• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma iğnesi sonrasi neler yapmalıyız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zuzum67

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
281
481
23
39
Merhabalar bugün Kızlar tecrübeli Anne Ve Anne adayların bilgilerine ihtiyacım var.
Yardımcı Olurmusunuz Klomen kullanımı sonrasi bugün Çatlatma iğnesi oldum öğleden sonra Çarşamba 3 gibi.
Perşembe cuma cumartesi doktorum ilişki önerdi.
Takiben neler yaptınız neye dikkat etmem gerekiyor. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim

Merhabalar bugün Kızlar tecrübeli Anne Ve Anne adayların bilgilerine ihtiyacım var.
Yardımcı Olurmusunuz Klomen kullanımı sonrasi bugün Çatlatma iğnesi oldum öğleden sonra Çarşamba 3 gibi.
Perşembe cuma cumartesi doktorum ilişki önerdi.
Takiben neler yaptınız neye dikkat etmem gerekiyor. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Ağır şeyler yapma strese girme sağlıklı beslen ve testini İğnenin 14. Günü yap 14. Günden önce yapılan testler yanıltıyor bende bu ay 2.kez vurulcam bide cuma cumartesi ilişki olcakya pazar olmasın pazartesi bidaha Yani gün aşırı ilişki olsun

Ağır şeyler yapma strese girme sağlıklı beslen ve testini İğnenin 14. Günü yap 14. Günden önce yapılan testler yanıltıyor bende bu ay 2.kez vurulcam bide cuma cumartesi ilişki olcakya pazar olmasın pazartesi bidaha Yani gün aşırı ilişki olsun
Çok teşekkür ediyorum inşallah nasipse gelir bebislerimiz

Kızlar merhaba bende pcos luyum 1 senelik evliyim dün Çatlatma iğnesi oldum tedirgin bir şekilde bekliyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah

Çatlatma iğnesinden sonra hamile olan var mı acaba bende vhrundum ama bugun 11 gunum

Back