- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.801
Evet cnm 6 gunde 2 kilo verdim
Aranizda femara kullanirken yumurtaliklarda agri nasil olmustu kac gän ve ne kadsr yumurta olusmustu tecrübesi olan varmi ?
Ara ara gelen iki tarafta da ince sızılar oluyor bende sonra hangi taraftaki baskınsa gün geçtikçe o taraftaki sızı daha artıyo belirginleşiyo her seferinde tahmin edebiliyorum tarafını öyle belirgin oluyo ama her an ağrılı değil ara araAranizda femara kullanirken yumurtaliklarda agri nasil olmustu kac gän ve ne kadsr yumurta olusmustu tecrübesi olan varmi ?
günaydın kızlar bugun çok umutsuz uyandım4/5 gündür süre gelen adet olcakmısım gbi sancılarım vardı bugun hiiiç eser yok. Bat a 5 gün kaldı idrar testi yaptım negatif .. daha da pozitif e dönmez diye düşünüyorm cunku 15.gun .. bu ayda fos
Sagol canim insallah. Iki taraftada ara ara agri giriyor geciyor hemen. Doktora daha gitmedim adetin kacinci günü oluyor bilmiyorum karisti bende iyce hersey. Gec kalirim diye korkuyorum bi taraftanda erken gitmekten korkuyorum. 15 günlük ödedigimde yumurta catladiktan sonra kontrole gidecek kadar yetsin en azindan. Galiba yarin gidecegim dr aCanim ben hic femare kullanmadim. Ama tahminen yumurtan gelisiyordur.
Canim adet olmadigin sürece umur var biraz daha bekleyelim bazilarinda gec cikabiliyorgünaydın kızlar bugun çok umutsuz uyandım4/5 gündür süre gelen adet olcakmısım gbi sancılarım vardı bugun hiiiç eser yok. Bat a 5 gün kaldı idrar testi yaptım negatif .. daha da pozitif e dönmez diye düşünüyorm cunku 15.gun .. bu ayda fos
Bi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz testSagol canim insallah. Iki taraftada ara ara agri giriyor geciyor hemen. Doktora daha gitmedim adetin kacinci günü oluyor bilmiyorum karisti bende iyce hersey. Gec kalirim diye korkuyorum bi taraftanda erken gitmekten korkuyorum. 15 günlük ödedigimde yumurta catladiktan sonra kontrole gidecek kadar yetsin en azindan. Galiba yarin gidecegim dr a
Aynen canim ara ara geliyor gün gectikce bi taraf daha cok agriyor. Tesekkür ederim.Ara ara gelen iki tarafta da ince sızılar oluyor bende sonra hangi taraftaki baskınsa gün geçtikçe o taraftaki sızı daha artıyo belirginleşiyo her seferinde tahmin edebiliyorum tarafını öyle belirgin oluyo ama her an ağrılı değil ara ara
Hayirlisi olsun canim fazla gecikmeden git kist varsa allah korusun fazla büyümeden tedaviye baslanmali ki erken gitsin bir sonraki denemeye daha erken baslayabilelim :)Bi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz testartık pazartesiye kadar giderim doktora
Evet kontrole gidip dr a soracagim canim belki o tahmin edebilir. Daha öncede böyle karisiklik olmustu dr a söyledim o da hesaplamadi bakmadi karisik diyeBi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz testartık pazartesiye kadar giderim doktora
ben ilaç kullaniyorum kuzum istah falan hicbisey kalmıyor günde 1 ogün bol şu ile geccistiriyorum arada sporda yapiyorum leslie falan son 3 kilo kaldi 99.98 e dussem tedaviye baslayacagim ben yumurtluyorum ama catlamiyor sorun ordaSupersin canim. Bende 1 ay hastanede yattim sonra 1 ay evde yattim. Sonrasinda gonalf derken 77kg dan 87kg ya ciktim. bende rejime basladim.spor yapamiyorum henüz.
Adet olana kadar umut var yaniUmutsuzluk yok canim 4 yumurtan vardi hepsi ayni anda catlayip döllenmemistir.
İnşallah canım inşallahCanim adet olmadigin sürece umur var biraz daha bekleyelim bazilarinda gec cikabiliyor
Bi kontrole git belli olur o zaman, benim 19. Gün bembeyaz testartık pazartesiye kadar giderim doktora
O kadar net hatırlayamıyorum maalesef canım ama sanki yedi sekizinci günlerde başlayıp 12 13. Günlerde tek yönde yoğunlaşıyor gibi ortalama bu günlerAynen canim ara ara geliyor gün gectikce bi taraf daha cok agriyor. Tesekkür ederim.
Sende kacinci günde basliyor bu agrilar ? Ben adetin kacinci günündeyim bilmiyorum tahmin etmeye calisacagim
Adet olana kadar umut var yani
ben ilaç kullaniyorum kuzum istah falan hicbisey kalmıyor günde 1 ogün bol şu ile geccistiriyorum arada sporda yapiyorum leslie falan son 3 kilo kaldi 99.98 e dussem tedaviye baslayacagim ben yumurtluyorum ama catlamiyor sorun orda
olursun inşallah canim nasıl gidiyor tedaviBanada doktor kilo ver diyor. Ne güzel 76kg ya düsmüstüm 1ay boyunca hergün serum serum sistim yine.87kg yum şuanda 79olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?