Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bol bol su ic canim. Bende yarin gün asırı iliskiye baslicam neolur ne olmaz diye
Sürekli su içiyorum, başla canım belli olmaz bence de. Bana doktor en son perşembe baktı pazar sabah iğne dedi. Ama cumartesi günü deli gbi akıntım oldu yumurtlama akıntım sanırım, sonra da olmadı hiç öyle. Bi de bu doktor 36 saat demedi. İğneden önceki gün, iğne günü ve ertesi 2 gün toplam da 4 gün ilişki dedi. Aklında olsun

Canim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.

Canim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.
bugun göğüslerim şişti ve ınanılmaz kasıklarım agrıyo umarım regl öncesı sendrom degıldırrha oldum ha olacam gıbı bir ağrı ya

Benim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi bana

Benim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi bana
belki 3 defa ardi ardina olunca ara verip tekrar 3 defa veriyorlardir. insallah simdi olmustur yada en gec birdahakine olurda gerek kalmaz birdaha canim

Amin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlar
amin canim. doktorlarin cogu söylüyor ciftler ara verince yada tam vazgectiklerinde kendiliginden oluyor diye. kafa rahat oluyor ya o zaman nasilsa olmayacak düsüncesiyle takmayinca oluyor insallah olur artik

Gelişir canım az kalmış zaten istenilen boyuta inşallah güzel olur hepimiz için. Ben de zaman azaldıkça heyecanlanmaya başladım

Insallah sonu iyi olur canim.bende cok stresliyim bugün son dizaj gonalf vurulup yarin kontrole gidicem ama ovulasyon testlerim cok cok silik ve kasiklarimda agri yok. Önceki aylarda yumurtam gelisince kasik agrim olurdu. 2gündüz ailevi sıkıntılar oldu cok sinirlendim üzüldüm .

Merhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanım sayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı

Belkide ins canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…