- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.461
Ignenin 11 günü asilamanin 9. Günü canimÇatlatma iğnesinin 9. Günü erken olmuş test için. İnşallah vardır. 13. Gün bile etkisinin kaldığı oluyor bazen
Çok üzüldüm canımCanım bende adetten bir gün önce test yapmıştım seninki gibi çıktı. Ayni saati çıktım kan verdim 50 çıktı aslında güzel değer de malesef benimki düşükle sonuçlandı kan ver bence.. Inşallah bebeğin seninledir♥
Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuşturEvet canim nezaman regli gelcek belli olmuyor. Ben bu ay cok kosturdum pek gebelik isine odaklanmadim.birde evi topluyorum esim yok .indir kaldir kolilemek hep bende oyüzden bu ay olacagi varsada olmaz gibi. Yinede rabbim bilir.önumuzdeki ay sıkı calısıcam.
Çok arada bir tarih inşallah bebiştendir, yarında dene bir tık daha koyu çıkarsa bebiştirIgnenin 11 günü asilamanin 9. Günü canim
Bebekler telaşlı zamanları severler bilemeyiz belki de tutunmuştur
Anladım cnm benımm esım bır gun gece bır gun oglen bırgun gündüzleri calıstıgı ıcın ılıskı pek onerdıgı gıbı olmayabılır ne dıyecek bılmıyırum o ıgneden sonra hemen yumurta catlıyormu bılmıyorumOnuda her doktor farkli söylüyo. Bana sabah 9 da iigneyi yap o gece saat 00 da birliktelik sonraki saat 00 da yine birliktelik ondan sonra 2 günde bir. Bizde bu kadar olmuyor tek iliskiyle denk getirmeye calisiyoruz
İnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyorÇok düşük amh ile ikiz hamile kalanlar var takma bence o kadar. Benim de yüksek çıkıyor, o da baskı yapıyor yumurtalara. Valla her ikisi de zor. Doktorlarda bulmuş kolayı direk tüp bebek diyorlar insan da moral falan da kalmıyor hiç. İnşallah sen güzel bir doktora denk gelirsin
Insallah canim salı günü doktor randevum var o zaman gitcemÇok arada bir tarih inşallah bebiştendir, yarında dene bir tık daha koyu çıkarsa bebiştir
Beni asilamanin 10 günü cagirdilarÇok arada bir tarih inşallah bebiştendir, yarında dene bir tık daha koyu çıkarsa bebiştir
Benim 5 gün sürdü 7. Gün başladım yapmaya. 15 gün boyunca akşam yemekten önce gece yatmadan önce yaptım içtim. Çok ağrım oldu ama kasıklarımda, belimde. Bu arada nöbetçi eczane de bebetime varmış ddenedim ve tabiki bembeyaz bir testİnşaşlah canım sopan kürü yapıcam sen yapmış mıydın adet bittikten ne kadar zaman sonra başlanıyor
Az kalmış, inşallah pozitiftirInsallah canim salı günü doktor randevum var o zaman gitcem
AH ahh o test işte ümit ettiriyor en kötüsü umut olmadan olmuyo her ay aynı oldu mu acaba yorulduk valla parada cabası olsun nasip diyecez yola devam var mı olanın bu ay içinBenim 5 gün sürdü 7. Gün başladım yapmaya. 15 gün boyunca akşam yemekten önce gece yatmadan önce yaptım içtim. Çok ağrım oldu ama kasıklarımda, belimde. Bu arada nöbetçi eczane de bebetime varmış ddenedim ve tabiki bembeyaz bir testresmen para tuzağı bu testler sürekli alıp alıp yapmaktan da yorulmadım 1 yıl oldu.
Allah nasip ederse denk getirir gerekli zamani en iyi o biliyor ben allaha birakiyorum insallah esim birliktelik olmasi gereken zamanda yanimsa olur.Anladım cnm benımm esım bır gun gece bır gun oglen bırgun gündüzleri calıstıgı ıcın ılıskı pek onerdıgı gıbı olmayabılır ne dıyecek bılmıyırum o ıgneden sonra hemen yumurta catlıyormu bılmıyorum
Anladım cnm bellı olmuyor ozaman catlama hakkımızda hayırlısı tabı haklısıb utrasonda gozukur en kotu catlatma anına gelelımdeAllah nasip ederse denk getirir gerekli zamani en iyi o biliyor ben allaha birakiyorum insallah esim birliktelik olmasi gereken zamanda yanimsa olur.
Igne de herkezde farkli igneyi saptiktan 5 saat sonrada catlayabilir 4 gün sonrasa catlayabilir. Genellikle 36. Saat catliyor deniliyor.
Bilmiyorum ki hiç, aktif olarak takip edemedim. Yoruldum valla bir an önce hasta olsam düzene girse mutlu olucam.AH ahh o test işte ümit ettiriyor en kötüsü umut olmadan olmuyo her ay aynı oldu mu acaba yorulduk valla parada cabası olsun nasip diyecez yola devam var mı olanın bu ay için
Ben geçen ay iğneden 21 gün sonra hasta oldum, olsaydı çıkardı diyorum kendime de sürekli test yapıp başında bekleyip üzülüyoruz.Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem
Benim de bugün 18. Günüm malesef yine olmamışBen geçen ay iğneden 21 gün sonra hasta oldum, olsaydı çıkardı diyorum kendime de sürekli test yapıp başında bekleyip üzülüyoruz.
Artık olsaydı çıkardı dimi kızlar ümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testi yapicam yine çıkmazsa adet beklicem
Hayırlısı olsun canım yaşla da alakalı değil bence canım bak 11 yas küçüğüm senden ama yok yani nasip olmadı mı olmuyor tükendiğimi hissediyorum toparlarim elbette ama acayip umutsuzluk kapladi yine içimiCanim progestrani kes bari.hakkinda hayirlisi. Rabbim bekletiyorsa vardir bir sebebi. Allahtan annelik duygusunu tattik.insallah tekrar yasariz.daha yasin cok genc.benim gibi 36 olsaydin daha kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?