- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.041
aynen canim. devlete bende cok gittim ama yani ayni odanin icinde 5-6 tane hasta herkezin icinde bu kadar özel konulari konusmaya cekiniyor insan. birde muayene olurken yanda diger hastalar araliktan görebilir sonra daha ic camasirimi giyemeden diger hasta geliyor hic saygi yok cok kötü. vakitleri olmuyor zaten dr un acele acele 30 saniyede aklina ne geliyorsa hemen sorcaksin zaten yarisindan fazlasinin cevabini alamiyorsun. bende o yüzden özeli deneyeyim dedim 150 lira veriyorum 15 gün boyunca istedigin kadar gidebiliyorsun ultrason muayenedi dahil ama kan tahlilleri ayri ücret onlarda cok fazla bende baska laboratuvarda yaptircam artik onlarda yaptirmicam. ama hic söyle tam memnun kalabilecegim bir doktora rastlamadim malesefBen devlet hastanesine gidiyorum dr cok iyi sukur ozel gibi ilgileniyor obur turlu basa cıkamayız ki hersey maddiyat adım atsak para
aminn insallahhInsallah hepimiz en yakın zamansa alırız guzel haberleri
masallah olsun yinede daha iyiymis o seker hapi bende isterdim kullanmayi ama doktor vermedi bana pek umursamiyor yani zarari yoksa alayim ne olacak belki faydasi olur. denemedigimiz sey kalmadi nerdeyse bu cocuk konusunda baya bilgi sahibi oldukAdetim cok duzenli canım tam gunumde olurum yumurta her ay 1 tane oluyor bi skntı yok ama
Cok haklısın canım valla benim doktorum oyle alistrmski hastaları asla icerdeyken giremiyorlar kizıyo valla bu 4 gidisim aynı dr beni tanıyo artık bikere bana hakszlkk yaptı hem kendi randevu alamasanda gel bakcam dedi yumurta takibi icin gittim azarladı bekle diye dedim siz cagrdnz bidahada girmedim oglen molasına kadar bekledim dsarda sonra bi baktı daha bekliyorum biz seni almadkmı daha diye icinden buyudu ogunden beride beni tanıyoaynen canim. devlete bende cok gittim ama yani ayni odanin icinde 5-6 tane hasta herkezin icinde bu kadar özel konulari konusmaya cekiniyor insan. birde muayene olurken yanda diger hastalar araliktan görebilir sonra daha ic camasirimi giyemeden diger hasta geliyor hic saygi yok cok kötü. vakitleri olmuyor zaten dr un acele acele 30 saniyede aklina ne geliyorsa hemen sorcaksin zaten yarisindan fazlasinin cevabini alamiyorsun. bende o yüzden özeli deneyeyim dedim 150 lira veriyorum 15 gün boyunca istedigin kadar gidebiliyorsun ultrason muayenedi dahil ama kan tahlilleri ayri ücret onlarda cok fazla bende baska laboratuvarda yaptircam artik onlarda yaptirmicam. ama hic söyle tam memnun kalabilecegim bir doktora rastlamadim malesefhicbirseye tam bakmiyorlar kafa yormuyorlar anca söyle ellerine bi 10 milyar falan verceksin herhalde o zaman insan gibi davranirlar
Basa gelince herseyi ogreniyor insan ablamda bu seker hapıyla kalmisti bana ara vermeden 3 ay bu sekilde denicez dedi bu ikinci catlatma ignem ilkinde malesef vurundugum gun migrenim tuttu acile gittim agrı kesici vurundum sanrm etkisi gitti bu ikinci ins bunda umutluyummasallah olsun yinede daha iyiymis o seker hapi bende isterdim kullanmayi ama doktor vermedi bana pek umursamiyor yani zarari yoksa alayim ne olacak belki faydasi olur. denemedigimiz sey kalmadi nerdeyse bu cocuk konusunda baya bilgi sahibi olduk
benımde 7.gun ben pazar sabah test yapayım dıyorumSabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)
O eskiden kalanlardan ben de varım :) tek değilsin canım. Sadece sanki sürekli yazınca daha çok takıyormuşum gibi geliyor. Ben de klomen pek işe yaramadı en son ara vermiştik 76 gün sonra kaç tane ilaçla iğneyle hasta oldum. İyce bozdu düzenimi.doktorumu değiştirdim bu sefer famera kullandık. Klomen kullanırken çok ağrım sızım şişkinliğim oluyordu, bu ilaçla olmadı. Hatta pazar günü ovitrelle vuruldum. Normalde iğneden sonra ağrım çok olurdu, göğüs şişliği vs bir sürü belirtim olurdu 9./10. Günde geçerdi bende herhalde olmadı iğne etkisi geçti derdim. Bu sefer ağrım sızım bi ilaçtandır diyeceğim belirtim yan etkim yok. Şaşkınım. Sadece çok halsizim ve yemek yemek istemiyorumaminn insallahh
Gogsumde falan sislik yok sadece ucları aciyor bide kasıklarım agrıyor persembe oldum igneyi ben 12 gun dayancam banada haber ver canımbenımde 7.gun ben pazar sabah test yapayım dıyorumsende belırtı varmııı peki
Igneyi vurundugumuz gunude sayıyoruz degil mibenımde 7.gun ben pazar sabah test yapayım dıyorumsende belırtı varmııı peki
ben gecen ayda vurulmustum. 2gun sonra şişlik ve gaz yaptı başka bısey hıssetmedım göğsümde agrımıstı ama adete yakında agrı başlıyod bende nitekim ıgnenın 13.gunu adet oldum cok uzuldum cok heveslıydım 3yumurtam vardı cunku..bu ayda kasıklarımda agrım var gogsumde bişey hıssetmıyorum bu ay 2yumurtam vardı bazen ümitleniyorum bazen yok yine tutmayacak diyorumIgneyi vurundugumuz gunude sayıyoruz degil mi
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordue icimizi ferah tutalım hayırlisıyla olacak ins er yada geç sabırben gecen ayda vurulmustum. 2gun sonra şişlik ve gaz yaptı başka bısey hıssetmedım göğsümde agrımıstı ama adete yakında agrı başlıyod bende nitekim ıgnenın 13.gunu adet oldum cok uzuldum cok heveslıydım 3yumurtam vardı cunku..bu ayda kasıklarımda agrım var gogsumde bişey hıssetmıyorum bu ay 2yumurtam vardı bazen ümitleniyorum bazen yok yine tutmayacak diyorumnebılım ya aylardır hep hüsran belki ondan hayırlısı haber verırım tabı evde gebelık testı var pazar ilk idrarla yapmayı dusunuyorum biyanımda korkuyor tek çizgi gördüm buzamana kadar
Aglamayın lutfen bol dua edelim herseyin caresi var artık rabbim yeterki ol desin sabrın sonu selamet bundada muhakkak vardır bi hayrkızlar moralim cok bozuk esimin değerleri düşük çıktı doktor tüp bebek diyor baska normal yoldan kalamazmısım hamile tüp bebek tutacakmı orasıda var aglamaktan icim dısıma cıktı nedir bu yasadklarım imtihan ediliyorum
evet öyle cok iyiymis. benimgittigim yerde doktorlar kendileri bisürü hasta dolduruyor iceriye aldigi kadarini. kac kisi odaya sigiyorsa aliyo. cok kötü gercekten. hani basit birseyde degil insanin soracagi birseyler oluyor soramiyor birsürü insanin icinde ama buradan soruyorum bende tecrübeliler var sagolsunlar yardim ediyorlarCok haklısın canım valla benim doktorum oyle alistrmski hastaları asla icerdeyken giremiyorlar kizıyo valla bu 4 gidisim aynı dr beni tanıyo artık bikere bana hakszlkk yaptı hem kendi randevu alamasanda gel bakcam dedi yumurta takibi icin gittim azarladı bekle diye dedim siz cagrdnz bidahada girmedim oglen molasına kadar bekledim dsarda sonra bi baktı daha bekliyorum biz seni almadkmı daha diye icinden buyudu ogunden beride beni tanıyo
öyle ama sorun keske bende cıksaydı cozumu daha kolay olurdu onda olması moralımızı bozdu esımde bende cok kötü olduk sizce tüp bebek denemelimiyimAglamayın lutfen bol dua edelim herseyin caresi var artık rabbim yeterki ol desin sabrın sonu selamet bundada muhakkak vardır bi hayr
seker hapini ne kadar zaman önce almaya basliyorsun canim ? adetin 3.-4. günü falan almaya baslasan zarari olurmu acaba ? birde eczaneden recetesiz aliniyormu ? eczaci en kücük doz neyse onu versin bana kullanayim belki faydasi olurBasa gelince herseyi ogreniyor insan ablamda bu seker hapıyla kalmisti bana ara vermeden 3 ay bu sekilde denicez dedi bu ikinci catlatma ignem ilkinde malesef vurundugum gun migrenim tuttu acile gittim agrı kesici vurundum sanrm etkisi gitti bu ikinci ins bunda umutluyum
insallah ikinizdenden güzel haber gelirbenımde 7.gun ben pazar sabah test yapayım dıyorumsende belırtı varmııı peki
evet canim yalniz degilmisim seninle ayni zamanda denk gelmisti bir defa birlikte beklemistik :) sen simdi kacinci gündesin ? bilemiyorumki canim bende hem klomen hem femara var femarayla daha cabuk olustu yumurta hangisini kullanayim bilmiyorumO eskiden kalanlardan ben de varım :) tek değilsin canım. Sadece sanki sürekli yazınca daha çok takıyormuşum gibi geliyor. Ben de klomen pek işe yaramadı en son ara vermiştik 76 gün sonra kaç tane ilaçla iğneyle hasta oldum. İyce bozdu düzenimi.doktorumu değiştirdim bu sefer famera kullandık. Klomen kullanırken çok ağrım sızım şişkinliğim oluyordu, bu ilaçla olmadı. Hatta pazar günü ovitrelle vuruldum. Normalde iğneden sonra ağrım çok olurdu, göğüs şişliği vs bir sürü belirtim olurdu 9./10. Günde geçerdi bende herhalde olmadı iğne etkisi geçti derdim. Bu sefer ağrım sızım bi ilaçtandır diyeceğim belirtim yan etkim yok. Şaşkınım. Sadece çok halsizim ve yemek yemek istemiyorum
canim bozma moralini bu kadar, degerleri düsük cikmis tamamen kötü cikmamis. olsun tüp bebekle olur belki olsunda nasil olursa olsun insallahkızlar moralim cok bozuk esimin değerleri düşük çıktı doktor tüp bebek diyor baska normal yoldan kalamazmısım hamile tüp bebek tutacakmı orasıda var aglamaktan icim dısıma cıktı nedir bu yasadklarım imtihan ediliyorum
Aminnn insallahhh canıminsallah ikinizdenden güzel haber gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?