- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.581
canim benim 10. günde ignenin etkisi olsa bile insallah birdahaki test yaptiginda dahada koyulasirda kavusursun insallah. buraya yazdiklarimi kalpten diyorum yazarken agliyorum bile sanki kendimde yasiyormusum gibi icimden hissediyorum hepimizin acisinida sevincinideİnşallah iğnenin etkisi değildir de kavuşuruz kuzun
Yumurta geliştirme iğnesi yaptık canım böyle deneyelim dedik ihtimali artırsın diye ama sanırım buda işe yaramadı düşük çıktı beta, doktor bekle dedi geç döllenme olur belki dedi ama umudum gitti bu ay daYa tabiki halimize bin şükür. Ben içiyorum bi kaç aydır folik asit. Ne iğnesi canım hayrolsun
Benim bugün 15. Günüm ama test yapmadım canım dün kan vermek zorunda kalmıştım kedi saldırısına uğradım da kuduz kontrolü yaptırdıkcanim senin durumun nasil tekrar test yaptinmi veya adet oldunmu ?
Aslında bi kere kalsam öyle de rahat ederim canım ama o da olmiyinca insan bi tedirgin oluyofilmi cektirsemmi diye bende dr a sormustum ama hicbir sorun yok sende diyorlar ve bir defa hamile kaldin yine kalirsin sorun yol diyorlar cok sükürsende dr cektirmek istiyorsa cektir canim. en azindan örenmis olursun icin rahat eder böyle sürekli kafanda olmasi daha cok stres sanki. insallah ondada sorun yoktur birde su kafamizi düsüncelerimizi degistirebilsek ondada sorun kalmayinca olacak insallah
canim 15. gün icin 1.3 yine iyi, olabilir belki. cünkü hic olmayacaksa 13.-14. gün falan 0 in altinda cikiyor. insallah yükselir degerin insallah katlanarak artsin. cok heycanli son günler insallah bu son bekleyisin olur sonra artik bebeginin dogmasini beklersinBenim bugün 15. Günüm ama test yapmadım canım dün kan vermek zorunda kalmıştım kedi saldırısına uğradım da kuduz kontrolü yaptırdıkbetam 1.30 çıktı, bu ay da olmadı yani, doktor bekle geç döllenmedir belki dedi ama umudum yok hiç
merhaba, ben asilama yaptirmadim ilk basta hormonlarina bakmak isteyebilir bu da adetin 2.-3. günü oluyor canim. imkanin varsa doktoruna telefon acip tam ögrensen daha iyi olur belki hemsireyle görüsürsün en iyi bilgiyi yine onlar verir. bende emin olamadigimda telefon acip soruyordum ona göre gitmistimKızlar merhaba öncelikle 2 yıldır korunmuyorum rahim filmi çekindim sağ tüp tıkalı çıktı ama bi sorun olmaz dedi doktorum yumurtalarımda 3 tane ve iki yıldır hiç 20 mm altına düşmedi en büyüğü 26 mm klomende kullandım sonra doktor 3 ay dinlenip yani klomeni bırakıp 3. Ayında gel aşılamaya başlayalım dedi ama adetliyken mi gitmem gerek sanırım 2 güne olurum hiç bir bilgim yok tecrübelilerden bilgi almak istiyorum ☺
evet haklisin sende. esinde muayene edildimi ondada sorun yoksa o zaman vakti gelmemis daha. canim inan sana asla tavsiye etmiyorum gercekten yasama bu aciyi. önce hamile kalip sonrasindan kaybetmek daha kötü. insallah hamile kalirsin ve saglikli sekilde gebeligini tamamlarsin. ikinizede bakildiysa ve sorun yoksa zor da olsa vaktini beklemelisinAslında bi kere kalsam öyle de rahat ederim canım ama o da olmiyinca insan bi tedirgin oluyo
Teşekkür ederim canım yinede arasam iyi olacak. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah Allah herkesin işini kolaylaştırsın sabır gerektiren süreçlermerhaba, ben asilama yaptirmadim ilk basta hormonlarina bakmak isteyebilir bu da adetin 2.-3. günü oluyor canim. imkanin varsa doktoruna telefon acip tam ögrensen daha iyi olur belki hemsireyle görüsürsün en iyi bilgiyi yine onlar verir. bende emin olamadigimda telefon acip soruyordum ona göre gitmistim
Bakıldı eşime canım normal çıktı, tabi kayıbın acısı başkadın Allah kimseyi evlatla sınamasın kaybıyla da olmamasıyla da, değerim dediğin gibi de olabilir düşük doz yapıldı çünkü bana ama yine de beklentimin olmaması daha iyi ya süpriz olsun varsa da yoksa aman hamilemiyim diye oturmam kalkmam bile değişiyo, nasip bakalım, sen kaçıncı günündeydin canımevet haklisin sende. esinde muayene edildimi ondada sorun yoksa o zaman vakti gelmemis daha. canim inan sana asla tavsiye etmiyorum gercekten yasama bu aciyi. önce hamile kalip sonrasindan kaybetmek daha kötü. insallah hamile kalirsin ve saglikli sekilde gebeligini tamamlarsin. ikinizede bakildiysa ve sorun yoksa zor da olsa vaktini beklemelisin ❤
İnşallah güzel sonuç alırım ya o akıntı olmadı ya içimde bi şüphe oluştu yolunda gitmiyo işler diye hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyimhayirli olsun canim insallah olumlu sonuc alirsin ❤ bendede o akintidan olmuyor igneden sonra. sadece su gibi islaklik oluyordu. kimyasal gebelik gecirdigimde igneden sonraki 6. günde tek seferlik hafif sarimsi gibi bir defalik akinti olmustu. birsey olmadigi zamanlardada sadece islaklik vardi
Canım aslında çok yoğun çalışıyorum polisim ben sürekli yapılacak bir işim var ama ne iş yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorumcanim gercekten piskoloji cok etkiliyor. ben son denemede cok fazla stres yaptim sürekli düsündüm aklimdan bir saniye olsun bile cikmadi ama hicbirsey olmadi. düsünüyorumda kimyasal gecirdigimde yapilacak cok islerimiz vardi onlarla ilgilenirken düsünmeye pek vaktim olmadi ve hamile olmusum ama nasibi o kadarmis malesef ama o da artik baska sorunlardandir. kafani baska islere vermeye calis sende cok cok zor ama oldugu kadar baska bir ugras bulmaya calis kendine ❤
İğnenin ismi ne canım çatlatma iğnesinden bahsetmiyosun dimiYumurta geliştirme iğnesi yaptık canım böyle deneyelim dedik ihtimali artırsın diye ama sanırım buda işe yaramadı düşük çıktı beta, doktor bekle dedi geç döllenme olur belki dedi ama umudum gitti bu ay da
aminnn insallahTeşekkür ederim canım yinede arasam iyi olacak. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah Allah herkesin işini kolaylaştırsın sabır gerektiren süreçler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?