- Emoji Skoru
- 438
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.041
olmaz mı hiç canım ben bu ay 4. Çatlatma iğnemi oldum. Allah nasip etsin inşallah en yakın zaman dabende geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif dün regl oldum.
Şimdi adetimin 3.günü tekrar doktora gideceğim umarım 2.kez başarılı olur bende hamiş olurum inşallah..
sizde de böyle oldu mu ilk seferde tutmayan oldu mu?
ayyy hadi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzolmaz mı hiç canım ben bu ay 4. Çatlatma iğnemi oldum. Allah nasip etsin inşallah en yakın zaman da ☺
Amin canim insallah kavusuruzmaşallah allah herkesin çocuğunu bağışlasın,umarım bende sağ sağlim kavuşuurm bebişime
Canim bazilari sansli oluyo ilkinde tutuyo bazilari ise denemeye devam ediyo , bence ust uste denemek sansi arttiyo bi de suna inaniyorum bebek gelecegi zamani biliyoayyy hadi inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Allah kolaylık versin canım, zaten hamilelik hormonları alt üst eden birşey,bir de iş stresi ister istemez insanı daha çok zorluyor,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim,bu sene kızımin okulu uymadı,bir de bebek için kafa yormak istedim, işin her türlüsü yorucu ,ama güvenlik görevlisi olmak haliyle daha sıkıntılı, inşallah en kısa zamanda bu zor günleri geride bırakırsın canım,çok stres yapmamaya çalış.[/QUOTE]Gunaydin kizlar , dun hic yazamadim 5 bucuga kadar isteydim ama sanki 3 gundur isteydim zaman gecmedi midem bulaniyo kusuyorum uykum geldi uyukluyorum , bi de guvenlik gorevlisiyim yAni oyle bi kosede kestirme sansim yok , neyse nihayet eve gittim esim tarhana corbasi getirmis onu bile icemedim sonra oda zorla kendini dedi agladim beni anlamiyosun diye saat 6 da bi uyudum ertesi sabah 7 de kalkdim , bu arada mide bulanti ilaci hic ise yaramiyo artik sadece uykumu getiriyo artik icmiycem su bile icemiyorum kizlar bebege bise olcak diye korkuyorum ama inaninki elimde degil
Aynen öyle cnm hayrlisyla yükselir insAllahFit mutlu anne o korku bende de var doğru düzgün kimseye söylemedim,ailem biliyor sadece , korkuyorum dua ediyorum bol bol, yüreğimiz ağzımızda dolaşıyoruz anlayacağın ,hepimiz böyleyiz bence.rabbim korkularımizdan emin kılsın
kesinlikle haklısın ama işte insan kendini kötü hissediyorBEnde polikistik over im canim adetim hic bi zaman duzenli olmadi 50 55 gunde gelir ama gebelige engel degil tedavisi var hem daha 5 aylik evlisin soranlara 1 sene dusunmuyorum de bu baskidan kurtar kendini
[/QUOTE]Allah kolaylık versin canım, zaten hamilelik hormonları alt üst eden birşey,bir de iş stresi ister istemez insanı daha çok zorluyor,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim,bu sene kızımin okulu uymadı,bir de bebek için kafa yormak istedim, işin her türlüsü yorucu ,ama güvenlik görevlisi olmak haliyle daha sıkıntılı, inşallah en kısa zamanda bu zor günleri geride bırakırsın canım,çok stres yapmamaya çalış.
Canim seni sonuna kadar anliyorum ben 5 yil savasdim bununla birak buyuk insanlari esimin 7 yasindaki yegeni bile yenge bi cocuk doguramadin dedikesinlikle haklısın ama işte insan kendini kötü hissediyor
kızlar selam biliyorsunuz 14. günü test yaptım negatifti bugün 17. gün hala adet olmadım ben. sizce geç döllenme olur mu başına gelen var mı? adet günümde dündü
CAnim valla ne desem bilemiyorum normalde duzenli adet oluyo musun pekikızlar selam biliyorsunuz 14. günü test yaptım negatifti bugün 17. gün hala adet olmadım ben. sizce geç döllenme olur mu başına gelen var mı? adet günümde dündü
İğne olmuştun dimi cnm sen iğneden sonra 17. Gun mu vala ne bilim genelde ignede olmuyor geç döllenme snrm ama 14 gün çıkmayıp sonra da çıkan vardr bence bı dhaa yap test varsakızlar selam biliyorsunuz 14. günü test yaptım negatifti bugün 17. gün hala adet olmadım ben. sizce geç döllenme olur mu başına gelen var mı? adet günümde dündü
Hayırlısı olsun canım hayırlı haberler inşallahKızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum
Insallah tutar saglikli hayirli yavru olur sanaKızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum
Evet canım,kızım 6 yaşında,4 senedir istiyordum Rabbim şimdi takdir etti,amin canım hepimiz inşallah o günleri görürüz, hepimizin birbirine çok yakın zaten gebeliğiCanim benim stres yapmiyorum herseyi akisina birakdim ama dun midem beni cok zorladi hayatimda boyle olmamisdim , cok sukur bugun dunki gibi kotu degilim Allah yardimcimiz olsun , senin ikinci bebek demek sende sagsalim kucagina alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?