- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.621
amin insAllah balımAllah razi olsun canim benim allah kat kat fazla güzel dualarin karsiligini sana versin insallah ❤
İlla belirtti olacak değil ya canım sıkıntı etme belirti yok diyeSeninde 10 gün kalmis canim. Ay insallah tekrar cikar 2. Cizgi ama hicbir belirti yok malesef suan ya. Akintida olmadi yerlesme kanamasida olmadi sadece ara ara batmalar oluyor cok nadiren.
Gördüm canım çok çok silik amaBende hep böyle sonradan cikiyor daha etki uzun sürüyor. Sizde görebiliyormusunuz ?
Sagol canim icimi rahatlatiyorsun bekliyorum dahaamin insAllah balım
İlla belirtti olacak değil ya canım sıkıntı etme belirti yok diye
Evet canim cok azcik kalmis daha. Bundan öncekinde 13. Gün daha cikmisti böyle sonradan. 10. Gün galiba daha fazlaydi o zaman. Her defasinda farkli oluyormus demekkiGördüm canım çok çok silik ama
Demek ki cnm olabilirEvet canim cok azcik kalmis daha. Bundan öncekinde 13. Gün daha cikmisti böyle sonradan. 10. Gün galiba daha fazlaydi o zaman. Her defasinda farkli oluyormus demekki
Cok üzüldüm canim ya allah sabrini versinve malesef kanama geldi kuzum adet oldumvuslatahasretim
bnmi senmi kuzum ya nasip insalalh hemen siparisvermem lazimGercekten cok sasiriyorum evlenir evlenmez hamile kalanlara.
Hayırlısı olsun cnm ya Rabbim rn hayrlisini biliyor varfir bi vakti zamani bi, bilmioruz son adetin olsun insAllahbnmi senmi kuzum ya nasip insalalh hemen siparisvermem lazim
Evet canim nasip insallah bizede nasip olur. Gelir hemen siparisin birkac güne. Adetin gecincemi baslayacaksin ovulasyona ?bnmi senmi kuzum ya nasip insalalh hemen siparisvermem lazim
Aminn insallahHayırlısı olsun cnm ya Rabbim rn hayrlisini biliyor varfir bi vakti zamani bi, bilmioruz son adetin olsun insAllah
inşallah kuzum allah razı olsunHayırlısı olsun cnm ya Rabbim rn hayrlisini biliyor varfir bi vakti zamani bi, bilmioruz son adetin olsun insAllah
evet canm bittiği gun yani 7. günü baslamayi düşünüyorumEvet canim nasip insallah bizede nasip olur. Gelir hemen siparisin birkac güne. Adetin gecincemi baslayacaksin ovulasyona ?
Hayirli olsun canim yeni dönem basladi insallah bu son olur artik❤evet canm bittiği gun yani 7. günü baslamayi düşünüyorum
aminnn kuzum inslalahhhhHayirli olsun canim yeni dönem basladi insallah bu son olur artik❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?