• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
merhabalar. benim 6 aralıkta çatlatma iğnem vuruldu ve 7 sinde kesin ilişkiye girmen gerek dedi doktorum. öyle yaptık evet. ancak benim kasık bölgemde ağrılarım var ve göğüslerde şişmiş durumda ve acıyor. adet olacakmışım gibi bir his yaşıyorum şuanda. iğnenin etkisinde mi acaba diye doktorumu aradım sordum hayır onun etkisinden değildir dedi, için rahat olsun istersen gel bakalım dedi ama gidemedim şuan için. 21 inde kanda gebelik testi yapıp gel dedi doktorum ama bugün dayanamadım ve bu erken gebelik testlerinden aldım sabah yaptım tek çizgi gözüktü. ilişkiden sonraki 5. günüm aslında bugün. gebelik olsa bile hemen gözükmeyeceğini biliyorum ama benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mıdır merak ettim. regl sancısı olmasın diye dua ediyorum . 21 ine az kaldı ama sizce, bu durumda olup da sonradan kan tahlilinde pozitifi gören arkadaşlar var mıdr acaba?

Merhaba bende 4 unde catlatma ignesi oldum 16 sinda doktor kontrolum var 3 kez test yaptim pozitif cıktı kanda belli olucak yani seninle aynı durumdayim

Merhaba bende 4 unde catlatma ignesi oldum 16 sinda doktor kontrolum var 3 kez test yaptim pozitif cıktı kanda belli olucak yani seninle aynı durumdayim
merhabalar. 3 kez test yaptığınızı ve pozitif çıktığını belirtmişsiniz, kan testi mi yapmıştınız idrar testi mi acaba? ben erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. 20-21 sinde kan testi yapmamı söylemişti doktorum da , ama böyle tek çizgi görünce inanılmaz moralim bozuldu.

Kızlar ovitrelle iğneden sonraki ilişkiniz ne zaman oldu? Doktor bana iğne verdi yarın sabah vurulacam, akşam ilişki, sonra bir boş bir dolu dedi, 36 saat beklenmiyormuydu?
Ben 6 aralıkta oldum iğneyi saat 14:00 civarı ertesi günü muhakkak ilişki şart dedi doktorum , sonrası için birşey demedi açıkçası . Biz yine ilişkide bulunduk sadece iğne günü ilişki olmadı

merhabalar. 3 kez test yaptığınızı ve pozitif çıktığını belirtmişsiniz, kan testi mi yapmıştınız idrar testi mi acaba? ben erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. 20-21 sinde kan testi yapmamı söylemişti doktorum da , ama böyle tek çizgi görünce inanılmaz moralim bozuldu.
Ben 2 erken 1 normal yaptım pozitif cıktı ama en önemlisi kan testi bakalim olucakmi :KK43:

Ben 2 erken 1 normal yaptım pozitif cıktı ama en önemlisi kan testi bakalim olucakmi :KK43:
İgnenin 14.gunune kadar test yapmayin diyor doktorlar cnku oldugumuz ignenin icinde betahcg hormonu var dolayisiyla pozitif cikmasina neden oluyor. İnsallah gebesinizdir ama tavsiyem 14 gunden once yapmayin

merhabalar. benim 6 aralıkta çatlatma iğnem vuruldu ve 7 sinde kesin ilişkiye girmen gerek dedi doktorum. öyle yaptık evet. ancak benim kasık bölgemde ağrılarım var ve göğüslerde şişmiş durumda ve acıyor. adet olacakmışım gibi bir his yaşıyorum şuanda. iğnenin etkisinde mi acaba diye doktorumu aradım sordum hayır onun etkisinden değildir dedi, için rahat olsun istersen gel bakalım dedi ama gidemedim şuan için. 21 inde kanda gebelik testi yapıp gel dedi doktorum ama bugün dayanamadım ve bu erken gebelik testlerinden aldım sabah yaptım tek çizgi gözüktü. ilişkiden sonraki 5. günüm aslında bugün. gebelik olsa bile hemen gözükmeyeceğini biliyorum ama benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mıdır merak ettim. regl sancısı olmasın diye dua ediyorum . 21 ine az kaldı ama sizce, bu durumda olup da sonradan kan tahlilinde pozitifi gören arkadaşlar var mıdr acaba?
Ben de ayin 5inde oldum. Bu 5.ovitrelle tedavim. İgneden sonra regle kadar bende hep agri olur, bas donmesi, gogus agrisi, sık idrara cikma, ishal. Bunlar hep igneden sonra yasadigim belirtiler. Agir hormon ilaclari oldugu icin vucudu alt ust ediyor maalesef

Canım bende 4 unde çatlatma iğnesini oldum. Bugün normal gebelik testi yaptim ama sonuc negatif 😔 sen erken gebelik testi mi yaptin acaba

2 defa erken gebelik yaptim pozitif ama kan önemli kan ver öğren garanti olarak bende pazartesi öğrenicem inşalalh pozitif çıkar ikimizinde canım

Back