Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2296477
Dünkü catlatmadan sonra bugünku lh testi sizce çatlamış mıdır hafiften kasık agrım var ama
yaziyi daha okumadan testi görünce heycanlandim canim birden

catlatma ignesini yaptiktan sonra günlerce öyle yüksek kaliyor canim catladigini ordan kontrol edemezsin. hissedebilirsen iyi ama hissetmeyebilirsinde igneyi dün sabahmi aksammi yaptin bilmiyorum yarin sabah doktora gidip baktir kontrol etsin catladimi diye :)

allah yardimcimiz olsun canim bende her eczaneye gittigimde birsürü para veriyorum o parayla kac ay ev gecinir ama insan evlat icin deger deyip aliyor iste eczaciylada zaten arkadas oluyorsun indirim yapiyorlar sagolsunlar

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen hafta perş çatlama iğnemi oldum. 36 saat sonra birliktelik oldu ondan sonraki günler gün aşırı oldu. Ama dün ve önceki gün ilişki olamadı kafama cok takılıyo ya çatlamadıysa dün ve önceki gün çatladıysa kaçırdıysam diye. Yani ilişki olmayan iki günde çatlayıp bittiyse diye çok korkuyorum..

Dün öğlen 11 buçukta oldum canım iğneyi ben geçen kasiklarim çok ağrımıştı ertesi gün akşam 9 gibi falan ordan anlamıştım bakalım akşam agriycak mi

a.slm canim masallah cok güzel gelismisler insallah digeride büyür :) insallah asilamaya gerek kalmaz canim simdi bu yumurtalardan birisi tutarda o 1500 lirayi bebeginin esyalari icin harcarsin

Insallah canimmmm valla bu ay 2000 i gecti. Bu ay nasip olmazsa 1yüzük bir küpem var onlari bozdurucam.

Canim bugune kadar gelnezler diye düsunuyorum zaten gelselerde kist olurdu cok büyüdükleri icin. Ama hatirladigim kadariyla senin kücük olan 3 4 yumurtan vardi.en azindan haftada iliski yapabilirsin.

Canım süper haber çok sevindim. 18 olan 20-21 mm olur, 15 olan da 18-19mm olur. Sonra çatlatma ve ilişki gelsin bebiş ya da bebişler :) iğneye güvenim kalmamıştı demek ki bende bir sorun varmış :)

Canım ne ilacı verdi acaba özelden yazar mısın bana?
Sürecin hayırlı olsun inşallah kiloları verip bebelerimize kavuşacağız.
Ben de bıraktım tedaviyi kilo veriyorum

Canım süper haber çok sevindim. 18 olan 20-21 mm olur, 15 olan da 18-19mm olur. Sonra çatlatma ve ilişki gelsin bebiş ya da bebişler :) iğneye güvenim kalmamıştı demek ki bende bir sorun varmış :)

Canim ben hayit hapi kullandim 2 ay ondan sonra hem reglim düzene girdi hemde yumurtlamam.simdi dojtor yine icibde hayit otu olan burvitamin yazdi o da kaliteli yumurtlamayi sagliyomus. ilk 4gün 75ml vuruldum bendede gelisme olmadi 150 ye gecince canlandilar.

1taneyede raziyim kuzum. Tabi çatlayabilirse.

Canım ne ilacı verdi acaba özelden yazar mısın bana?
Sürecin hayırlı olsun inşallah kiloları verip bebelerimize kavuşacağız.
Ben de bıraktım tedaviyi kilo veriyorum
baya iştahım kesildi ve gayet iyyim bakalim ekim2ayina kadr nekdr verirsem sonra süreci ona göre ayarliycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…