Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canim kolay gelsin benim 5. Haftada bulantim erken degil kendimi sanki hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum
Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pek hala inanamıyorum snrm hayrlisyla yarın bı de kan verip yükselmeyi görürsem

Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum

Eklentiler

• IMG_20191113_091702.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 41
Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
Burda koyuluk arttığına göre değerinde artmıştır canım hadi inşallah hayırlı haberle gel seni bekliyoruz

Burda koyuluk arttığına göre değerinde artmıştır canım hadi inşallah hayırlı haberle gel seni bekliyoruz
Allah'ım sizden de bunları duymayı nasıp etsin ya sabah ezan okunurken dua ettim size de hep aklımdasiniz

Happymom bide banu ciftciyi kullaniyorum cnmz

ya MaşAllah koyulasmis insAllah artmıştır dgeerinde bende yarın vericem insAllah artmıştır bnmde
o zmn bekle cnm biraz daha
Happymom bide banu ciftciyi kullaniyorum cnmz♥
Happy mom u bende indirdim diğerine de bakayım

Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pek hala inanamıyorum snrm hayrlisyla yarın bı de kan verip yükselmeyi görürsem

Kiz ben kalp atisini duydum hala hissetmiyorum bence karnimiz buyuyup hareket edince fln anlicaz

Kiz sen hala test mi yapiyosun

Bende bitane yapip saklasamiydim ya inadimdan bu ay hic yapmadim

bakalım kuzum beklıcez artık gaz ve kasıklarda ozellıkle sagdaydı yumurta orda bır batma oldu

kızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
Eşinin spremleri iyiyse deneyebilirsin canım

kızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
yapabildiğinz kadar yapınnn derim ben

buay benım ıcın 26mm yumurtayla ımkansız dedıgım bır ay cnm ama allah ol derse olur
Hayırlısı cnm benimde 17 mm de yapılmıştı iğne tutmamisti olmaycak oldu ki kaç mm olduğu önemli değil olacak oldu mu da büyüklüğü önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…