- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.581
Sen ne yaptin canim doktora gittinmi sordunmu nasil yapacagini söyledimi ? Gercekten kafana göre olma tehlikeli olabilir allah korusunKızçeler klomen hapına adetin kaçıncı günü başladınız ???
lekelenme olan gunu sayarsak 4. Saymazsak 3. Günü baslaidm cnmKızçeler klomen hapına adetin kaçıncı günü başladınız ???
InsAllah hayrlisi cnmInsallah allah kolayligini verir canim hepimize. Belli olmazki ne olacagi simdiye kadar sadece kimyasal gecirdim canim insallah gebeligi tamamlamakda nasip olur. Burada yardimci olmaya devam ederim elimden geldigi kadar insallah :)
Pazartesi özele gidicem canım bir buçuk yıllık evliyiz demicem ilgilenmiyorlar git dene diyorlar 3 yıllık dicem napayım bu noktaya getirenler utansınSen ne yaptin canim doktora gittinmi sordunmu nasil yapacagini söyledimi ? Gercekten kafana göre olma tehlikeli olabilir allah korusun
Öyle yap canim insallah 3 yilida az bulmazlar evlendigimden beri korunmuyorum da de.Pazartesi özele gidicem canım bir buçuk yıllık evliyiz demicem ilgilenmiyorlar git dene diyorlar 3 yıllık dicem napayım bu noktaya getirenler utansın
Merakla bekliyorum cnmHeycanlaniyorum yarin sabah ilk testimi yapacagim :) iyiki varsiniz sizinle sohbet ederken zamanin nasil gectigini anlamadim
Simdi heycandan uyuyamamda :) ama cok erken yapmayayim diyorum sabah 6-10 arasi artik ne zaman uyanirsam ona göre yapicam.Merakla bekliyorum cnm
Canim yarin daha igne etkisi görünüyorsun birsey beklemiyorum ama karsilastirmak icin elimde test olucak insallah.Merakla bekliyorum cnm
Yarin ignenin 10. Günü dolmak üzere olacak testi yaptigimda.Merakla bekliyorum cnm
Insallah direkt koyu iki tane cizgi cikar canim 14. Günde cikar insallahOlsun ben yapmicam etkisi gecene kadar nasıl bi tablo çıkacak merak ediyorum
InsAllah canım hayırlısıylaInsallah direkt koyu iki tane cizgi cikar canim 14. Günde cikar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?