- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.361
Evet ben de onu gördüm yatay olması zaten kafamı karıştırdı test geçersiz bence deBende yok cnm. Test geçersiz çizgisi gbi c yi demiyorum t nin sağında bi çizgi var yatay
Bat geçtimi senin canımEvet ben de onu gördüm yatay olması zaten kafamı karıştırdı test geçersiz bence de
İki gün geçti canımBat geçtimi senin canım
aynen öyle canm çok sagol allah razı olsnCanim herseyin nedeni psikolojik zatwn.en dogru karari almissin. Rabbim yardimcin olsun.
Canım güzel gelişmiş aslın da ne tekrar iğne istemiş ki, anlam veremedim gerçekten.Slm kizlar simdi doktordan ciktim sagda 2 yumurtam varmis 1 tanesi 18.5ml1tanesi 15ml .solda 12ml ama gelismez dedi..yarin tekrar kontrole cagirdi.bugün yine gonalf 150ml vurulcam.bu demek oluyorki yeni ilac alicam 650tl.. ... insallah 15ml olanda gelisirde 2 yumurtayla belki sansim cogalir. Bu arada asilamadan vargectim.1500tl bulamam. Ancak yeni ilaci alabilirim bugün.
Anladım canım test pek sağlıklı gözükmedi yatay cizgiden dolayı dilersen tekrarlaİki gün geçti canım
Bugün olmazsam yarın yapacağım canım teşekkür ederimAnladım canım test pek sağlıklı gözükmedi yatay cizgiden dolayı dilersen tekrarla
Canım güzel gelişmiş aslın da ne tekrar iğne istemiş ki, anlam veremedim gerçekten.
Off çok pahalıCanim 18.5olan iyide 15ml olanida gelisip şansim artsin istiyor.cünkü çatlama igneside yumurtami bazen catlatmiyor. Birinden biri catlar diye düsünüyor sanirim. El mahkum eczaneye siparis verdik.gecen hafta 900lük almistim catlama ignesi ve vitaminiyle 1075tutmustu.yine 900luk yazdi.450 lik aldim 650tl ye.icinden sadece 150lik kullanicam.
Off çok pahalıgerçekten insan olsun diye herşeyi yapıyorum para falan önemli değil diyoruz ama bir yerde de insan da kalmıyor. Bana da şuan kullan dese alamayabilirim. Rabbim yüzüne baksın da güzel olsun sonu. Benim de 11. Gün regli sancıları başladı belden. Zaten önce belim ağrır benim
Hepimizin yüzüne baksın, senin 15 mm olan da büyürCanim olumsuz düsünme bel agrisi ayni zamanda gebelik belirtisi.rabbim yüzümüze baksin.
insallah öyledir canim iyi görünüyor dediklerin olumludur insallah :)Aslında daha dört gün oldu ama yerleşme ağrısı olabilir diye düşündümçünkü yumurtam soldaydı ve dün bikaç saat boyunca sol kasığımda aşırı bi batma ve baskı oldu
evet canim bata göre degil yumurtanin catlamadina göre hesaplaniyor. yumurta catladiktan sonraki 14. gün test yapabilirsin bence bekleyebilirsen :)) 10 gün daha bekle 16-17 sinde yap beklemesi cok zor hayirlisi olsun canimBat normalde 9u canım ama kendiliğinden çatlamasını beklediğimiz için geç çatladı doktor bayram sonunu beklememi söyleditest yapmayıp beklicem inşallah dayanabilirsem
amin canim insallah. cok güzel insallah o sira hersey kendiliginden olsun o zamana kadarkızlar nasilsiniz durumlar nasıl beni sorarsaniz temmuz 28de adet öldüm ama öyle böyle gelmedi baya pihtili ve yoğun geldi tedaviye basliyamadim çünkü tam takip gunlerinde kurban bayrami oluyor ondan olmadi ve bende oncelikle biraz kendime zaman verip zayıflama işini haledeyim dedim ozaman kendikendime bile kalabilirim inşallah oncelik diyetisyen ve kendi basima halledemeyecegimi anlayip bir psikiyatri ye gittim pazartesi günü aglayarak herseyi anlattim ve van kilon yüzünden özgüven esksikligimin olduğunu ve bi çeşit ankisiyete bozuklugu olduğunu soyledi bir takım onerilerfe bulundu mukemmel bir doktordu bir ilaç verdi bana bu seni n iştahını azaltacak ve seni rahatlatacak sakinlestirmenin aksine seni hizlandiracak dinclik ve istahsizlik verecek dedi metabolizmanida hizlandiracak 3 ay kullan dedi bugün 3. günüm ve gerçekten hiç bisey canm istemiyor aksine cokta dinç hissediyorum megersem zayiflayamammin nedeni psikolojik yeme bozuklugu imis şimdi 3 ay verdim kendimme 3 ay sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle arkadaşlar @Alene @AloeeVeraaUmutumut82 @Tatlianne20 @adel8893 @Damla1989 vuslatahasretim
ben göremedim canim. senin tedavin ne suanda kacinci gün igne falan oldunmu ? isigi ayarlayip fotografin rengini siyah beyaz yapip öyle dene birde. bazen elinde görünüyor ama fotografta görünmüyoEki Görüntüle 2296362 kızlar burda bir şey görüyor musunuz var mı sizce
ay ilk zamanlar hic gecmiyor ya sizlerle beraber bende yasiyorum hissediyorum tekrar tekrar :)) hayirli olsun canimDün vuruldum bende 15 gün sonrayı bekliyorum❤
Adet oldum zaten canımben göremedim canim. senin tedavin ne suanda kacinci gün igne falan oldunmu ? isigi ayarlayip fotografin rengini siyah beyaz yapip öyle dene birde. bazen elinde görünüyor ama fotografta görünmüyo
a.slm canim masallah cok güzel gelismisler insallah digeride büyür :) insallah asilamaya gerek kalmaz canim simdi bu yumurtalardan birisi tutarda o 1500 lirayi bebeginin esyalari icin harcarsinSlm kizlar simdi doktordan ciktim sagda 2 yumurtam varmis 1 tanesi 18.5ml1tanesi 15ml .solda 12ml ama gelismez dedi..yarin tekrar kontrole cagirdi.bugün yine gonalf 150ml vurulcam.bu demek oluyorki yeni ilac alicam 650tl.. ... insallah 15ml olanda gelisirde 2 yumurtayla belki sansim cogalir. Bu arada asilamadan vargectim.1500tl bulamam. Ancak yeni ilaci alabilirim bugün.
Inşallah hayırlısı olsun canım bakalım gorcez her şeyin hayırlısıay ilk zamanlar hic gecmiyor ya sizlerle beraber bende yasiyorum hissediyorum tekrar tekrar :)) hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?