- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.821
olursun inşallah canim nasıl gidiyor tedavi
anladim canım hayirlisi peki catlamayinca illa catlatmak için biseyler uyguliyorlarmiBuay gonalf kullandim canim 2tane yumurtam oldu ama ilk catlama ignesi catlatmadi 2.igneyi oldum ama oda ise yaramadi sanirim cünkü kasik agrisi akinti olmadi. Bat 27agustos doktor cumartesi gel progestron bakalim dedi.
Bugün olurum belki ağrım var yine. Bence çatladı senin yumurtaların bana öyle geliyor, progestanı ne zaman yapıcaksın. Hepimizin derdi ayrı işte, ben de 1 tane olsa diyorum sağlıklı sıhatli. Hayırlısı olsun diyorum ben de.Eger olmadiysa insallah enkisa zamanda reglin gelir. Benimde sol kasigim agriyor ama orda işe yaramayan bir yumurta vardi doktor kendini imha eder dedi ama kistde olabiliyormus.gecen ayda ayni tarafta kist olmustu. Kaliteli yumurtalar sag taraftaydi otarafta tık yok.oyüzden benimde hic ümidim yok. Allahim oğlumun bir kardesi olsun cok istiyorum saglikli sihatli ama nasip olmayacak galiba. Cok emek verdim yinede rabbim bilir isyan etmiyorum.
Bu ay ara var bende. Boş geçicez dedi doktor. Ararım ama hasta olunca. Bugün-yarın olur belkiHayirlisi olsun canim fazla gecikmeden git kist varsa allah korusun fazla büyümeden tedaviye baslanmali ki erken gitsin bir sonraki denemeye daha erken baslayabilelim :)
anladim canım hayirlisi peki catlamayinca illa catlatmak için biseyler uyguliyorlarmi
Canım seni hayıt baya düzenledi değil mi? reglini falan, ben düzenli kullanamadım onu. Soğan kürü mü yapsam diyorum2.catlatma ignesi vuruluyor ama o da işe yaramazsa zaten süre gectiginden o ayki tedavi cöp oluyor.ben regli olunca yine hayit hapina baslicam 3 ay inu kullanicam.
Bugün olurum belki ağrım var yine. Bence çatladı senin yumurtaların bana öyle geliyor, progestanı ne zaman yapıcaksın. Hepimizin derdi ayrı işte, ben de 1 tane olsa diyorum sağlıklı sıhatli. Hayırlısı olsun diyorum ben de.
Canım seni hayıt baya düzenledi değil mi? reglini falan, ben düzenli kullanamadım onu. Soğan kürü mü yapsam diyorum
hayit tohumu kullandim ben geçen ay ama adetim 25 gün gecikmeli geldi lh yuksekligi oldugu için yumurta catlamiyor direnc gösteriyor ama gittigim 3 kere tedavi olduğum doktor bunu bana soylemedi ve catlatma ignesinden sonra takip bile etmedi halbuki etmesi lazimdi degilmi cnm2.catlatma ignesi vuruluyor ama o da işe yaramazsa zaten süre gectiginden o ayki tedavi cöp oluyor.ben regli olunca yine hayit hapina baslicam 3 ay inu kullanicam.
senindemi lh yuksek çok sadeceCanim ben 1.5 ay kullandim cok ise yaradi bende eczaneden olani aldim ben. Regli olunca 3 ay kullanicam. Benim problemim yumurtamin catlamamasi zaten yumurtam gelisiyor bosuna gonalf klomen kullanmak istemiyorum.
hayit tohumu kullandim ben geçen ay ama adetim 25 gün gecikmeli geldi lh yuksekligi oldugu için yumurta catlamiyor direnc gösteriyor ama gittigim 3 kere tedavi olduğum doktor bunu bana soylemedi ve catlatma ignesinden sonra takip bile etmedi halbuki etmesi lazimdi degilmi cnm
acaba hayitmi geciktirdi adetimiBen eczaneden hayit hapi aldim canim. Benim lh falan gayet iyi ama yinede catlamiyor
acaba hayitmi geciktirdi adetimi
Bugün rahim bölgesi batmalar başladı yine benim iyiye işaret mi bu acabaAminnn insallah canim söyle kapkalin iki tane cizginin fotofrafini paylas insallah
Aminnnİnşallah canım inşallah
Ben gecen hafta persembe günü son dogum kontrol hapini kullandim cumadan itibaren almadim bende biraz erken basladi sankiO kadar net hatırlayamıyorum maalesef canım ama sanki yedi sekizinci günlerde başlayıp 12 13. Günlerde tek yönde yoğunlaşıyor gibi ortalama bu günler
Canim iyiye isaret gibi kacinci gün oldu igneden sonra ? Kan verdinmi yada tekrar test yaptinmiBugün rahim bölgesi batmalar başladı yine benim iyiye işaret mi bu acaba
Göğüslerimde her adet öncesi ağrır ama iki üç gün kala geçer bu sefer hala devam ediyor cayır cayır yanıyor desem yeridir
Bat ctsi iki gün kaldı kremsi akıntı durmaksızın devam ediyor
Doktorlar o kadar bakmiyor malesef bakiyo var yok o kadar mm ölcermisin diyorum cekine cekine öyle yapiyorlar kücükde olsa bilmek istiyorum istar üzerine ökcnüstü biri 12-13 falanda bu önemli bence az cok düsünebilir insan o zaman catlayacagi günüBu ay ara var bende. Boş geçicez dedi doktor. Ararım ama hasta olunca. Bugün-yarın olur belkiyine de sen de doktora gidince belli olur mm den falan
Insallah birdahaki ay canim o zamanBu ay ara var bende. Boş geçicez dedi doktor. Ararım ama hasta olunca. Bugün-yarın olur belkiyine de sen de doktora gidince belli olur mm den falan
Kişiye göre de değişir bence canım herkeste her ay bile değişir oluşan yumurta sayısına göreBen gecen hafta persembe günü son dogum kontrol hapini kullandim cumadan itibaren almadim bende biraz erken basladi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?