Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En önemlisi stres yapmamaya calis canim oldugu kadar. Kafani ffazla takma düsünme normal isine bak öyle daha iyi oluyor. Allahim insallah nasip eder bizede

Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
Canim adetin kacinci gününde bakildigina göre degisiyor prolaktin miktari. Bende internetten bakiyorum tek tek öyle biraz yorumlamaya calisiyorum

Igneden sonraki 1. Gün doldu. Bu defa bende sabretmeye calisacagim test yapmicam hemen. Doktor 15. Gün yap dedi o zamama belli olur olup olmadigi.
Kendimde hissettigim belirtileri birseyleri yine yazarim buraya insallah hamile kalabilirim ve buradakilerede umut olur belirtiler

Canim prolaktin icin bir ilac var hemen ise yariyor merak etme. Insülin bana hic bakilmadi bende baktiriyim.
insAllah canım bklm şimdi klomen bitince gel dedi ya bana tam yumurtlama zamanı falan olmuş olacak yani o zmn ilaç verse yine faydası olur mu ki ya bu ay çöp mu ki yine
anladım canım bklm bnm dr ne dicek hadi hayırlısı
Cok sükür bas agrisi simdi gecti galiba son hapi alali 1 günü gecti simdi iyiyim
gecmis olsun canım
En önemlisi stres yapmamaya calis canim oldugu kadar. Kafani ffazla takma düsünme normal isine bak öyle daha iyi oluyor. Allahim insallah nasip eder bizede
insAllah cnm bklm
Canim adetin kacinci gününde bakildigina göre degisiyor prolaktin miktari. Bende internetten bakiyorum tek tek öyle biraz yorumlamaya calisiyorum
lekelenmeyi saymazsak 3. Günü verdim
Igneyi yaptiktan 22,5 saat sonra filan birliktelik oldu cok sükür zamanlamayi allah denk getirdi insallah artik nasip ettiyse insallah olur.
hadi insAllah rast gelmiştir insAllah canım
14 gün etkisi sürüyor diyorlar İğnenin hadi insAllah çift çizgiyi görürsün ve bana da umut olursun

Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti benden ( cocugumuz olunca insallah daha iyi olacak hersey
Cocuk bir aileyi kurtarmıo yalnız. İyi düşünün derim.

Canim imkanin varsa doktorunu bur ara veya yanina git.yumurtlama öncesi kullancaksin diye biliyorum.prolaktin süt hormonu diye biliyorum döllenmeyi etki eder.ama daha yumurtan gelisme asamasindayken baslasan iyi olur gibi.cünkü 1 günde etki etmez.

Amin canim sagol insallah ben elimden geleni yaptim gerisi allahin takdiri.. hayirlisi olsun

Adetin 3. Gününe göre yüksek cikmis canim insallah düser o deger. Doktor ilac verebiliyor onun düsmesi icin diye hatirliyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun

Cocuk bir aileyi kurtarmıo yalnız. İyi düşünün derim.
Bilmiyorum canim esim cok tuhaf bazen uzaklasiyo bazende sanki hicbise yokmus gibi yakinlasiyor ne yapacagini kestiremiyorum bise anlatmaz kendi basina düsünür cok zaman. Simdi cok sükür yine iyi mutluyuz ama daha 1-2 gün önceye kadar ulasamiyodum kendisine. Telefonu bozulmus o yüzden ulasamamisim. Yalniz kaldigimda kendi kafamda birsürü düsünüyorum kendi kendime cok üzülüyorum sonra onu bir görüyorum sanki onu ilk gördügümdeki gün gibi yeni bastan asik oluyorum bütün ne kadar kötü sey varsa silinip gidiyor.. hayirlisi olsun artik.

Hadi hayirlisi olsun canim insallah cok güzel büyürler yumurtalarin. Sana verdigi doz nasil ?
Catlama sorunum var benim catlatma ignesine ragmen catlamadı yumurtalar mayıs ayında 2 tane içtim üst üste 3 yumurta oluştu. Bu ay bir e düşürdü doktor.

Catlama sorunum var benim catlatma ignesine ragmen catlamadı yumurtalar mayıs ayında 2 tane içtim üst üste 3 yumurta oluştu. Bu ay bir e düşürdü doktor.

Canim aynisini yasiyoruz benimde bu ay 3yumurta oldu 2 tane catlatma ignesine ragmen catlamadi. Doktorun ne diyor bu konuda.

Canim aynisini yasiyoruz benimde bu ay 3yumurta oldu 2 tane catlatma ignesine ragmen catlamadi. Doktorun ne diyor bu konuda.
Poh yesin doktor zaten onlar yuzunden oldu. Ozele gittim takip etmedi kadın. Zamanı varmış o iğnenin vurulduktan sonra adet olursan 3. Gun olmazsan yine gel dedi. Halbuki takip etmesi lazım du çatladı mı çatlamadı mı ama bu sefer gitcem 2 gune bir baktırcam boyuna neyine. Normal hastaneler bunun takibini yapamıo tüp bebek merkezi olması lazım oralar uzman oluyor uzak bana gitcem aslında ama . Demem şu ki doktor cok onemli

Canim ben buay doktora israr etyim ve 2 gunde 1 gittim.yumurtalar 19mm 20mm civari olunca catlatma ignesi yapildi 2gün sonra tekrar gittim catlamamis yumurtalar yine iyi ölcudeydi 20 23mm arasi bir tane daha catlatma ignesi yapti sonra tekrar kontrole gittim 30 33mm arasi kiste dönüsmüsler yani 2.igneden sonra doktorunda yapabilecegi yok.

Insallah catlarlar canim insallah bu defa faydasi olur. Neden catlamiyor acaba doktor birsey diyormu ? Catlatma ignesinin miktarimi az geliyoki ? Hic igneden sonra ovulasyon testi yapip baktinmi veya kanda lh degerine baktirdinmi ?

Canim ben gidip baktiriyordum catlamismi diye hep farkli doktorlara gidiyordum bakmiyorlar cünkü malesef. Suan gittigim doktorumada dedim geleyim diye gerek yok o igne yüzde 99 catlatir yumurtayi diyo. Insallah allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…