Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm canım ama benim sonradan böyle oldu, senin hemen mi silik çizgi olmuştu. Yarın sabah da bi test deniyim diyorum. Yüz göz olduk hemşirelerle

Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuştur

Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuştur

Insallah canim dedigin gibi olur.cunku 2c3 ay kendim denemeye karar verdim.doktora gitmekten nefret ettim.yine önümüzdeki ayda regli ertesi gun asiri iliski denicem.insallah bu sefer tam yumurtlama zamanimda sıkıntı çıkmaz

Onuda her doktor farkli söylüyo. Bana sabah 9 da iigneyi yap o gece saat 00 da birliktelik sonraki saat 00 da yine birliktelik ondan sonra 2 günde bir. Bizde bu kadar olmuyor tek iliskiyle denk getirmeye calisiyoruz
Anladım cnm benımm esım bır gun gece bır gun oglen bırgun gündüzleri calıstıgı ıcın ılıskı pek onerdıgı gıbı olmayabılır ne dıyecek bılmıyırum o ıgneden sonra hemen yumurta catlıyormu bılmıyorum

İnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyor

İnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyor
Benim 5 gün sürdü 7. Gün başladım yapmaya. 15 gün boyunca akşam yemekten önce gece yatmadan önce yaptım içtim. Çok ağrım oldu ama kasıklarımda, belimde. Bu arada nöbetçi eczane de bebetime varmış ddenedim ve tabiki bembeyaz bir test resmen para tuzağı bu testler sürekli alıp alıp yapmaktan da yorulmadım 1 yıl oldu.

AH ahh o test işte ümit ettiriyor en kötüsü umut olmadan olmuyo her ay aynı oldu mu acaba yorulduk valla parada cabası olsun nasip diyecez yola devam var mı olanın bu ay için

Allah nasip ederse denk getirir gerekli zamani en iyi o biliyor ben allaha birakiyorum insallah esim birliktelik olmasi gereken zamanda yanimsa olur.

Igne de herkezde farkli igneyi saptiktan 5 saat sonrada catlayabilir 4 gün sonrasa catlayabilir. Genellikle 36. Saat catliyor deniliyor.

Anladım cnm bellı olmuyor ozaman catlama hakkımızda hayırlısı tabı haklısıb utrasonda gozukur en kotu catlatma anına gelelımde

Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem

Eklentiler

• Screenshot_20190916-140420.png
    480,6 KB · Görüntüleme: 24
Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem

Canim progestrani kes bari.hakkinda hayirlisi. Rabbim bekletiyorsa vardir bir sebebi. Allahtan annelik duygusunu tattik.insallah tekrar yasariz.daha yasin cok genc.benim gibi 36 olsaydin daha kötüydü

Canim progestrani kes bari.hakkinda hayirlisi. Rabbim bekletiyorsa vardir bir sebebi. Allahtan annelik duygusunu tattik.insallah tekrar yasariz.daha yasin cok genc.benim gibi 36 olsaydin daha kötüydü
Hayırlısı olsun canım yaşla da alakalı değil bence canım bak 11 yas küçüğüm senden ama yok yani nasip olmadı mı olmuyor tükendiğimi hissediyorum toparlarim elbette ama acayip umutsuzluk kapladi yine içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…