Ovitrelle Çatlatma İğnesi nereden temin ediyorsunuz kızlar sayısız eczane gezdim bulamadım yardımcı olur musunuz??

Bulunduğunuz yerdeki eczanelere sorun nerde var diye ecza grubunu arayıp nerde olduğuna bakıp yardımcı oluyorlar.

Bulunduğunuz yerdeki eczanelere sorun nerde var diye ecza grubunu arayıp nerde olduğuna bakıp yardımcı oluyorlar.
Sayısız eczane gezdim hiç bir yerde yok bulamazsınız ürün depolarda yok anca elinde kalan eczane varsa vardır gezmeniz lazım diyorlar

Sayısız eczane gezdim hiç bir yerde yok bulamazsınız ürün depolarda yok anca elinde kalan eczane varsa vardır gezmeniz lazım diyorlar
Arasalar eczaneyi sorsalar keşke ben öyle bulmuştum eczacı arkadaş ecza grubundakileri arıyor eczane ismini söylüyor öyle alıyorum yoksa gerçekten zor bulunuyor maalesef.

Arasalar eczaneyi sorsalar keşke ben öyle bulmuştum eczacı arkadaş ecza grubundakileri arıyor eczane ismini söylüyor öyle alıyorum yoksa gerçekten zor bulunuyor maalesef.
Hiç böyle bişey demediler bana tekrar gezeceğim ve bunu yapmalarını rica edeceğim

Aslında kolay bulunur eczanede buz akusuyle veriyolar hemen ama acaba depodan mi istemeleri gerek. Onu bı sorarsaniz ararlar bence

Ovitrelle iğnesi İstanbul ve çevresinde yokmuş sanırım. Bir arkadaşın arkadaşına gerekmiş, ortak eczacı arkadaşı bile araya sokunca bulamamışlar. Bana da o ortak eczacı arkadaş söyledi. Eğer ihtiyacınız varsa doktorla konuşun diye.

X