Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vuslatahasretim canım öncelikle içine sinen bir doktorla karışlaşmana sevindim güzel gitsin inşallah. Benim tabiki 0.1 doktorum izindeymiş. Sekreteri pazartesiye kadar bekleyelim olmazsan kontrole gelirsin bi bakılır ona göre söktürücü yazarız dedi. Ben düzenli hasta olabilsem gitmiycem bir süre doktora yoruldum aslına bakarsan. Adet düzenim de neden bu kadar bozuldu ona da hiç anlam verebilmiş değilim. Maydonoz suyu içtim sökülmeme yardım etsin diye, başka ne yapılıyordu?

Hayirlisi olsun canim. Insallah adet olabilirsin. Canim bende cok uzun süre adet olamadim 2,5 ay kadar adet olmadim kist vardi. Kist gidince dogum kontrol hapina ragmen adet oldum cok sükür. Doktorunla bi konus pazartesi belki o da tarlusal verebilir adet sökülsün diye o ilacla oluyosun mutlaka. Kist varsada mecburen dogum kontrol hapi olacak o zaman kist gidiyo hemen ama insallah gerek kalmaz canim. Aklima gelen birsey yok baska

Sogan kabugu kaynatip iciliyordu ama ne icindi o adet sökülsün diyemiydi hatirlamiyorum canim sen tam arastirmadan ve doktoruna danismadan pek birsey yapma bence

Kizlar sizin eslerinizin degerleri nasildi doktor hangilerine iyi dedi ve hangi degerlere kötü dedi ? Fotografi varsa atip yorum yapabilirmisiniz ? Veya aklinizda kalanlari paylasabilirmisiniz ? Karsilastirmaya calisacagim bizimkilerle ve doktorlarin dediklerinide karsilastiracagim kimisi iyi kimisi kötü diyo

Kafama takilan rahim agzindaki yara birsürü doktor bakti hicbiri yaradan bahsetmedi. Görünce demeleri gerekirdi. Ona cok sasirdim kendi kendimede bakamiyorum.

Doktora gidicem tabiki izinden gelsin de önce tarlusal pek ben de işe yaramamıştı en son kullandığımda. İğne veriyor bu doktor 3 tane aynı anda vurduruo. Kesinlikle doğum kontrol hapı kullanmamam gerektiğini bana iyi gelmeyeceğini söylüyor. Bakalım geçsin bi kaç gün daha

O da farkli zor bir durum. Insallah hayirlisi olsun canim benim. Ne zaman gelecek izinden ? Daha yenimi cikti ?

Canim buay sende ovitrelle vuruldun dimi. Vuruldugum günden beri gögüslerim agriyor.aslinda ilk ignede agri olmamisti 2 gün sonra 2.yi vurulunca basladi sanirim dozaj fazla geldi. Senin igneden sonra agri oldumu

Canim buay sende ovitrelle vuruldun dimi. Vuruldugum günden beri gögüslerim agriyor.aslinda ilk ignede agri olmamisti 2 gün sonra 2.yi vurulunca basladi sanirim dozaj fazla geldi. Senin igneden sonra agri oldumu
Ben iğneden sonra hiçbir belirti yaşamadım, ne ağrı ne sız ne göğüs ağrısı hiç bir şey yoktu. Hatta sürekli alla alla ilk defa bu kadar ağrısız sızısız geçiyor hayret falan demiştim, demek ki bana hiç etki etmemiş.

Valla canim benimde sadece gögüslerime etki etmis. O da hicbir ise yaramiyor.

Bu femara sizdede basagrisi yaptimi kizlar ? Onu kulmanmaya basladigimdan beri basim agriyor neyseki bu aksam son hapi aliyorum insallah düzelir yarindan itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…