- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.001
Canım belli oldumu
Hayir cnm ciksin hemen yazicam gec cikicak demislerdi. Sanirim 5 e kadar belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belli oldumu
Canım bence çok iyi, çatlatma iğnesinden sonra bile olsa 10 üzeri olması çatlama olduğunu gösteriyo bence. Gözün aydın yani :)Cikti kizlar 21.2 catlatma ignesinden sonra iyimi bilmiyorum bugun 8.gunum bilemedim acikcasi iyimi degilmi normal zamanda cok iyi ama ignedrn sonra bu iyi demekmi
Canım bence çok iyi, çatlatma iğnesinden sonra bile olsa 10 üzeri olması çatlama olduğunu gösteriyo bence. Gözün aydın yani :)
Yok kuzum zaten 20-25 arası en fazla çıkıyo benim gördüklerimde. 10 üzeri de çatlamış oluyo. Amin inşallah bebişin ya da bebişlerin seninledir :) inşallah bu ay hamileyim diyebiliriz :)Hadi ya gercektenmi oylemidir. İns tutmustur icerde cocuklari ben yuksek cikar diye düşündüm 21 görünce bilemedim :) Allahim insallah indinşal dualarimizi geri cevirmez
Yok kuzum zaten 20-25 arası en fazla çıkıyo benim gördüklerimde. 10 üzeri de çatlamış oluyo. Amin inşallah bebişin ya da bebişlerin seninledir :) inşallah bu ay hamileyim diyebiliriz :)
Ayy aynen canım, dünden beri kasıklarımda batma var, özellikle sol tarafıma bıçak batıyo gibi. İçten içe hoşuma gidiyo :) inşallah bebişlerimizin habercisidir :)İnsallah cnm çok cok çok Amin :) bu arada kasik agrilarim fazlalasti kizlar ozelliklr sol tarafim adim attikca kendini hissettiriyor insallah bbu etkilerimiz müjdeli haberin sinyalleridir :)
heyecan dorukta kan vermeye gidiorumYok kuzum zaten 20-25 arası en fazla çıkıyo benim gördüklerimde. 10 üzeri de çatlamış oluyo. Amin inşallah bebişin ya da bebişlerin seninledir :) inşallah bu ay hamileyim diyebiliriz :)
he
heyecan dorukta kan vermeye gidiorum
ins gzl haberler alalim cnmAaa hadi bakalim inşallah bebisin seninledir cnm haber et bize :)
Ay gerçekten ben bile nasıl heyecan yaptımm :) hadi hayırlı haberlerle gel canımhe
heyecan dorukta kan vermeye gidiorum
ne taraftan yumurtladın canımAyy aynen canım, dünden beri kasıklarımda batma var, özellikle sol tarafıma bıçak batıyo gibi. İçten içe hoşuma gidiyo :) inşallah bebişlerimizin habercisidir :)
acilde kan testi yapmioruz dedilerins gzl haberler alalim cnm
acilde kan testi yapmiiruz dedilerAy gerçekten ben bile nasıl heyecan yaptımm :) hadi hayırlı haberlerle gel canım
Tıp merkezlerinde 20liraya bile yapıyorlar canım. Yakınlarınızda vsrsa bir telefon edip fiyat sor istersenac
acilde kan testi yapmioruz dediler
yarin gidicm artk cnm. yoruldum bgn gezmktenTıp merkezlerinde 20liraya bile yapıyorlar canım. Yakınlarınızda vsrsa bir telefon edip fiyat sor istersen
İyi düşünmüşsün canım, çok yorma kendini. Ayaklarını biraz yukarı kaldırıp öyle uzan. Minnoşun seninleyse aşırı yorulmaya gelmez ilk günler. O yüzden varsa da yoksa da sen tedbiri elden bırakma, kendine dikkat etyarin gidicm artk cnm. yoruldum bgn gezmkten
Ben hem sağdan hem soldan yumurtladım kuzum. 2 solda 1 sağda olgun yumurta var[
ne taraftan yumurtladın canım
ay cnm varsa da ne bilim farkli duygular gibi gelio dusundukce. ins allah dolu yola bakfirsin. guzl bebek arabalarina baktim bgn. yataklarina.falan kova burcuyum ben biraz hayaloerestimİyi düşünmüşsün canım, çok yorma kendini. Ayaklarını biraz yukarı kaldırıp öyle uzan. Minnoşun seninleyse aşırı yorulmaya gelmez ilk günler. O yüzden varsa da yoksa da sen tedbiri elden bırakma, kendine dikkat et
Tüh bi gün daha bekliycez heyecanla :) neyse sonu güzel olsun da en önemlisi o canıma
acilde kan testi yapmiiruz dediler