- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.621
evet beklemesi cok zor. adet öncesi belirtilerle cok benziyormus birbirine. ben farketmemistim bunlar daha adete yaklasinca olur herhalde. az kaldi yinede. bizede haber et merak ederiz insallah müjdeyi verirsinTeşekkür ederim canım.Adet öncesi yaşadıklarımda var yaşamadıklarımda dün akşamdan beri midemde yanmada başladı ama psikolojik ama belirti bilmiyorum.Bende 14. Güne kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ümitlenmemek için ama işte insan heyecanlanıyor ister istemez
evet canim orasi cok kötü allah sabir versin. ben sadece esim annem birde 1-2 yakin arkadas biliyor baska kimseye söylemiyoruz simdi. önce bi olsun insallah 4. ayina girsin öyle düsünüyoruz. cünkü belli olmaz erken düsük falan olabilir allah korusun.O zaten en büyük problemim şu anda. O kadar pişmanım ki çevreme çocuk istiyorum dediğim için herkes soruyo olmadı mı neden olmadı şunu yap bunu yap baş belaları
allahim yardimcimiz olsun hepimizin insallah ikincisinide fazla bekletmeden verir ve seni kullariyla ugrastirmaz daha fazla canim%100 katılıyorum benim bi tane olmasına rağmen bi taneyle kaldın niye yapmadın başka düşünmüyormusun diyenlerin sayısı çok fazla hepsinin azına terlik yapıştırasım geliyor
İnşallah canım dua edin bol bol rabbim hepimize hayırlısını versin isteyen herkese.evet beklemesi cok zor. adet öncesi belirtilerle cok benziyormus birbirine. ben farketmemistim bunlar daha adete yaklasinca olur herhalde. az kaldi yinede. bizede haber et merak ederiz insallah müjdeyi verirsin
canim hamile olan arkadaslar gögüs bölesinde dediler birde genital bölgede oluyormusBu arada bu damar belirginleşmesi sadece göğüs bölgesinde mi oluyor benim bütün vücudum yeşil damarla dolu harita gibi
canım bugün sabah yaptım malesef negatif çıktı Bir umut beklcem inşallah pozitife döner bilmiyorum böyle yaşayan var mı amacanim benim 10. günde ignenin etkisi olsa bile insallah birdahaki test yaptiginda dahada koyulasirda kavusursun insallah. buraya yazdiklarimi kalpten diyorum yazarken agliyorum bile sanki kendimde yasiyormusum gibi icimden hissediyorum hepimizin acisinida sevincinide ❤
Aminn inşallah ta kimisine bi ara çok istiyordum şimdilik erteledik diyorum kimisinede bakalım yavaş düşünüyoruz diyorum amaan öyle geçiştiriyorum.allahim yardimcimiz olsun hepimizin insallah ikincisinide fazla bekletmeden verir ve seni kullariyla ugrastirmaz daha fazla canim
Bunu ilk kez farkettim.hani banyo yapıyorum vücut temizliği yapıyorum hiç farketmemiştim olmamıştı da ama bu ay farklı geldicanim hamile olan arkadaslar gögüs bölesinde dediler birde genital bölgede oluyormus
canim benim pek tecrübem yok fazla yardimci olamayacagim sana kusura bakmaKızlar bi cevapasanız evet ikinciyi istiyorum ama ilkte hiç bilemedim ne zaman kaldığımı ve takip etmemiştim belirtileri o yüzden ilk ayda olanları bilmiyorum
amin canim insallah. ben suan bekleme sürecinde degilim o yüzden bekleyenlere dua ediyorumİnşallah canım dua edin bol bol rabbim hepimize hayırlısını versin isteyen herkese.
insallah ugrastirmazlar seni cok kötü gercekten bunlar. karsidakini anlamiyorlar onlar her sordugunda senin icin nasil yaniyor ama onlara karsi gülümseyip gecistiriyorsun isteAminn inşallah ta kimisine bi ara çok istiyordum şimdilik erteledik diyorum kimisinede bakalım yavaş düşünüyoruz diyorum amaan öyle geçiştiriyorum.
Ya rabbim şimdi yoksa bile inşallah önümüzdeki ay nasip eder fazla bekletmeden tez zamanda inşallah hepimize canım üzülmeAnladım kuzum bende dua zincirine katılmıştım da kapattı daha ya
canım bugün sabah yaptım malesef negatif çıktı Bir umut beklcem inşallah pozitife döner bilmiyorum böyle yaşayan var mı ama
insallah belirtidir canim. bende bilmiyorum okuduklarim duydukmarim bu iki bölge. her insan farkli belki senin vücudun öyle gösteriyordurBunu ilk kez farkettim.hani banyo yapıyorum vücut temizliği yapıyorum hiç farketmemiştim olmamıştı da ama bu ay farklı geldi
Öyle ama her alanda her daim mücadele var buda onlardan birisi eltim ikiz doğum yaptı bana dua ediyor inşallah abla seninde olur tez zamanda diyor art niyet aramak istemiyorum ama içimden samimiyetine inanmakta gelmiyor açıkçasıinsallah ugrastirmazlar seni cok kötü gercekten bunlar. karsidakini anlamiyorlar onlar her sordugunda senin icin nasil yaniyor ama onlara karsi gülümseyip gecistiriyorsun iste
Sende varmı pekiinsallah belirtidir canim. bende bilmiyorum okuduklarim duydukmarim bu iki bölge. her insan farkli belki senin vücudun öyle gösteriyordur
öyle okudum canim arkadaslardan önxe igne etkisi tamamen gidiyor beyaz oluyor sonra tekrardan gözüküyor 2. cizgi. bendede öyle olmustu silindi sonra tekrar göründü ilk baslarda kuruduktan 2 saat 5 saat sonra cikiyordu 2. cizgi insallah sende koyulasir tekrarAnladım kuzum bende dua zincirine katılmıştım da kapattı daha ya
canım bugün sabah yaptım malesef negatif çıktı Bir umut beklcem inşallah pozitife döner bilmiyorum böyle yaşayan var mı ama
bilemiyorum canim insallah birseyden biri belkide eltinin duasi vesile olur. benimde eltim dogum yapti gecende cok sevimli ya cok seviyorum cok tatli oluyorlar ya allahim bizede nasip etsin insallah. cok sevdigim icin nazar deyecek diyede korkuyorum cocuga.Öyle ama her alanda her daim mücadele var buda onlardan birisi eltim ikiz doğum yaptı bana dua ediyor inşallah abla seninde olur tez zamanda diyor art niyet aramak istemiyorum ama içimden samimiyetine inanmakta gelmiyor açıkçası
yok canim ben hamile degilim sadece bir defa kimyasal gecirdim. o zaman bende cok dikkat etmistim kendime cok hafiften degisiklikler vardi ama öyle damarli dalan degildi. insan cildine görede degisir beyaz tenliysen tenin inceysede daha cabuk belli eder kendini belkiSende varmı peki
Amin inşallah canımbilemiyorum canim insallah birseyden biri belkide eltinin duasi vesile olur. benimde eltim dogum yapti gecende cok sevimli ya cok seviyorum cok tatli oluyorlar ya allahim bizede nasip etsin insallah. cok sevdigim icin nazar deyecek diyede korkuyorum cocuga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?