- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.661
cnm gonalf'in muadili. yumoşları büyütüyo. daha sonra da çatlatma iğnesi vericek doktor. 36 saat sonra da aşılama yapackNe ignesi cnm o insAllah guzelce büyümüşlerdr yumoslar ben de durumlar stabil simdilik degerlendrmr zamani
Hadi hayırlısı canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınızcnm gonalf'in muadili. yumoşları büyütüyo. daha sonra da çatlatma iğnesi vericek doktor. 36 saat sonra da aşılama yapack
sen ne durumdasın. başladınmı tedaviye. pek fazla takipleyemiyorum grubu çalışıyorm. ara ara giriyorm. belkıde söyledın unuttum :)Hadi hayırlısı canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınız
Vala değerlendirme aşamasındayız cnm adete kadar gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum bugun çatlatma iğnesinin 5. Günüsen ne durumdasın. başladınmı tedaviye. pek fazla takipleyemiyorum grubu çalışıyorm. ara ara giriyorm. belkıde söyledın unuttum :)
Sabah ezabda uyandim ama daha testi yapmadim bekliyorum erken diye canimİyi geceler cnm grsrz bekliyorum
Az kalmis canim :) insallah cok güzel büyümüslerdir. Igne haptan daha etkili. Doktordan gelince haber verirsin yumurtalar insallah cok güzel olusmusmardir ❤meraba kızlar 6 gün fostimon 75 iğne kullandım. yarın randevum var. bakalım nasıl olmuş yumoşlar. aşılamaya son 3 gün kaldı galiba. sizde durumlar nasıl
Bende son günleri sayiyorum canim bu hafta sonuna kadar belli olur insallahmeraba kızlar 6 gün fostimon 75 iğne kullandım. yarın randevum var. bakalım nasıl olmuş yumoşlar. aşılamaya son 3 gün kaldı galiba. sizde durumlar nasıl
Hadi insAllah cnm hayırlısylaPersembe günü igneden sonraki 14. Gün oluyor varsa o zamana kadar cikar insallah
Sagol canim benim insallah.. az kaldi bi taraftan hemen gecsin istiyorum zaman bi taraftanda hayal kirikligina ugramaktan korktugum icin zaman dursun istiyorum simdilik daha umudum var en azindan daha erken oldugu icinHadi insAllah cnm hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?