- Emoji Skoru
- 82.187
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.921
Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pekGunaydin canim kolay gelsin benim 5. Haftada bulantim erken degil kendimi sanki hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum
Olurdu pcosumCnm adet gecikmen varsa HCG yapsana bı gecikmen olur muydu hic
Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
Allah'ım sizden de bunları duymayı nasıp etsin ya sabah ezan okunurken dua ettim size de hep aklımdasinizBurda koyuluk arttığına göre değerinde artmıştır canım hadi inşallah hayırlı haberle gel seni bekliyoruz
yaaaa
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canım❤
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canım
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştı
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olur
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadmsabırsızlık kötü şey
Yaaaaaaa fasulye tanesini yerimbenim uygulamada haşhaş tanesi kadar yazıyor sen hangi uygulamayı kullanıyorsun
ya MaşAllah koyulasmis insAllah artmıştır dgeerinde bende yarın vericem insAllah artmıştır bnmdeUğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
o zmn bekle cnm biraz dahaOlurdu pcosum
Happy mom u bende indirdim diğerine de bakayımHappymom bide banu ciftciyi kullaniyorum cnmz♥
İnsAllah cnm verdin mi kan ne zmn belli olacak sonucMerak etme senin de artacak inşallah canım
Vala bende şu an hamile gibi hissetmiyorum pekhala inanamıyorum snrm hayrlisyla yarın bı de kan verip yükselmeyi görürsem
Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
bakalım kuzum beklıcez artık gaz ve kasıklarda ozellıkle sagdaydı yumurta orda bır batma olduyaaaa
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canım❤
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canım
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştı
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olur
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadmsabırsızlık kötü şey
Yaaaaaaa fasulye tanesini yerimbenim uygulamada haşhaş tanesi kadar yazıyor sen hangi uygulamayı kullanıyorsun
aynen cnm galibaKiz ben kalp atisini duydum hala hissetmiyorumbence karnimiz buyuyup hareket edince fln anlicaz
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin insAllahbakalım kuzum beklıcez artık gaz ve kasıklarda ozellıkle sagdaydı yumurta orda bır batma oldu
Eşinin spremleri iyiyse deneyebilirsin canımkızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
tm cnm buaksam da deneyelım ozaman zaten catlamıssa catlamıstır hayırlısı sen ne durumdasınEşinin spremleri iyiyse deneyebilirsin canım
buay benım ıcın 26mm yumurtayla ımkansız dedıgım bır ay cnm ama allah ol derse oluraynen cnm galiba
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin insAllah
yapabildiğinz kadar yapınnn derim benkızlar gunaydın nasılsınız benım gıbı umutsuz bekleyen var mı dun aksam dr un dedıgı saatte ılıskı oldu bugun de aksam olmalımı sızce ne yapmalıyım
Hayırlısı cnm benimde 17 mm de yapılmıştı iğne tutmamisti olmaycak oldu ki kaç mm olduğu önemli değil olacak oldu mu da büyüklüğü önemli değil bencebuay benım ıcın 26mm yumurtayla ımkansız dedıgım bır ay cnm ama allah ol derse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?