- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.081
En önemlisi stres yapmamaya calis canim oldugu kadar. Kafani ffazla takma düsünme normal isine bak öyle daha iyi oluyor. Allahim insallah nasip eder bizedeevet pco gözüküyor ultrason da hormon tahlilleri nasıl bilmiyoruz henüz insAllah büyür bklm ya çatlayıp çatlamsyacagini anliyorlar mi ki ona göre mi catlatma yapıyorlar ilacı kullanırken ilişkide bulunup bulunmama konusunda birsey dedi mi doktorunuz olmaması gerekse belirtirdi sanki dimi bana birsey demedi
yok bende baş ağrısı yok canım halsizlik kasık ağrısı var iştah kaybı sırekli tokluk hissi var o da glukofen den sanırım
her dr yöntemi farklı gerçekten hyrlisi bklm Rabbim nasip eder insAllah ya
Sagol canim amin insallah hepimiz icin olsun.Canim cok sevindim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah.
Canim adetin kacinci gününde bakildigina göre degisiyor prolaktin miktari. Bende internetten bakiyorum tek tek öyle biraz yorumlamaya calisiyorumKızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
insAllah canım bklm şimdi klomen bitince gel dedi ya bana tam yumurtlama zamanı falan olmuş olacak yani o zmn ilaç verse yine faydası olur mu ki ya bu ay çöp mu ki yineCanim prolaktin icin bir ilac var hemen ise yariyor merak etme. Insülin bana hic bakilmadi bende baktiriyim.
anladım canım bklm bnm dr ne dicek hadi hayırlısıCanim klomen gercekten iyi büyütüyo yumurtalari bende sasirdim. Yüksek doz kullaninca iyi oluyor. Ultrasonla alttan bakiliyor yumurta belirli büyüklüge ulasinca su gün catlatabiliriz diyor tekrar muayene oluyorsun sonra sana igne saatini ve birliktelik saatlerini söylüyor. Igneden sonra catlamismi diye kontrole geleyim dedim gerek yok o igne zaten yüzde 99 catlatiyo dedi.
gecmis olsun canımCok sükür bas agrisi simdi gecti galiba son hapi alali 1 günü gecti simdi iyiyim
insAllah cnm bklmEn önemlisi stres yapmamaya calis canim oldugu kadar. Kafani ffazla takma düsünme normal isine bak öyle daha iyi oluyor. Allahim insallah nasip eder bizede
lekelenmeyi saymazsak 3. Günü verdimCanim adetin kacinci gününde bakildigina göre degisiyor prolaktin miktari. Bende internetten bakiyorum tek tek öyle biraz yorumlamaya calisiyorum
hadi insAllah rast gelmiştir insAllah canımIgneyi yaptiktan 22,5 saat sonra filan birliktelik oldu cok sükür zamanlamayi allah denk getirdi insallah artik nasip ettiyse insallah olur.
14 gün etkisi sürüyor diyorlar İğnenin hadi insAllah çift çizgiyi görürsün ve bana da umut olursunIgneden sonraki 1. Gün doldu. Bu defa bende sabretmeye calisacagim test yapmicam hemen. Doktor 15. Gün yap dedi o zamama belli olur olup olmadigi.
Kendimde hissettigim belirtileri birseyleri yine yazarim buraya insallah hamile kalabilirim ve buradakilerede umut olur belirtiler
Cocuk bir aileyi kurtarmıo yalnız. İyi düşünün derim.Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti benden( cocugumuz olunca insallah daha iyi olacak hersey
Ben bugun 2. Kez klomwn içmeye başladım bakalım pazartesi kontrol varBaska bekleyen arkadasimiz varmi ? Yakin zamanda igne yaptiran ?
insAllah canım bklm şimdi klomen bitince gel dedi ya bana tam yumurtlama zamanı falan olmuş olacak yani o zmn ilaç verse yine faydası olur mu ki ya bu ay çöp mu ki yine
anladım canım bklm bnm dr ne dicek hadi hayırlısı
gecmis olsun canım
insAllah cnm bklm
lekelenmeyi saymazsak 3. Günü verdim
hadi insAllah rast gelmiştir insAllah canım
14 gün etkisi sürüyor diyorlar İğnenin hadi insAllah çift çizgiyi görürsün ve bana da umut olursun
Amin canim sagol insallah ben elimden geleni yaptim gerisi allahin takdiri.. hayirlisi olsuninsAllah canım bklm şimdi klomen bitince gel dedi ya bana tam yumurtlama zamanı falan olmuş olacak yani o zmn ilaç verse yine faydası olur mu ki ya bu ay çöp mu ki yine
anladım canım bklm bnm dr ne dicek hadi hayırlısı
gecmis olsun canım
insAllah cnm bklm
lekelenmeyi saymazsak 3. Günü verdim
hadi insAllah rast gelmiştir insAllah canım
14 gün etkisi sürüyor diyorlar İğnenin hadi insAllah çift çizgiyi görürsün ve bana da umut olursun
Bilmiyorum canim esim cok tuhaf bazen uzaklasiyo bazende sanki hicbise yokmus gibi yakinlasiyor ne yapacagini kestiremiyorum bise anlatmaz kendi basina düsünür cok zaman. Simdi cok sükür yine iyi mutluyuz ama daha 1-2 gün önceye kadar ulasamiyodum kendisine. Telefonu bozulmus o yüzden ulasamamisim. Yalniz kaldigimda kendi kafamda birsürü düsünüyorum kendi kendime cok üzülüyorum sonra onu bir görüyorum sanki onu ilk gördügümdeki gün gibi yeni bastan asik oluyorum bütün ne kadar kötü sey varsa silinip gidiyor.. hayirlisi olsun artik.Cocuk bir aileyi kurtarmıo yalnız. İyi düşünün derim.
Hadi hayirlisi olsun canim insallah cok güzel büyürler yumurtalarin. Sana verdigi doz nasil ?Ben bugun 2. Kez klomwn içmeye başladım bakalım pazartesi kontrol var
Catlama sorunum var benim catlatma ignesine ragmen catlamadı yumurtalar mayıs ayında 2 tane içtim üst üste 3 yumurta oluştu. Bu ay bir e düşürdü doktor.Hadi hayirlisi olsun canim insallah cok güzel büyürler yumurtalarin. Sana verdigi doz nasil ?
Catlama sorunum var benim catlatma ignesine ragmen catlamadı yumurtalar mayıs ayında 2 tane içtim üst üste 3 yumurta oluştu. Bu ay bir e düşürdü doktor.
Poh yesin doktor zaten onlar yuzunden oldu. Ozele gittim takip etmedi kadın. Zamanı varmış o iğnenin vurulduktan sonra adet olursan 3. Gun olmazsan yine gel dedi. Halbuki takip etmesi lazım du çatladı mı çatlamadı mı ama bu sefer gitcem 2 gune bir baktırcam boyuna neyine. Normal hastaneler bunun takibini yapamıo tüp bebek merkezi olması lazım oralar uzman oluyor uzak bana gitcem aslında ama . Demem şu ki doktor cok onemliCanim aynisini yasiyoruz benimde bu ay 3yumurta oldu 2 tane catlatma ignesine ragmen catlamadi. Doktorun ne diyor bu konuda.
Poh yesin doktor zaten onlar yuzunden oldu. Ozele gittim takip etmedi kadın. Zamanı varmış o iğnenin vurulduktan sonra adet olursan 3. Gun olmazsan yine gel dedi. Halbuki takip etmesi lazım du çatladı mı çatlamadı mı ama bu sefer gitcem 2 gune bir baktırcam boyuna neyine. Normal hastaneler bunun takibini yapamıo tüp bebek merkezi olması lazım oralar uzman oluyor uzak bana gitcem aslında ama . Demem şu ki doktor cok onemli
Insallah catlarlar canim insallah bu defa faydasi olur. Neden catlamiyor acaba doktor birsey diyormu ? Catlatma ignesinin miktarimi az geliyoki ? Hic igneden sonra ovulasyon testi yapip baktinmi veya kanda lh degerine baktirdinmi ?Catlama sorunum var benim catlatma ignesine ragmen catlamadı yumurtalar mayıs ayında 2 tane içtim üst üste 3 yumurta oluştu. Bu ay bir e düşürdü doktor.
Canim ben gidip baktiriyordum catlamismi diye hep farkli doktorlara gidiyordum bakmiyorlar cünkü malesef. Suan gittigim doktorumada dedim geleyim diye gerek yok o igne yüzde 99 catlatir yumurtayi diyo. Insallah allah yardimcimiz olsunPoh yesin doktor zaten onlar yuzunden oldu. Ozele gittim takip etmedi kadın. Zamanı varmış o iğnenin vurulduktan sonra adet olursan 3. Gun olmazsan yine gel dedi. Halbuki takip etmesi lazım du çatladı mı çatlamadı mı ama bu sefer gitcem 2 gune bir baktırcam boyuna neyine. Normal hastaneler bunun takibini yapamıo tüp bebek merkezi olması lazım oralar uzman oluyor uzak bana gitcem aslında ama . Demem şu ki doktor cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?