Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen ne durumdasın. başladınmı tedaviye. pek fazla takipleyemiyorum grubu çalışıyorm. ara ara giriyorm. belkıde söyledın unuttum :)
Vala değerlendirme aşamasındayız cnm adete kadar gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum bugun çatlatma iğnesinin 5. Günü

meraba kızlar 6 gün fostimon 75 iğne kullandım. yarın randevum var. bakalım nasıl olmuş yumoşlar. aşılamaya son 3 gün kaldı galiba. sizde durumlar nasıl
Az kalmis canim :) insallah cok güzel büyümüslerdir. Igne haptan daha etkili. Doktordan gelince haber verirsin yumurtalar insallah cok güzel olusmusmardir ❤

Gün icinde yorulmayinca sabah ezaninda uyaniyorum gün cok uzun oluyor aksamlarida cabuk sabah olmasi icin erken yatiyorum. Cok zor ya böyle günleri sayip cekmeyen anlayamaz gercekten. Insallahda cekmesin kimse.

Esimi ise gecirdikte sonra uzanayim dedim dalmisim rüya gördüm. Hamilemiyim degilmiyim kesinlessin diye doktora gidiyorum hicbiri düzgün bakmiyor bitanesine girdim icerde hasta dolu odada hepsi görüyor erkeklerde var sonra doktorda kiyafetlerimi kaybediyorlar cok tuhaf bir rüyaydi ama hamileydim galiba. Düzgün bakan bir doktor bulamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…