- Emoji Skoru
- 1.797
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.001
Farkettiysen o ilaclari ictigin veya vuruldugun zaman burun akintin bile yavasliyor. O yuzden uzamis olabilir. 10 gunu gecerse bi doktora gorunursunbende öyle dusunuyorum sonuçta 3 tane antibiyotik karistirildi ondan akis hızı bozuldu sanki degilmi kuzum
evet kuzum aynen oyle bakalim bugün 7. günFarkettiysen o ilaclari ictigin veya vuruldugun zaman burun akintin bile yavasliyor. O yuzden uzamis olabilir. 10 gunu gecerse bi doktora gorunursun
Hayır ilgisi yok antibiyotiğin adeti kesme sonra tekrar devam ettirme gibi bir durumu olmaz. Doktorunla görüşmen iyi olurcanm 3 tane antibiyotik iğne karistirilip vuruldum ondan olmus mudur acaba diyorum
Canım burun akıntısj varken verilen antibiyotik zaten burun akıntısı gitsin iyileş diye veriliyor. Bu durumun adet ile ne ilgisi var? Defalarca gripken adet oldum antibiyotik de kullanıyordum öyle birşey olmadı. Sen, gebelik beklerken ve umutlanmışken 2-3 defa üst üste hüsran yaşayıp üzerine annenin haberini alınca çok üzülüp stres yaşadın. Stres vücutta her türlü değişikliği yapar. Yumurta çatlamaz adetle atılamaz kist olur adet geciki vs.. vs.. ama adetin akışında değişiklik yapmazevet kuzum aynen oyle bakalim bugün 7. gün
haklisn..9 aydir neredeyse butun belirtileri yasadim ama adet oldm her defasinda.insalah bu sefer hamile kalirim..ve burda bekleyen herkes
eger hemen ciktiysa 2. cizgi bnce hamilesin canm ☺Canım benimde adet geceli 3 gün oldu bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı öğleden sonra başka br testle yaptım çıkmadı kan vermeye gittim ama labaratuvar kapaEki Görüntüle 2554119 vlıymış sağlık ocaginda
Inşallah canımeger hemen ciktiysa 2. cizgi bnce hamilesin canm ☺
Inşallah canım ovulosyon göre şimdiye kadar adet olmam.lazimdi kısmet artık tekrar sabah deniyeceğim yine çıkarsa doktora gidecemCanım inş hamilesindir dualarım seninle
yaa geçmiş olsun canım düzelir insAllah bı an önceKizlar cok kotuyum sabah beri 4 kez kustum simdi annemin degerini daha iyi anliyorum
yaaaaaCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
hayırlısı olsn canımErken gebelik testi negatif kızlar yumurtlama oluyo demek
Çok güzel gözüküyor canım var bariz insAllah yarın da çıkarCanım benimde adet geceli 3 gün oldu bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı öğleden sonra başka br testle yaptım çıkmadı kan vermeye gittim ama labaratuvar kapaEki Görüntüle 2554119 vlıymış sağlık ocaginda
Napıyon kızSelam kuzucum
ay insAllah cnm ya kimyasal mı ki acaba düzenli artmaz mı boşuna sevinmesem mı ki bı endişeliyimFit mutlu anne sen bir gün sonra yaptıracağın için daha yüksek çıkar zaten değerler kişiden kişiye de baya değişiklik gosterirmis ,az çok farketmez yeter ki bebisler bizimle olsun
Slm kuzucum uyumuşum görmedim
Canım benim geçmişler olsun. İşte bu hamilelik herkeste farklı etki yaratıyo. Rabbim yardımcın olsun. En azından sağlıklı olduğunu biliyosun. Birkaç aya geçecek öyle düşünmeye çalışGunaydin kizlar , dun hic yazamadim 5 bucuga kadar isteydim ama sanki 3 gundur isteydim zaman gecmedi midem bulaniyo kusuyorum uykum geldi uyukluyorum , bi de guvenlik gorevlisiyim yAni oyle bi kosede kestirme sansim yok , neyse nihayet eve gittim esim tarhana corbasi getirmis onu bile icemedim sonra oda zorla kendini dedi agladim beni anlamiyosun diye saat 6 da bi uyudum ertesi sabah 7 de kalkdim , bu arada mide bulanti ilaci hic ise yaramiyo artik sadece uykumu getiriyo artik icmiycem su bile icemiyorum kizlar bebege bise olcak diye korkuyorum ama inaninki elimde degil
canım ben de femera+ovitrelle ile hamile kaldım. iğneden 18 gün sonra kanda tahlilde çıktı. Öğrenene kdr yaşadıklarım; karnımda aşırı bi gaz ve şişkinlik vardı. Onu hatırlıyorum çok net şekilde. Ve tabiki herkeste olduğu gibi adet olcakmışım gibi sürekli ağrı.. İnş bu ay senin de tutmuşturrrmerhaba kizlar..ben 2 aydr ovitrelle catlatma ignesi kullaniyorm.ilk ay 1 yumurtam oldu adet oldm . bu ikinci ayim 2 yumurtam olustu. 1 hafta oldu igne olali.zamn gecmiyor .igne olup hamile kalan arkadaslari tebrik ediyormbelirti yasadinz mi acaba bu surecte
Normalde de bulantiya cok meyilli bi insanim bi de migrenin de var migren hastalari hamileliklerinde cok bulanirmis insallah sagliklidir canim henuz bebegi goremedim pazartesi kontorolumuz var insallah gorurum o minik kalbini de duyarim dunyalar benim olur Rabbim 5 yil sonra bi mucize gibi gonderdi bunu bana insallah sonu da guZel olcakCanım benim geçmişler olsun. İşte bu hamilelik herkeste farklı etki yaratıyo. Rabbim yardımcın olsun. En azından sağlıklı olduğunu biliyosun. Birkaç aya geçecek öyle düşünmeye çalış
heh şöyle hep umut dolu ol. Kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unuttursun Rabbim bizlere inşallahNormalde de bulantiya cok meyilli bi insanim bi de migrenin de var migren hastalari hamileliklerinde cok bulanirmis insallah sagliklidir canim henuz bebegi goremedim pazartesi kontorolumuz var insallah gorurum o minik kalbini de duyarim dunyalar benim olur Rabbim 5 yil sonra bi mucize gibi gonderdi bunu bana insallah sonu da guZel olcak
Ah canim ben hep umutluyum da doktorum sagolsun hep negatif konusuyo hic umut vermiyo bana lekelenme seklinde kanamam vardi o zaman bile yerlesme kanamasiymis hep olumsuz konustu cok sukur atlattikheh şöyle hep umut dolu ol. Kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unuttursun Rabbim bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?