- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.021
bende öyle olmustu galiba cünkü 6. günden itibaren koku hassasiyetini filan farketmeye baslamistim. en cok bu 5-8 gün arasi yerlesiyorEğer döllenme gerçekleştiyse 5 günde yerleşiyor canım rahme
canim bu glifor esteofem klomen 3 tane ayri ilacmi yumurta büyütmek icin ?Insallah canım bende beklemedeyim persembe gunu vurundum dr banada glifor estrofem klomen verdi oncesinde bir yumurta olustu 21mm bakalım ins olur bu ay
canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??merhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar
Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)mrb ben biraz sabirsiz oldugum icin bu en sonkinde igneyi yaptigim günle birlikte hergün test yapmistim :)) ondan öncede bekleyemeyip cok erkenden yapip ara ara tekrarlamistim. sabredebilirsen 13. günden itibaren filan yapmaya basla canim 13.-14.-15. günler yap bence
Klomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icincanim bu glifor esteofem klomen 3 tane ayri ilacmi yumurta büyütmek icin ?
Cok sükür canımmerhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar
yok canim cocugumuz daha. ben catlatma ignesini birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilmek icin kullaniyorum. kendiligindende catlar belki ama kist olabilirde.canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??
evet ilk günler cok zor beklemesi son günlerdede insan bu defa korkuyor test yapmaya. ben buraya giriyorum burada oyalaniyor insan. eskiden daha cok kisi vardi cok muhabbet ediyorduk hamile olan gitti bir ben kaldim galiba böyle burada :))Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)
evet onu bende okumustum canim insülin direnci oluyormus özellikle pko olanlarda o zaman seker ilaci ise yariyormusKlomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac oldugunu bilmiyordum. klomen ve catlatma igneside yardimci oluyormus galiba kalinlasmasina. doktor bana vermedi gecenkinde rahim cok ince kalmisti ama dr hicbise yapmadi özel hastane olmasina ragmenKlomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
evet canım ama bana doktor pko var demedievet onu bende okumustum canim insülin direnci oluyormus özellikle pko olanlarda o zaman seker ilaci ise yariyormus
sagol canim benim allahim önce simdi bekleyenlere nasip etsin sizden gelsin güzel haberler insallah ondan sonra bende beklemeye baslayacagim en stresli zaman zaten yumurta büyüklügünü tutturup catlatma ignesini yapip birliktelik zamanini yakalamak ondan sonrasi sadece bekliyordun allahin takdiriCok sükür canım
Ben devlet hastanesine gidiyorum dr cok iyi sukur ozel gibi ilgileniyor obur turlu basa cıkamayız ki hersey maddiyat adım atsak pararahim duvarini kalinlastirmak icin ilac oldugunu bilmiyordum. klomen ve catlatma igneside yardimci oluyormus galiba kalinlasmasina. doktor bana vermedi gecenkinde rahim cok ince kalmisti ama dr hicbise yapmadi özel hastane olmasina ragmenacaba özel muayenehaneyemi gitsem birde onumu denesek diyorum o da cok pahali aylik ücret var onun disinda yaptirdigin her tahlil her ultrason icin falan ayri fiyat ayda 1-2 milyari bulur galiba
doktora bu defa dedim ben takmiyorum nasilsa olmayacakmis gibi düsünüyorum sadece bos gecmemek icin denemek istiyorum yine olursa olur olmazsa sonra tekrar denerim dedim doktorda iste bu kafa ayari cok güzel dediCok sükür canım
Insallah hepimiz en yakın zamansa alırız guzel haberlerisagol canim benim allahim önce simdi bekleyenlere nasip etsin sizden gelsin güzel haberler insallah ondan sonra bende beklemeye baslayacagim en stresli zaman zaten yumurta büyüklügünü tutturup catlatma ignesini yapip birliktelik zamanini yakalamak ondan sonrasi sadece bekliyordun allahin takdiri
bilmiyorumki canim ya pko olan kiside adet düzensizligi oluyormu yumurtaliklarda cok yumurta oluyormu birde bi hormon yüksekmis galiba. ama yinede hicbise olmasa bile faydasi olur insallah ne olursa olsun birsey vesile olsunsa kavusalim artik bebislerimizeevet canım ama bana doktor pko var demedi
En onemlisi stres aslında hastaneye gitmeden once relaxtım hep simdi biliyorum bi tedavi goruyorum ister istemez beklenti icinde oluyorumdoktora bu defa dedim ben takmiyorum nasilsa olmayacakmis gibi düsünüyorum sadece bos gecmemek icin denemek istiyorum yine olursa olur olmazsa sonra tekrar denerim dedim doktorda iste bu kafa ayari cok güzel dediaynen böle devam et stres yapma takma dedi :))
Adetim cok duzenli canım tam gunumde olurum yumurta her ay 1 tane oluyor bi skntı yok amabilmiyorumki canim ya pko olan kiside adet düzensizligi oluyormu yumurtaliklarda cok yumurta oluyormu birde bi hormon yüksekmis galiba. ama yinede hicbise olmasa bile faydasi olur insallah ne olursa olsun birsey vesile olsunsa kavusalim artik bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?