- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.021
İnşallah canım, haberleri vericem öğreninceBenimde oyle oldu cnm gönlünü ferah tut bence catlamistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, haberleri vericem öğreninceBenimde oyle oldu cnm gönlünü ferah tut bence catlamistir
İnşallah canım, haberleri vericem öğrenince
Hepimiz için hayırlısı olsun kuzum. Hiç belli olmuyo, daha önceki ya da sonraki ilişkilerden içerde olan spermler döller belki belli olmazAynen haber ver cnm gonlunu ferah tut ama. Benim mesela cok kasik agrim vardi catlasada bir ise yaramicak munasebet olmadi.
Hayirlisi olsuninsallah
Benim gecen ay cok belirtim vardı igneden sonra ama negatif oldu belirtilerde yalanci bence en guzeli 15.gun test yapip ogrenmek. Bizimde kasimda yil dyil donumumuz insallah size bu ay en guzel hediye bebis olur cnm
Öyle düşünme canım ya. Her hamilelik aynı olmuyomuş ki, hiç belirtisiz hamile olanlar var. Ben hiç umutlu değilim çünlü ovulasyon testi 13.günden beri aynı koyulukta çıkıyo, net çizgi var ama pik yapcak kadar koyu değil, bugün 15.günüm. sanırım yumurtsm gelişmedi ve çatlamadı. Diycek bi şey bulamıyorum elimden bi şey gelmiyo
Ben de bu ay ilk defa klomem+ovitrelle kullandim. Daha cok yeni hamileyim. Daha onceden dis gebelik gecirdim o yüzden riskim var. İns bu kez saglikla olur. Cok endiseliyim.
Bebeğim doğdu canım şükür şimdi beş aylık allah isteyen herkese versinallahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inş bizlere bol dua Allah rızası için
İşte benim de 13 ve 14.gün baya koyuydu, özellikle en koyusu 14.gün. Dün 15.gündü ve hafif silikleşmiş gibi geldi bana. Zaten 28-29 günde bir regl oluyorum, yani çatladıysa eğer 14.gün çatlaması muhtemel. Bakalım görücez bugün
Sagol canim rabbim yüxümüze baksın insallah
Bebeğim doğdu canım şükür şimdi beş aylık allah isteyen herkese versin
Şimdi doktordan geldim canım. Yumurtam daha çatlamamış, 19mm şu an. 7 gün önce 11mm ydi, doktorum günde 1-1.2mm arası gelişir klomensiz normal bi yumurta dedi, o yüzden 7 günde tam büyümesi gerektiği büyümüş dedi. Bu ay bi kaç gün geç yumurtlamışsın, bu olabilir geç döllenmeler de bu şekilde oluyo dedi. İlişki günleri verdi, 2-3 güne çatlar yumurtan dedi. Bu kez umutlandırıcı konuştu ama bakalım inşallah böyle kendi kendine sürpriz yapar bu ay bebişGittinmi cnm doktora
Laboquick kullanıyorum canım ama bilmiyorum tabi ne kadar güvenilir. Şimdi doktordan geldim daha çatlamamış yumurtam, 19mm olmuş. 7 gün önce 11 mmydi, klomensiz bi yumurtanın bi günde büyüyebileceği normal ölçü günde 1-1.2mm kadardır o yüzden tam günü güne tutuyo dedi. Bi kaç gün geç yumurtlamışsın gibi görünüyo bu ay, bu olabilir geç döllenmeler de bu şekilde oluyo dedi. İlişki günleri verdi, bi kaç güne çatlar yumurtan dedi. Bu kez umutlu konuştu ama ben hala çok umutlu değilim, inşallah hayırlısıyla olur artık bu ay yaOvulasyon testinin iyisini almak lazim.ben daha önce iyisini kullanarak takiple hamile kaldim düstü. Sonradan kötüsünü aldim ama seninle ayni durumu yaşadim.
Şimdi doktordan geldim canım. Yumurtam daha çatlamamış, 19mm şu an. 7 gün önce 11mm ydi, doktorum günde 1-1.2mm arası gelişir klomensiz normal bi yumurta dedi, o yüzden 7 günde tam büyümesi gerektiği büyümüş dedi. Bu ay bi kaç gün geç yumurtlamışsın, bu olabilir geç döllenmeler de bu şekilde oluyo dedi. İlişki günleri verdi, 2-3 güne çatlar yumurtan dedi. Bu kez umutlandırıcı konuştu ama bakalım inşallah böyle kendi kendine sürpriz yapar bu ay bebiş
Yok canım iğne vermiycem kendi kendine çatlayabilcek kapasitede şu an dedi. Çok hızlı büyüyen ya da çok yavaş büyüyen yumurtalar çatlamayıp kist oluyomuşSuper bi haber cnm igne vermedi kendisi catlicak dedi dimi insallah hayirli haberlerle :)
Yok canım iğne vermiycem kendi kendine çatlayabilcek kapasitede şu an dedi. Çok hızlı büyüyen ya da çok yavaş büyüyen yumurtalar çatlamayıp kist oluyomuş
İnşallah kuzum ya, Allahım hepimizin gönlüne göre versin, bir an önce bize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahHadi bakalım cok guzel bi bi haber bu :) hayirlisi olsun cnm
Sağ ol canım evet ilkinde oldu çok şükür..daha önce dış gebelik geçirmiştim başka sorun yoktuİlk tedavide mi hamile kaldin cnm bi sorunun varmiydi ? Allah bagislasin :)
Laboquick kullanıyorum canım ama bilmiyorum tabi ne kadar güvenilir. Şimdi doktordan geldim daha çatlamamış yumurtam, 19mm olmuş. 7 gün önce 11 mmydi, klomensiz bi yumurtanın bi günde büyüyebileceği normal ölçü günde 1-1.2mm kadardır o yüzden tam günü güne tutuyo dedi. Bi kaç gün geç yumurtlamışsın gibi görünüyo bu ay, bu olabilir geç döllenmeler de bu şekilde oluyo dedi. İlişki günleri verdi, bi kaç güne çatlar yumurtan dedi. Bu kez umutlu konuştu ama ben hala çok umutlu değilim, inşallah hayırlısıyla olur artık bu ay ya