- 26 Haziran 2024
- 394
- 28
- 25
Evet bekleyeceğim sonuç negatif diye bekliyorum umutlanamiyorum eşimin spermi yıkanınca 1 milyona düştü ileri hareketli beş yuzbindiHayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bekleyin 14 günü muhakkak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bekleyeceğim sonuç negatif diye bekliyorum umutlanamiyorum eşimin spermi yıkanınca 1 milyona düştü ileri hareketli beş yuzbindiHayırlısı olsun inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bekleyin 14 günü muhakkak
Ben aşılama olmuştum canımAşılama değil çatlatma iğnesi oldum ben
Allah'tan ümit kesilmez ne kadar bazı değerler kötü olsa bile Rabbim verisi varsa veriyor neler Okuyoruz biz burada içini ferah tutEvet bekleyeceğim sonuç negatif diye bekliyorum umutlanamiyorum eşimin spermi yıkanınca 1 milyona düştü ileri hareketli beş yuzbindi
Hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın muhakkak haberdar et beniBen aşılama olmuştum canım
İnşallah salı çarşamba çıkar büyük ihtimalleHayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın muhakkak haberdar et beni
Ya musavvir çek bol bolİnşallah salı çarşamba çıkar büyük ihtimalle
Tamam çekeyim inşallahYa musavvir çek bol bol
Canım bugün catlarmada 13.gün aşılama da 11 normal keser test yaptım ilk dk silik çıktı seninki dedemi öyle olmuştuTamam çekeyim inşallah
Benim pozitif çıkıyordu ama kanda negatif çıktıCanım bugün catlarmada 13.gün aşılama da 11 normal keser test yaptım ilk dk silik çıktı seninki dedemi öyle olmuştu
Kaçıncı gün denedinizBenim pozitif çıkıyordu ama kanda negatif çıktı
9 gün negatif oldu 10. Gün yapmadım 11,12,13,14 gün pozitifti kana gittiğimde negatif oldu sonra da adet oldum 14. AkşamıKaçıncı gün denediniz
Bende 9.gün 3.45di9 gün negatif oldu 10. Gün yapmadım 11,12,13,14 gün pozitifti kana gittiğimde negatif oldu sonra da adet oldum 14. Akşamı
Allahtan Ümit kesilmez biliyorum zor anlıyorum ama ümidin her vakit olsun bu arada silik çizgi görüyorum bence git kan verdir hem için rahat etmiş olurKızlar benimde bugün 14.günüm prediktor gebelik testi böyle çıktı zor görünen bi çizgi hemen çıktı ama benim kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi sancı var yorumunuz nedir merak ettim yoksa bi umudum kalmadı artık bu 2.çatlatma iğnem
Aglama lütfen seni çok iyi anlıyorum zor ama veren de alan da dua et Allahın izniyle rabbim kucağımıza boş bırakmazKan vermekten test yapmaktan o kadar yoruldum ki artık 2 yıldır cidden şuan eşimden gizli gizli ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Canım merhaba. İlk gebelik için mi deniyorsunuzKan vermekten test yapmaktan o kadar yoruldum ki artık 2 yıldır cidden şuan eşimden gizli gizli ağlıyorum sinirlerim bozuldu artık
Canım merhaba. İlk gebelik için mi deniyorsunuz
Allah gönlünüze göre versin inşallah . Bütün hormon testleri yapıldı mıGeçen sene temmuzda boş gebeliğim olmuştu sonrasında da hiç tutunmadı olmadı gebelik o yüzden deniyoruz