Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya
yaaaa
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canım
kızlar kasıklarıma kucuk kucuk ıgne gıbı seyler batmaya basladı ıgne etkısımı 24 saat olmak uzere
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canım
Beta yapamıyom varsa ovu takibimde yükselir zaten demi
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştı
umut etmek isyorum yumurta catlıyordur belkı en ummadıgım anda mucızem gelır dıye sonra kendımı kandırmak ıstemıyorum kızlar ıgneden 12 13 gun sonramı bellı olur bırsey varsa
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olur
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadm sabırsızlık kötü şey
Eki Görüntüle 2553895

Buyrunuz erken hamilelik belirtilerinden :)
Yaaaaaaa fasulye tanesini yerim benim uygulamada haşhaş tanesi kadar yazıyor sen hangi uygulamayı kullanıyorsun

Ay misafir vardı evde yeni gittiler. Eltimgil 2 aylık bebekle geldiler ve Eğer 1 bebek bunları yapıyorsa 2 bebek neler yapar bilemiyorum Allah sabır versin bana
Cok zorlu bir yola giriyorsun bebegim kendini hazirla ama bence bas edemeyecegin bir durum olmayacak

Gunaydin kızlar
Misafirim var bugün erkenden hazırlığa başladım öğlene bişey kalmasın diye ama snrm sabah sabah açlıkla midem bulanıyor aşırı olmasa da hiç bişey de cnm istemiyor çok mu erken bu acaba ya kasık ağrım da var gece hiç uyuyamıyorum bı de nedense uyanıp duruyorum

Rabbim kolaylık versin canım :)

Eklentiler

• IMG_20191113_073812.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20191113_073739.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydin canim kolay gelsin benim 5. Haftada bulantim erken degil kendimi sanki hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…