- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.341
merhaba, catlatma ignesinin etkilerine benziyorsa ve yumurta catladiktan sonra 1 hafta falan gectiyde olmus olabilir insallah :)Merhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
kac gün oldu ? ne zaman test yapacaksin canim ?Merhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
evet basladiktan kisa bir süre sonra sende gelmistin canimo eskılerden bir de ben varım.:)
Ah canım benim hep de böyle zamanları bir sıkıntı sorun çıkar ama sen olabildiğince sakin kal, üzme kendini. İnşallah sabah güzel haberle dönersin. Boşa stres yapmışım büyümüş diye. Benim de büyürken inan hiç ağrım sızım olmadıInsallah sonu iyi olur canim.bende cok stresliyim bugün son dizaj gonalf vurulup yarin kontrole gidicem ama ovulasyon testlerim cok cok silik ve kasiklarimda agri yok. Önceki aylarda yumurtam gelisince kasik agrim olurdu. 2gündüz ailevi sıkıntılar oldu cok sinirlendim üzüldüm .
Ah canım benim hep de böyle zamanları bir sıkıntı sorun çıkar ama sen olabildiğince sakin kal, üzme kendini. İnşallah sabah güzel haberle dönersin. Boşa stres yapmışım büyümüş diye. Benim de büyürken inan hiç ağrım sızım olmadı
Aslında daha dört gün oldu ama yerleşme ağrısı olabilir diye düşündümmerhaba, catlatma ignesinin etkilerine benziyorsa ve yumurta catladiktan sonra 1 hafta falan gectiyde olmus olabilir insallah :)
Bat normalde 9u canım ama kendiliğinden çatlamasını beklediğimiz için geç çatladı doktor bayram sonunu beklememi söyledikac gün oldu ? ne zaman test yapacaksin canim ?
Bende aynı şekilAslında daha dört gün oldu ama yerleşme ağrısı olabilir diye düşündümçünkü yumurtam soldaydı ve dün bikaç saat boyunca sol kasığımda aşırı bi batma ve baskı oldu
Nasıl beklicez bakalımBende aynı şekilayın 1 inde çatlatma iğnesi oldum üzerinden bir hafta geçti. Dün bugun sol kasığım ağrıdı baskı oldu adet olck gbi hissiyt yarattı bide ara ara cızzz cızz sızlama gbi bişi oluyo. Bat20
İnşallah olur canımNasıl beklicez bakalım
bat da belli değil bayram sonuna kadar ucu açık her an olabilirim çok sinir bozucu
Her ay yaşıyorum aslında ama bu sefer bi tek taraflı olması bide iğne vurulmamış olmam umutlandırdı beni
14. Güne etkisi kalmaz canım yapabilirsin benceİnşallah olur canımİğneden 14 gün sonra test yapmayı dusunuyorum ama emın olamıuorım etkisi geçermi geçmez mi
Dün vuruldum bende 15 gün sonrayı bekliyorumEvet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
A AloeeVeraa
Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
@Esrasvn
@snglrf
@neiraida
@Serap-_-
En sağda bi çizgi görebildim sadece t nin yanındaEki Görüntüle 2296362 kızlar burda bir şey görüyor musunuz var mı sizce
C de zaten var t de gördün mü canım sen de acaba var mı gebelik 5 yıldır hiç görmedim de çift çizgiEn sağda bi çizgi görebildim sadece t nin yanında
Bende yok cnm. Test geçersiz çizgisi gbi c yi demiyorum t nin sağında bi çizgi var yatayC de zaten var t de gördün mü canım sen de acaba var mı gebelik 5 yıldır hiç görmedim de çift çizgi
kızlar nasilsiniz durumlar nasıl beni sorarsaniz temmuz 28de adet öldüm ama öyle böyle gelmedi baya pihtili ve yoğun geldi tedaviye basliyamadim çünkü tam takip gunlerinde kurban bayrami oluyor ondan olmadi ve bende oncelikle biraz kendime zaman verip zayıflama işini haledeyim dedim ozaman kendikendime bile kalabilirim inşallah oncelik diyetisyen ve kendi basima halledemeyecegimi anlayip bir psikiyatri ye gittim pazartesi günü aglayarak herseyi anlattim ve van kilon yüzünden özgüven esksikligimin olduğunu ve bi çeşit ankisiyete bozuklugu olduğunu soyledi bir takım onerilerfe bulundu mukemmel bir doktordu bir ilaç verdi bana bu seni n iştahını azaltacak ve seni rahatlatacak sakinlestirmenin aksine seni hizlandiracak dinclik ve istahsizlik verecek dedi metabolizmanida hizlandiracak 3 ay kullan dedi bugün 3. günüm ve gerçekten hiç bisey canm istemiyor aksine cokta dinç hissediyorum megersem zayiflayamammin nedeni psikolojik yeme bozuklugu imis şimdi 3 ay verdim kendimme 3 ay sonra hamile olarak görüşmek dileğiyle arkadaşlarAlene A AloeeVeraa Umutumut82 T Tatlianne20 -Adel- Dream1988 vuslatahasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?