Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah iğnenin etkisi değildir de kavuşuruz kuzun
canim benim 10. günde ignenin etkisi olsa bile insallah birdahaki test yaptiginda dahada koyulasirda kavusursun insallah. buraya yazdiklarimi kalpten diyorum yazarken agliyorum bile sanki kendimde yasiyormusum gibi icimden hissediyorum hepimizin acisinida sevincinide

cok az belirtilerde olabilir belki ama insan ilk olunca kendinde farkedemiyor canim. ben igneden sonraki 8. günde yumurta catladiktan sonraki 6. gündü belirtileri farketmistim. ama o anlarda anlamamistim hic. sonrasindan farkettim bebekten oldugunu cünkü bebegim benden gittikten sonra yine eskisi gibi olmustu hersey.

herzaman yedigim tadini bildigim birsey bana farkli gelmisti. sonradan herhalde bunuda degistirdiler tadini bozdular bununda dedim yiyememistim bi paketde duruyordu daha neyse annemlere götürürüm sonra dedim. bebek gittikten sonra tekrar yedigimde yine eski bildigim ayni tat vardi sadece hamileyken bana öyle gelmis.

birde herzaman gectigim bir yol var herzaman ayni yerden geciyorum ve normalde bise farketmiyordum yine hamile oldugum zaman gectigimde ne bicim kokuyor burasi cöp gibi kokuyor demistim zor dayanmistim o yerden gecene kadar. meger cöplük varmis orada yakinlarda ondan kokuyormus. ve yine bebegim benden gittikten sonra ayni yerden gecerken özellikle dikkat etmeye calistim koklamaya calistim ama hicbirsey yoktu yine herzamanki gibi normaldi kokusuz

böyle bunlar gibi ufak tefek birsürü sey vardi ignenin üzerinden cok fazla gecmesine ragmen ben yinede hala ignedendir diye düsünüyordum o anlarda

ama dedigim gibi ilk farkettigim belirtiler yumurta catladiktan sonraki 6. gündeydi ondan öncede farkettimmi emin degilim ama 6. günde oldgundan eminim o gün cünkü bir yere gitmistik esimle

burada tecrübesi olan arkadaslar bana yardimci olmaya calismislardi yaptigim testleri hep buraya atiyordum onlar ne kadar var desede ben inanamamistim yoktur diyordum yinede. doktorda bekletmisti beni o sirada kaybettim

Ya tabiki halimize bin şükür. Ben içiyorum bi kaç aydır folik asit. Ne iğnesi canım hayrolsun
Yumurta geliştirme iğnesi yaptık canım böyle deneyelim dedik ihtimali artırsın diye ama sanırım buda işe yaramadı düşük çıktı beta, doktor bekle dedi geç döllenme olur belki dedi ama umudum gitti bu ay da

canim senin durumun nasil tekrar test yaptinmi veya adet oldunmu ?
Benim bugün 15. Günüm ama test yapmadım canım dün kan vermek zorunda kalmıştım kedi saldırısına uğradım da kuduz kontrolü yaptırdık betam 1.30 çıktı, bu ay da olmadı yani, doktor bekle geç döllenmedir belki dedi ama umudum yok hiç

Kızlar merhaba öncelikle 2 yıldır korunmuyorum rahim filmi çekindim sağ tüp tıkalı çıktı ama bi sorun olmaz dedi doktorum yumurtalarımda 3 tane ve iki yıldır hiç 20 mm altına düşmedi en büyüğü 26 mm klomende kullandım sonra doktor 3 ay dinlenip yani klomeni bırakıp 3. Ayında gel aşılamaya başlayalım dedi ama adetliyken mi gitmem gerek sanırım 2 güne olurum hiç bir bilgim yok tecrübelilerden bilgi almak istiyorum

Aslında bi kere kalsam öyle de rahat ederim canım ama o da olmiyinca insan bi tedirgin oluyo

canim 15. gün icin 1.3 yine iyi, olabilir belki. cünkü hic olmayacaksa 13.-14. gün falan 0 in altinda cikiyor. insallah yükselir degerin insallah katlanarak artsin. cok heycanli son günler insallah bu son bekleyisin olur sonra artik bebeginin dogmasini beklersin

merhaba, ben asilama yaptirmadim ilk basta hormonlarina bakmak isteyebilir bu da adetin 2.-3. günü oluyor canim. imkanin varsa doktoruna telefon acip tam ögrensen daha iyi olur belki hemsireyle görüsürsün en iyi bilgiyi yine onlar verir. bende emin olamadigimda telefon acip soruyordum ona göre gitmistim

Aslında bi kere kalsam öyle de rahat ederim canım ama o da olmiyinca insan bi tedirgin oluyo
evet haklisin sende. esinde muayene edildimi ondada sorun yoksa o zaman vakti gelmemis daha. canim inan sana asla tavsiye etmiyorum gercekten yasama bu aciyi. önce hamile kalip sonrasindan kaybetmek daha kötü. insallah hamile kalirsin ve saglikli sekilde gebeligini tamamlarsin. ikinizede bakildiysa ve sorun yoksa zor da olsa vaktini beklemelisin

Teşekkür ederim canım yinede arasam iyi olacak. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah Allah herkesin işini kolaylaştırsın sabır gerektiren süreçler

Bakıldı eşime canım normal çıktı, tabi kayıbın acısı başkadın Allah kimseyi evlatla sınamasın kaybıyla da olmamasıyla da, değerim dediğin gibi de olabilir düşük doz yapıldı çünkü bana ama yine de beklentimin olmaması daha iyi ya süpriz olsun varsa da yoksa aman hamilemiyim diye oturmam kalkmam bile değişiyo, nasip bakalım, sen kaçıncı günündeydin canım

İnşallah güzel sonuç alırım ya o akıntı olmadı ya içimde bi şüphe oluştu yolunda gitmiyo işler diye hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyim

Canım aslında çok yoğun çalışıyorum polisim ben sürekli yapılacak bir işim var ama ne iş yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum

İğnenin ismi ne canım çatlatma iğnesinden bahsetmiyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…