Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar

canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??

Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)

canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??
yok canim cocugumuz daha. ben catlatma ignesini birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilmek icin kullaniyorum. kendiligindende catlar belki ama kist olabilirde.

Klomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac oldugunu bilmiyordum. klomen ve catlatma igneside yardimci oluyormus galiba kalinlasmasina. doktor bana vermedi gecenkinde rahim cok ince kalmisti ama dr hicbise yapmadi özel hastane olmasina ragmen acaba özel muayenehaneyemi gitsem birde onumu denesek diyorum o da cok pahali aylik ücret var onun disinda yaptirdigin her tahlil her ultrason icin falan ayri fiyat ayda 1-2 milyari bulur galiba

Cok sükür canım
sagol canim benim allahim önce simdi bekleyenlere nasip etsin sizden gelsin güzel haberler insallah ondan sonra bende beklemeye baslayacagim en stresli zaman zaten yumurta büyüklügünü tutturup catlatma ignesini yapip birliktelik zamanini yakalamak ondan sonrasi sadece bekliyordun allahin takdiri

Ben devlet hastanesine gidiyorum dr cok iyi sukur ozel gibi ilgileniyor obur turlu basa cıkamayız ki hersey maddiyat adım atsak para

Insallah hepimiz en yakın zamansa alırız guzel haberleri

evet canım ama bana doktor pko var demedi
bilmiyorumki canim ya pko olan kiside adet düzensizligi oluyormu yumurtaliklarda cok yumurta oluyormu birde bi hormon yüksekmis galiba. ama yinede hicbise olmasa bile faydasi olur insallah ne olursa olsun birsey vesile olsunsa kavusalim artik bebislerimize

En onemlisi stres aslında hastaneye gitmeden once relaxtım hep simdi biliyorum bi tedavi goruyorum ister istemez beklenti icinde oluyorum

Adetim cok duzenli canım tam gunumde olurum yumurta her ay 1 tane oluyor bi skntı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…