• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle catlatma iğnesi yaptiranlar hangi belirtileri yaşadaniz ?

Ozelliklee hamile kalanlar igneden sonra belirti yaşadinimiz ? Hic bir belirtisi ağrisi olmadan hamile kalaniniz varmi ?
Benim bugün iğnenin 5. Günü midem bulantım oluyor vurulduğum günden beri. Geçen ayki iğnemdede adet olana kadar mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma mide ekşimesi hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım hatta adet oldum hala devamdı. O yüzden belirti olarak sadece adet gecikmesini önemsiycem bu ay. Sende çok takma kafana belirttileri hem herkeste farklı oluyor.

Benim bugün iğnenin 5. Günü midem bulantım oluyor vurulduğum günden beri. Geçen ayki iğnemdede adet olana kadar mide bulantısı kasık ağrısı sık idrara çıkma mide ekşimesi hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım hatta adet oldum hala devamdı. O yüzden belirti olarak sadece adet gecikmesini önemsiycem bu ay. Sende çok takma kafana belirttileri hem herkeste farklı oluyor.
Hmm saol canimm,,, ne kullandin sen klomenmi femarami ?

Benim de iğnemin 5.gunu bugün 🤗

Back
X