu yumurtama![]()
Kızlarl selam benimde bugün 7. Günüm ağrılarım gitti sadece nefes darlığı başladı böyle belirtileri yaşayan var mı aranızda?Valla bilmiyorum ama iğne vurulduk sonuçta çatlamış tır bence iyi düşünelim iyi olsun![]()
Nefes darlığı mi.Kızlarl selam benimde bugün 7. Günüm ağrılarım gitti sadece nefes darlığı başladı böyle belirtileri yaşayan var mı aranızda?
Nefes darlığı başka birşeyden olmasın. Rahatsız edici derecede ise doktora git benceKızlarl selam benimde bugün 7. Günüm ağrılarım gitti sadece nefes darlığı başladı böyle belirtileri yaşayan var mı aranızda?
Evet tuhaf ama öyle. Estrofem de kullanıyorum belki ondandır ama Estrofem yapsaydı daha önce yapardı.Nefes darlığı mi.
Nefes darlığı başka birşeyden olmasın. Rahatsız edici derecede ise doktora git bence
Valla bilmiyorum ama iğne vurulduk sonuçta çatlamış tır bence iyi düşünelim iyi olsun![]()
Nefes darligimi ? Igneyle alakasimi vardir ki belki baska birseyden kaynakliKızlarl selam benimde bugün 7. Günüm ağrılarım gitti sadece nefes darlığı başladı böyle belirtileri yaşayan var mı aranızda?
Estrofemi bende kullaniyorum Allaha sukur hic oyle birsey olmadi ondan kaynaklanmiyodur sen bi doktoruna daniş istersen ciddi bi yan etki etmis olmasin sana sonraEvet tuhaf ama öyle. Estrofem de kullanıyorum belki ondandır ama Estrofem yapsaydı daha önce yapardı.
Folic b12 omega estrofem Bunları kullanıyorum sonra bi sıkışma geliyor. Üç gündür böyle bugünde devam ederse gidicem.Estrofemi bende kullaniyorum Allaha sukur hic oyle birsey olmadi ondan kaynaklanmiyodur sen bi doktoruna daniş istersen ciddi bi yan etki etmis olmasin sana sonra