- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.981
Normal canim. 10 gun surebilir. 10. Gunden sonra devam ederse doktora gorun bebegim. Ilaclar kan akis hizini yavaslatmia simdi etkisini yitiriyor olabilir. Gununu iyi takip etkızlar merabalar geçen hafta bugun adet olmuştum az az geliyordu malum geçen hafta bugun de faranjit oldum igneleri vurulurken az az günde 1 damla gelirdi hep ama dunden beri cogaldi 1 hafta oldu ama ilk gun mus gibi geliyor kanamam sizce normalmi kızlarLaRisaCca @damlacik88 rengarenk44
Canım uzun süren kanama damla damla da olsa çok da olsa normal değildir doktora gorunmelisinkızlar merabalar geçen hafta bugun adet olmuştum az az geliyordu malum geçen hafta bugun de faranjit oldum igneleri vurulurken az az günde 1 damla gelirdi hep ama dunden beri cogaldi 1 hafta oldu ama ilk gun mus gibi geliyor kanamam sizce normalmi kızlarLaRisaCca @damlacik88 rengarenk44
Canım ovitrelle bütün gebelik belirtilerini yapıyor oyuzden vücudunu dinleme igne olduğunu saymadan 14. Gün test yaparsan kesin sonuç alirsinmerhaba kizlar..ben 2 aydr ovitrelle catlatma ignesi kullaniyorm.ilk ay 1 yumurtam oldu adet oldm . bu ikinci ayim 2 yumurtam olustu. 1 hafta oldu igne olali.zamn gecmiyor .igne olup hamile kalan arkadaslari tebrik ediyormbelirti yasadinz mi acaba bu surecte
bende öyle dusunuyorum sonuçta 3 tane antibiyotik karistirildi ondan akis hızı bozuldu sanki degilmi kuzumNormal canim. 10 gun surebilir. 10. Gunden sonra devam ederse doktora gorun bebegim. Ilaclar kan akis hizini yavaslatmia simdi etkisini yitiriyor olabilir. Gununu iyi takip et
canm 3 tane antibiyotik iğne karistirilip vuruldum ondan olmus mudur acaba diyorumCanım uzun süren kanama damla damla da olsa çok da olsa normal değildir doktora gorunmelisin
haklisn..9 aydir neredeyse butun belirtileri yasadim ama adet oldm her defasinda.insalah bu sefer hamile kalirim..ve burda bekleyen herkesCanım ovitrelle bütün gebelik belirtilerini yapıyor oyuzden vücudunu dinleme igne olduğunu saymadan 14. Gün test yaparsan kesin sonuç alirsin
Canım bu ay yumurtlama gördün mü üzerinden kaç gün geçti 14 gün sonra gebelik çıkar. Ovulasyon testin yumurtlma gibi gösteriyordu değerlendir yinede boşa geçme belki 2. Ye yumurtluyosundurErken gebelik testi negatif kızlar yumurtlama oluyo demek
Büyük ihtimalle yumurtlama net göremedim aslında tahmini yumurtlamanın 19. GünüydüCanım bu ay yumurtlama gördün mü üzerinden kaç gün geçti 14 gün sonra gebelik çıkar. Ovulasyon testin yumurtlma gibi gösteriyordu değerlendir yinede boşa geçme belki 2. Ye yumurtluyosundur
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinCanlarım sonucum çıktı 509.8rüyada gibiyim inanamıyorum ya tebrikleriniz için teşekkür ederim ,size de Rabbim bol müjdeli günler nasıp etsin
Allah razı olsun canım, darısı tüm isteyenlerin başınaHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canım yaaa resimde gayet rahat görünecek kadar çıkmış,bazen testlerde biraz geç bekirebiliyor atmadiysan onu da yollasana,ya da iyice bak az da olsa çizgi vardır , sağlık ocağı kapalıysa hastanede verebilirsin,ben hastanede verdim iki defa, inşallah vardır yaCanım benimde adet geceli 3 gün oldu bugün ilk idrarla test yaptım silik çıktı öğleden sonra başka br testle yaptım çıkmadı kan vermeye gittim ama labaratuvar kapaEki Görüntüle 2554119 vlıymış sağlık ocaginda
Ilk yaptigim daha belirgin aslında ama resimde net görünmüyor Ikincisinde hic cikmadi canim ya ikinci yaptığımı ebe vermişti yarın sabah yine yapacam eğer yine ciz gi çıkarsa hastaneye gidecem bana dua eder misin?Ayyy canım yaaa resimde gayet rahat görünecek kadar çıkmış,bazen testlerde biraz geç bekirebiliyor atmadiysan onu da yollasana,ya da iyice bak az da olsa çizgi vardır , sağlık ocağı kapalıysa hastanede verebilirsin,ben hastanede verdim iki defa, inşallah vardır ya
Etmem mi canım ya ,ben 4 sene bekledim şu çizgi için,o kadar iyi anlıyorum ki, yoktan var eden Rabbim inşallah sana ve diğer bekleyen arkadaşlara da Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,yarın güzel heberle dön inşallahIlk yaptigim daha belirgin aslında ama resimde net görünmüyor Ikincisinde hic cikmadi canim ya ikinci yaptığımı ebe vermişti yarın sabah yine yapacam eğer yine ciz gi çıkarsa hastaneye gidecem bana dua eder misin?
SAğol canım her ay aynı gebelik testi ile yapıyorum hep tek ciz gi çıkıyordu bu baya bi görünüyor çok ümitlenmistim. Daha sonra başka teste çıkmayınca hastaneye gitmedimEtmem mi canım ya ,ben 4 sene bekledim şu çizgi için,o kadar iyi anlıyorum ki, yoktan var eden Rabbim inşallah sana ve diğer bekleyen arkadaşlara da Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin,yarın güzel heberle dön inşallah
Yarın idrar değil mutlaka kan testi yap inşallah çıkar canım haberini bekliyoruzSAğol canım her ay aynı gebelik testi ile yapıyorum hep tek ciz gi çıkıyordu bu baya bi görünüyor çok ümitlenmistim. Daha sonra başka teste çıkmayınca hastaneye gitmedim
Inşallah canım ovulosyon günümü biliyorum inşallah tutmuştur ya yarın haber beririmYarın idrar değil mutlaka kan testi yap inşallah çıkar canım haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?