Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim gözünaydin saglikla sihatle gelsin benisin.kendine dikkat et

Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne zamandır istiyordunuz

Nerede acaba o kadın ?ben izmirdeyim bu bolgedeyse gitmek isterim.
canım kadın çankırı merkezde. ben ankarada oturuyorum bir gün içerisinde gidip dönmüştüm. kadın zahide yetişin programına çıkmış. kayınvalidem de görüp götürdü. kadının adı nazmiye taş yaşlı bir kadın muhtemelen bulursun youtube da videosunu.

masAllah sağlıkla ilerlesin inşAllah cnm ne güzel hiç beklemediğiniz anda nasip olmuş
Ayy Allah kabul etsin bereketli olsun .bitermi temizlik isi bugün esyalar tasinicak yarin yerlestirmeye baslicam. Sırtım belim tutuldu esya tasimaktan. Bende regliyi bekliyorum 9gün kaldi.
saol canım amin inşAllah yaa aynen bitmez vala Allah kolaylık versin dikkat et sen yine de fazla zorlama
Kızlar bugün catlatma iğnesinin 16. Gunu iğne gününü saymazsak 13. Gub çok çok silikti ama bugün bakin
hcg testi mi bu masAllah hamilesin öyleyse bence 16. Gune iğne etkisi kalmamıştr

Iyi akşamlar kızlar akşam yemekten sonra avmye gittik eşimle kızımla ama benim yürürken otururken baya karın ağrısı hissettim hala da devam ediyor kasık bel ağrısı da var rutin adet oncesi gibi sanki ama içimde ateş yanıyor gibi bi ateş basması var başım gözlerim ağrıyor

Canim bu silik falan degil basbaya belli :) 13. Günü icin cok iyi gebelik var sende hayirli olsun allah kucagina almayida nasip etsin
13. Gün silikti bu yaptığım 16.Gün baya belli ama kan testi yapmadım o yüzden şüpheli yarın yapicam insallah amin dualarınız için teşekkür ederim

Evt çok umutluyum Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlat nasip etsin birbirimizin az çok çektiğini anlıyoruz beklemek zor Rabbim en güzelini yaşatsın insallah yarın vericem
Aynen oyle cnm birbirimizi en iyi biz anlarız Rabbim emeklerimizin karşılığını versin insAllah hayırlısıyla guzel haberlerini bekliorim

Canim sen sonra birdaha test yaptinmi ? Bugün igneden sonra kacinci günün oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…