- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.381
yaziyi daha okumadan testi görünce heycanlandim canim birdenEki Görüntüle 2296477
Dünkü catlatmadan sonra bugünku lh testi sizce çatlamış mıdır hafiften kasık agrım var ama
Adet oldum zaten canım
igne yapinca geciyor normal vaktini genelde canim. 14 gün diyorlar ama bu insanin normal döngüsüne göre degisiyor bende genelde hep 18. gün falan adet oluyorum igneden sonraİki gün geçti canım
allah yardimcimiz olsun canim bende her eczaneye gittigimde birsürü para veriyorum o parayla kac ay ev gecinir ama insan evlat icin deger deyip aliyor iste eczaciylada zaten arkadas oluyorsun indirim yapiyorlar sagolsunlarCanim 18.5olan iyide 15ml olanida gelisip şansim artsin istiyor.cünkü çatlama igneside yumurtami bazen catlatmiyor. Birinden biri catlar diye düsünüyor sanirim. El mahkum eczaneye siparis verdik.gecen hafta 900lük almistim catlama ignesi ve vitaminiyle 1075tutmustu.yine 900luk yazdi.450 lik aldim 650tl ye.icinden sadece 150lik kullanicam.
aminnnInşallah hayırlısı olsun canım bakalım gorcez her şeyin hayırlısı
Ben iğne olmadım canım tüp bebek yapmıştım Haziran'daigne yapinca geciyor normal vaktini genelde canim. 14 gün diyorlar ama bu insanin normal döngüsüne göre degisiyor bende genelde hep 18. gün falan adet oluyorum igneden sonra
Dün öğlen 11 buçukta oldum canım iğneyi ben geçen kasiklarim çok ağrımıştı ertesi gün akşam 9 gibi falan ordan anlamıştım bakalım akşam agriycak miyaziyi daha okumadan testi görünce heycanlandim canim birden
catlatma ignesini yaptiktan sonra günlerce öyle yüksek kaliyor canim catladigini ordan kontrol edemezsin. hissedebilirsen iyi ama hissetmeyebilirsinde igneyi dün sabahmi aksammi yaptin bilmiyorum yarin sabah doktora gidip baktir kontrol etsin catladimi diye :)
a.slm canim masallah cok güzel gelismisler insallah digeride büyür :) insallah asilamaya gerek kalmaz canim simdi bu yumurtalardan birisi tutarda o 1500 lirayi bebeginin esyalari icin harcarsin
Kızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen hafta perş çatlama iğnemi oldum. 36 saat sonra birliktelik oldu ondan sonraki günler gün aşırı oldu. Ama dün ve önceki gün ilişki olamadıkafama cok takılıyo ya çatlamadıysa dün ve önceki gün çatladıysa kaçırdıysam diye. Yani ilişki olmayan iki günde çatlayıp bittiyse diye çok korkuyorum..
insalalh tatlım çok sagolamin canim insallah. cok güzel insallah o sira hersey kendiliginden olsun o zamana kadar
Selam canım neler yaptın çok zaman oldu konuşmadık ne alemdesinCanım güzel gelişmiş aslın da ne tekrar iğne istemiş ki, anlam veremedim gerçekten.
amin cnm amin. inş iyi haberler alalım artk. bebışlerden sojbetler ederizevet basladiktan kisa bir süre sonra sende gelmistin canimbende yalniz kaldim diye üzülüyordum :)) insallah simdi bu yil bitmeden bizde terfi edebiliriz
Merhaba canım aynı bıraktığın gibiyim, bu ay 3. Denememizi yaptık. Bugün 11. Günüm bekliyorum bakalımSelam canım neler yaptın çok zaman oldu konuşmadık ne alemdesin
Canım süper haber çok sevindim. 18 olan 20-21 mm olur, 15 olan da 18-19mm olur. Sonra çatlatma ve ilişki gelsin bebiş ya da bebişler :) iğneye güvenim kalmamıştı demek ki bende bir sorun varmış :)Canim 18.5olan iyide 15ml olanida gelisip şansim artsin istiyor.cünkü çatlama igneside yumurtami bazen catlatmiyor. Birinden biri catlar diye düsünüyor sanirim. El mahkum eczaneye siparis verdik.gecen hafta 900lük almistim catlama ignesi ve vitaminiyle 1075tutmustu.yine 900luk yazdi.450 lik aldim 650tl ye.icinden sadece 150lik kullanicam.
Canım ne ilacı verdi acaba özelden yazar mısın bana?kızlar nasilsiniz durumlar nasıl beni sorarsaniz temmuz 28de adet öldüm ama öyle böyle gelmedi baya pihtili ve yoğun geldi tedaviye basliyamadim çünkü tam takip gunlerinde kurban bayrami oluyor ondan olmadi ve bende oncelikle biraz kendime zaman verip zayıflama işini haledeyim dedim ozaman kendikendime bile kalabilirim inşallah oncelik diyetisyen ve kendi basima halledemeyecegimi anlayip bir psikiyatri ye gittim pazartesi günü aglayarak herseyi anlattim ve van kilon yüzünden özgüven esksikligimin olduğunu ve bi çeşit ankisiyete bozuklugu olduğunu soyledi bir takım onerilerfe bulundu mukemmel bir doktordu bir ilaç verdi bana bu seni n iştahını azaltacak ve seni rahatlatacak sakinlestirmenin aksine seni hizlandiracak dinclik ve istahsizlik verecek dedi metabolizmanida hizlandiracak 3 ay kullan dedi bugün 3. günüm ve gerçekten hiç bisey canm istemiyor aksine cokta dinç hissediyorum megersem zayiflayamammin nedeni psikolojik yeme bozuklugu imis şimdi 3 ay verdim kendimme 3 ay sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle arkadaşlar @Alene @AloeeVeraaUmutumut82 @Tatlianne20 @adel8893 @Damla1989 vuslatahasretim
Canım süper haber çok sevindim. 18 olan 20-21 mm olur, 15 olan da 18-19mm olur. Sonra çatlatma ve ilişki gelsin bebiş ya da bebişler :) iğneye güvenim kalmamıştı demek ki bende bir sorun varmış :)
Canım süper haber çok sevindim. 18 olan 20-21 mm olur, 15 olan da 18-19mm olur. Sonra çatlatma ve ilişki gelsin bebiş ya da bebişler :) iğneye güvenim kalmamıştı demek ki bende bir sorun varmış :)
baya iştahım kesildi ve gayet iyyim bakalim ekim2ayina kadr nekdr verirsem sonra süreci ona göre ayarliycazCanım ne ilacı verdi acaba özelden yazar mısın bana?
Sürecin hayırlı olsun inşallah kiloları verip bebelerimize kavuşacağız.
Ben de bıraktım tedaviyi kilo veriyorum
Insallah canım iyi buyumus daha buyur bide catlayıp tutarsa tamamdr ❤1taneyede raziyim kuzum. Tabi çatlayabilirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?