- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.321
Sürekli su içiyorum, başla canım belli olmaz bence de. Bana doktor en son perşembe baktı pazar sabah iğne dedi. Ama cumartesi günü deli gbi akıntım oldu yumurtlama akıntım sanırım, sonra da olmadı hiç öyle. Bi de bu doktor 36 saat demedi. İğneden önceki gün, iğne günü ve ertesi 2 gün toplam da 4 gün ilişki dedi. Aklında olsunBol bol su ic canim. Bende yarin gün asırı iliskiye baslicam neolur ne olmaz diye
Ben burdan duymuştum. Mecitefendi markasini soylemisler. Internetten alinabilir.canım bu çakşır suyunu cok duydum hangısı ıyı hangısını tavsıye edersın
Sürekli su içiyorum, başla canım belli olmaz bence de. Bana doktor en son perşembe baktı pazar sabah iğne dedi. Ama cumartesi günü deli gbi akıntım oldu yumurtlama akıntım sanırım, sonra da olmadı hiç öyle. Bi de bu doktor 36 saat demedi. İğneden önceki gün, iğne günü ve ertesi 2 gün toplam da 4 gün ilişki dedi. Aklında olsun
bugun göğüslerim şişti ve ınanılmaz kasıklarım agrıyo umarım regl öncesı sendrom degıldırrCanim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.
Gelişir canım az kalmış zaten istenilen boyutaCanim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.
evet canim zaman yaklastikca öyle oluyor. allah nasip ettiyse insallah seninledir bebeginGeçen hafta daha sakindim, zaman yaklaştıkça tarifsiz bir korku denebilir yaşadığıma inşallah ben anlayamıyorum
Bir de o kadar söz verdim kendime bu sefer stres yapmıycam diye de. Olmuyormuşevet canim zaman yaklastikca öyle oluyor. allah nasip ettiyse insallah seninledir bebegin
Benim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi banacanim kist yapiyormu tam bir bilgim yok o konuda ama doktorlar 6 ay yani 6 defa klomen veriyorlar eger olmuyorsa ara veriyorlarmis cok uzun kullaninca yumurtaliklara zarar veriyormus. ben arka arkaya kullanamadim araya hep 2-4 ay zaman girdi ama yinede klomen femara falan kullanmayi düsünüyorum 2 defa klomen kullandim 1 defa femara simdi yine femara kullanacagim hayirlisi olsun artik
olsun yine öncekilere göre en azindan daha az stres yapiyorsundur bu da bir gelisme :)Bir de o kadar söz verdim kendime bu sefer stres yapmıycam diye de. Olmuyormuştest de almadım
belki 3 defa ardi ardina olunca ara verip tekrar 3 defa veriyorlardir. insallah simdi olmustur yada en gec birdahakine olurda gerek kalmaz birdaha canimBenim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi bana
üzüldüm canim ya1 yılda 6 kez aralıkla kullandım . İğnenin 12. Günü kan sonucum 2 nin altıydı.bu ayda tutmadı yani ..bugün yarın gelir.15.gün bitti bugun
Aminnn canım insallahbelki 3 defa ardi ardina olunca ara verip tekrar 3 defa veriyorlardir. insallah simdi olmustur yada en gec birdahakine olurda gerek kalmaz birdaha canim
Amin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlarüzüldüm canim yainsallah bir mucize olur hic ilacsız kendiliginden gelir bebegin sana birdahakine
amin canim. doktorlarin cogu söylüyor ciftler ara verince yada tam vazgectiklerinde kendiliginden oluyor diye. kafa rahat oluyor ya o zaman nasilsa olmayacak düsüncesiyle takmayinca oluyor insallah olur artikAmin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlar
kilo yaptigini okumustum bazi yerlerde cok sükür bende öyle bir problem olmadi. ama belkide bir defa deneyim ardindan 3-4 ay ara verip sonra tekrar denedigimiz icindirAmin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlar
Gelişir canım az kalmış zaten istenilen boyutainşallah güzel olur hepimiz için. Ben de zaman azaldıkça heyecanlanmaya başladım
Belkide ins canımMerhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
o eskılerden bir de ben varım.:)evet canim yalniz degilmisim seninle ayni zamanda denk gelmisti bir defa birlikte beklemistik :) sen simdi kacinci gündesin ? bilemiyorumki canim bende hem klomen hem femara var femarayla daha cabuk olustu yumurta hangisini kullanayim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?