- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.101
Ay Allah razı olsun, ben de her isteyene dua ediyorumİnşAllah gün içinde aklıma geliyorsunuz sizlere de dua ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah razı olsun, ben de her isteyene dua ediyorumİnşAllah gün içinde aklıma geliyorsunuz sizlere de dua ediyorum :)
İnşallah regl olmazsın inşallaahhBakalim canim regl olnayi bekliyorum.doktor ne diyecek bakalim..
Bakalim canim regl olnayi bekliyorum.doktor ne diyecek bakalim..
Rica ederim canım. Birbirimize yardımımız dokunuyosa ne güzelUmutumut82, Aleooveraa teşekkür ederim
Rica ederim canım. Birbirimize yardımımız dokunuyosa ne güzel
Adet olcak gibi canim ya umut sifir annemle esime bosa heveslenmeyin dedim. Senin zamanlarinda bende de kasik agrilari oldu. Igneden sanirim dengeyi bozuyo. Bu ay hepimiz icin keske bir mucize olsaSizin nasıl oldu ağrılarınız
benim esimde kendini ilk bi yil hazir hissetmedi. istemedi. yavas yavas alisti bu duruma takma kafana tatlim.Bebeğin olmamasından ziyade bebeğin istenmemesi açıkçası beni daha çok yoruyor, yıpratıyor ama hiç bu şekilde düşünmemiştim, o günleri görebilirsek eğer dediğin gibi olabilir :)
Yapma calatma ignesi olmayinca kist oluyor. DenedimKizlar sizce 3.kez klomenmi kullansam yoksa hiç doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle akışına biraksam.sonuçta bu ilac bana yarıyor olsa 2 aydada sonuç verirdi.demekki yaramiyor.3 ay üst uste kullanmak zararli olur diye düsünüyorum.sonuçta hormon veriliyor.
Pardon yanlis anlamışım. Klomen kullanacaksin sandim.Yapma calatma ignesi olmayinca kist oluyor. Denedim
Kizlar sizce 3.kez klomenmi kullansam yoksa hiç doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle akışına biraksam.sonuçta bu ilac bana yarıyor olsa 2 aydada sonuç verirdi.demekki yaramiyor.3 ay üst uste kullanmak zararli olur diye düsünüyorum.sonuçta hormon veriliyor.
Klomeni doktorun mu verdi? Ben 3 ay kullandım, kist olmasın diye ara verdi doktorum. Normalde 3 ay ara verecektik, ama kist oluşmadığı için 1 aylık aradan sonra tekrar başladık klomene, ek olarak ilk defa çatlatma iğnesi de kullandım. Klomen 6 Aydan sonra netice vermiyorsa aşılamaya geçilmeli dedi doktorum, bence doktorunun yönlendirdiği gibi hareket et.Kizlar sizce 3.kez klomenmi kullansam yoksa hiç doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle akışına biraksam.sonuçta bu ilac bana yarıyor olsa 2 aydada sonuç verirdi.demekki yaramiyor.3 ay üst uste kullanmak zararli olur diye düsünüyorum.sonuçta hormon veriliyor.
doktorla irtibatta olman daha faydalı canım. ya hiç birşey kullanma akışına bırak ya da drla beraber karar verin. valla soga n suyunu bile kullanamadim birşey olursa diye...Kizlar sizce 3.kez klomenmi kullansam yoksa hiç doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle akışına biraksam.sonuçta bu ilac bana yarıyor olsa 2 aydada sonuç verirdi.demekki yaramiyor.3 ay üst uste kullanmak zararli olur diye düsünüyorum.sonuçta hormon veriliyor.
Amin rabbim.duysun sesini.Öyle tabi canım benim her şeyin hayırlısı olsun, biliyorum gelicek bizim de bebişlerimiz. Birazcık sabır sadece. İnşallah mucize yaşarız ve kendi halindeyken hamile kalırız bu ay
doktorla irtibatta olman daha faydalı canım. ya hiç birşey kullanma akışına bırak ya da drla beraber karar verin. valla soga n suyunu bile kullanamadim birşey olursa diye...
Canım bence klomen çok yan etkisi olan bi ilaç değil, çatlatma iğnesi kullandığın sürece problem olmaz. Bana kalırsa devam et 1-2 ay dahaKizlar sizce 3.kez klomenmi kullansam yoksa hiç doktora gitmeden kendim ovulasyon testiyle akışına biraksam.sonuçta bu ilac bana yarıyor olsa 2 aydada sonuç verirdi.demekki yaramiyor.3 ay üst uste kullanmak zararli olur diye düsünüyorum.sonuçta hormon veriliyor.
Çok doğru, bana da doktorum 6-7 ay devam ederiz, bunların birinde olumlu sonuç alıcaz diye düşünüyorum dedi. Beraberinde ovulasyon testi de kullanılınca şans artarAslında klomen 6 ay kullanılabiliyormuş, bi doktorla konuşup beraber karar verebilirsin, hem klomen kullanıp hem de ovulasyon takibi yapmak da mantıklı
Degerlendirdim canım :))Calla canim benim igneden 1 gün önce ve 1 gün sonra iliski oldu tutmadi.yani okudugum olumlu yorumlardan cevap verirsem bence bu geceyide degerlendir.cunku bazi doktorlar ignenin vuruldugu gunude oneriyor.zaten sabah vurulmussun.
Canım bence klomen çok yan etkisi olan bi ilaç değil, çatlatma iğnesi kullandığın sürece problem olmaz. Bana kalırsa devam et 1-2 ay daha