- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.941
Allah razi olsn kuzum inss ya bnde sizlerin de hamis olmasni cok istiyorm bakalim ksmetAy hadi inşallah çok dua ediyorum. İnşallah bugün mutlu haberi alırsın bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsn kuzum inss ya bnde sizlerin de hamis olmasni cok istiyorm bakalim ksmetAy hadi inşallah çok dua ediyorum. İnşallah bugün mutlu haberi alırsın bebeğim
Sen huyunu daha iyi bilirsin tabi canım :) benim eşime bazen burdan bi şeyler okuyorum diyo ki valla bu kadınlar kulübündekiler kadın doğumculardan daha bilgili, daha çok şey öğreniyoruz onlardan diyo :))Aman aman yerin kulagi var duysa varya delirtir beni.hergun test yaptirir hapsirsam hamilelik testi yaptirir
Mantkli yonlendrms canim doktorun. Oyuzden banada klomen ve ctlatma ignesini bi ay yapti sora asilamaya gecti. Tabi gecms de var kendi denememzlede olmadgindanBenim eşimin durumundan dolayı normal ilişkiyle olmayacağı kanaatinde doktorlar. İlaç önermedi doktor bize. Direkt aşılama olcak doğal yolla çok zor görünüyo dedi.Yani ben klomenle başlasam bile yine sperm yıkaması yapılmak zorunda. Gün takibiyle filan çözülse keşke ama bizim %1 ileri hareketli %15 yerinde hareketli çıktı.Bu şartlarda boş yere ilaç içip çatlatma iğnesi olmayı kabul etmem zaten bende.
Hep olumsz gormekten canim ya ona alisiyo insan ins hepimiz pozitifleri gorelim :)Olumsuz düşünme cnm nerden o kanıya vardın ki?
Benim de yumurtalarim bu ay erken büyüdü doktor dA böyle erken buyuyunce düşük riskide çoğalıyor dedi ve olurda hamile kalitsam bebek tutunsun diye verdi.
İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Aşılamayla tutsa keşke..Mantkli yonlendrms canim doktorun. Oyuzden banada klomen ve ctlatma ignesini bi ay yapti sora asilamaya gecti. Tabi gecms de var kendi denememzlede olmadgindan
Hepimiz hepimiiiz hamile olalım, hamileler topiği açalım bebişlerimizi konuşalım. Ben inanıyorum olucak tabi sonra yine böyle topiklerde derdine derman arayan arkadaşlarımıza yardımcı da olalımAllah razi olsn kuzum inss ya bnde sizlerin de hamis olmasni cok istiyorm bakalim ksmet
Allah razi olsn bebegim. Islemden oncede cok okumustim o anda. Hazirladm kendimi zatn. Ikize odaklaniyorm blki allah onu nasip edicek de bkliyorum:))5 tane ayetel kursi hediyem olsun okuyorum hemen.olmazsada uzulme sakin.daha iyisi icin olnamistir de
Bitanesin sagolasn:)Ay ben de okuyayım inşallah faydası olur kuzum Morasigi
Allah razi olsn bebegim. Islemden oncede cok okumustim o anda. Hazirladm kendimi zatn. Ikize odaklaniyorm blki allah onu nasip edicek de bkliyorum:))
Haha bilse neguzel dostluklar buldk burda kader ortaklarimizi buldk moral buldk :)Kizlar bu arada sabah esim dediki.bu aralar elinde hep telefon var hayrola dedi.arada bakiyorum sırıtıyorsun arada bakıyorum icini çekiyorsun diyor...
Inss canim hepimizn tutsunİnşallah olumlu sonuçlar alırız. Aşılamayla tutsa keşke..
Aynen tatlim benim esimde biliyo:) netteki arkadaslarimdan yeni bi kur duydum dihorum yeni bisi ogrendm diyorum destkliyo:))Sen huyunu daha iyi bilirsin tabi canım :) benim eşime bazen burdan bi şeyler okuyorum diyo ki valla bu kadınlar kulübündekiler kadın doğumculardan daha bilgili, daha çok şey öğreniyoruz onlardan diyo :))
Rica ederim kuzum ne demekBitanesin sagolasn:)
Benimki de öyle canım, hatta bazen pek bi şey okumuyorum ona, bu aralar yeni bilgiler yok herhalde diyo :)Aynen tatlim benim esimde biliyo:) netteki arkadaslarimdan yeni bi kur duydum dihorum yeni bisi ogrendm diyorum destkliyo:))
Bnde 12deym canm. Cikar bnce kesn varsa kanda once blli oluyo cnku. Yani 1 gibi bi rakam cikarsa yukselck hali yok kabul etsez ama 7 8 gibi bisi cikarsa yukslme ihtimali var tekrarlarz. Benim hep 1.2 cikar geneldeşimdi ben bugun kanda negatıfı gorursem bir daha test yapmama gerek kalmaz sanırım degıl mı ?
bugun 12.gün sonucta varsa cıkar
Bnde 12deym canm. Cikar bnce kesn varsa kanda once blli oluyo cnku. Yani 1 gibi bi rakam cikarsa yukselck hali yok kabul etsez ama 7 8 gibi bisi cikarsa yukslme ihtimali var tekrarlarz. Benim hep 1.2 cikar genelde
Kuzum ya dur bakalım adet gecikmesini bekle Belki yükselmeye başlıyodurDestekleriniz icin hepinize tesekkur ederim canlarim ama sonuc cikti 2.21 5 altiysa gebelk yok zatn die biliyorum. 2 li rakam ilk defa gordum