Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olmaz mı hiç canım ben bu ay 4. Çatlatma iğnemi oldum. Allah nasip etsin inşallah en yakın zaman da

Allah kolaylık versin canım, zaten hamilelik hormonları alt üst eden birşey,bir de iş stresi ister istemez insanı daha çok zorluyor,ben de Kur'an kursu öğreticisiyim,bu sene kızımin okulu uymadı,bir de bebek için kafa yormak istedim, işin her türlüsü yorucu ,ama güvenlik görevlisi olmak haliyle daha sıkıntılı, inşallah en kısa zamanda bu zor günleri geride bırakırsın canım,çok stres yapmamaya çalış.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Fit mutlu anne o korku bende de var doğru düzgün kimseye söylemedim,ailem biliyor sadece , korkuyorum dua ediyorum bol bol, yüreğimiz ağzımızda dolaşıyoruz anlayacağın ,hepimiz böyleyiz bence.rabbim korkularımizdan emin kılsın

Aynen öyle cnm hayrlisyla yükselir insAllah

BEnde polikistik over im canim adetim hic bi zaman duzenli olmadi 50 55 gunde gelir ama gebelige engel degil tedavisi var hem daha 5 aylik evlisin soranlara 1 sene dusunmuyorum de bu baskidan kurtar kendini
kesinlikle haklısın ama işte insan kendini kötü hissediyor

[/QUOTE]
Canim benim stres yapmiyorum herseyi akisina birakdim ama dun midem beni cok zorladi hayatimda boyle olmamisdim , cok sukur bugun dunki gibi kotu degilim Allah yardimcimiz olsun , senin ikinci bebek demek sende sagsalim kucagina alirsin insallah

kesinlikle haklısın ama işte insan kendini kötü hissediyor
Canim seni sonuna kadar anliyorum ben 5 yil savasdim bununla birak buyuk insanlari esimin 7 yasindaki yegeni bile yenge bi cocuk doguramadin dedi Sen dusun ben kendimi ne kadar kotu hissettim sen yine sanslisin ben pkos oldugumu da bilmiyordum Gittigim doktorlar hep kistleri eritmek icin ilac veriyodu biri eriyodu bi daha oluyodu

kızlar selam biliyorsunuz 14. günü test yaptım negatifti bugün 17. gün hala adet olmadım ben. sizce geç döllenme olur mu başına gelen var mı? adet günümde dündü
kızlar selam biliyorsunuz 14. günü test yaptım negatifti bugün 17. gün hala adet olmadım ben. sizce geç döllenme olur mu başına gelen var mı? adet günümde dündü
CAnim valla ne desem bilemiyorum normalde duzenli adet oluyo musun peki

İğne olmuştun dimi cnm sen iğneden sonra 17. Gun mu vala ne bilim genelde ignede olmuyor geç döllenme snrm ama 14 gün çıkmayıp sonra da çıkan vardr bence bı dhaa yap test varsa

Kızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum

Kızlar merhaba, saat 11:30 da mikroçipli aşılamam yapıldı. Doktor güzel geçtiğini söyledi inşallah sonuç da hayırlı olur. 14 gün sonra test yapmam gerekiyormuş. Sizlerden dua bekliyorum
Hayırlısı olsun canım hayırlı haberler inşallah

Insallah tutar saglikli hayirli yavru olur sana
Benim asilamam da da doktor hemsireye derken duymustum guzel gitti diye ve tutmustu , ayrica mikrocipli asilamanin tutma olasiligi daha fazla

Canim benim stres yapmiyorum herseyi akisina birakdim ama dun midem beni cok zorladi hayatimda boyle olmamisdim , cok sukur bugun dunki gibi kotu degilim Allah yardimcimiz olsun , senin ikinci bebek demek sende sagsalim kucagina alirsin insallah
[/QUOTE]
Evet canım,kızım 6 yaşında,4 senedir istiyordum Rabbim şimdi takdir etti,amin canım hepimiz inşallah o günleri görürüz, hepimizin birbirine çok yakın zaten gebeliği

Evet canım,kızım 6 yaşında,4 senedir istiyordum Rabbim şimdi takdir etti,amin canım hepimiz inşallah o günleri görürüz, hepimizin birbirine çok yakın zaten gebeliği
[/QAUOTE]
Sende uzun sure beklemissin benim gibi insallah o guzel gunleri hep beraber gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…