- Emoji Skoru
- 5.122
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.901
Var ekstra buSuper
Peki prowomen icinde folik yok mu? Promotilde vardi ben ekstra icmiyodum
yaaaaSabah olsun da sandviç yapıp yiyeyim diye hayal kuran var mı ya
Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin insAllah canımKızlar yeni gebelik haberlerine çok sevindim maşallah bu topikte hamile kalıyor herkesben de cetrotide kullandım 15 yumurtadan 6 si şu an ideal boyutta. Bu gece çatlatma iğnesi yapacam Perşembe günü nasipse mikroçipli aşılama yapacaz inşallah hepinizden dua istiyorum..
kızlar da yazmış çatlama belirtisi olabilir canımkızlar kasıklarıma kucuk kucuk ıgne gıbı seyler batmaya basladı ıgne etkısımı 24 saat olmak uzere
çok geç yükseliyor canım benim t c kadar koyu değilken HCG de silik çıkmıştıBeta yapamıyom varsa ovu takibimde yükselir zaten demi
Rabbim öyle büyük ki mucizen gelir belki belli mi olurumut etmek isyorum yumurta catlıyordur belkı en ummadıgım anda mucızem gelır dıye sonra kendımı kandırmak ıstemıyorum kızlar ıgneden 12 13 gun sonramı bellı olur bırsey varsa
canım katılıyorum sana ama insan bile bile yapıyor ben kaç ay adet öncesi ovu testiyle denedim hiç bı zmn koyu olmadı tabii ha ben o gün bana kk dan kimdi hatırlamıyorum damla sen mıydın gebelik testi yap demeseniz ihtimal bile vermiyordum bu sefer kesin yok koyu değil dedim yapınca inanamadmKizlar yeminle catlatcaksiniz beni su lh testlerinizle hep seviniyorum hcg sanip lh la gebelik bakmayin bakin ben koydum ornegini en az 3 kere bu basliga adet oncesi koyu cikabiliyor hamileyken asssiiirii otesi koyu cikiyo o kadar koyu ki t cizgisi cok silik kaliyo yaninda ama bunun ciktigi gun benim beta hcg degerim 1049 olmus bile! Yani dicegim o ki gebelik baslarinda iken lh testinde gebeligi anlamaniz imkansiz benim gibi 4-5 gun gecerse o zaman oyle anormal bir koyuluk cikiyorsa evet hamile olma ihtimaliniz cok yuksek. Ama gozunuzu seviyim hcg testi yapin lh la gebelik bakmayin arkadaslar. Birebir ayni koyulukta oldugu oldu 2 ay boyunca ve forumda paylastigimda hep hamile olabilirsin yazdilar sonrasi daha husran. Iki seceneginiz var ya sabredip adetin iyice gecmesini beklemek ya da erken gebelik testleriyle baslamak ve hergun hergun yapmak ama lh degil.gonulden en icten en derinden diliyorum ki en tez zamanda tum isteyenler hamile kalsin. Ki her ay bu baslikta cogala cogala artiyoruz. Tedavilerinizi kesmeyin, umut yitirmeyin , hic bi zaman vazgecmeyin veee her ay yeni seyler deneyin. Love you♥
Yaaaaaaa fasulye tanesini yerim
Ben ilk idrarla yapmamıştım canım hep normal ovu yaptığım saatlerde yaptımKızlar ovulasyon testini hamilelik için niye ilk idrarla yapıyolar
Bn normal saatlerimde yapayım yanılma payı olmasın o zaman demiBen ilk idrarla yapmamıştım canım hep normal ovu yaptığım saatlerde yaptım
Aynen canım bence deBn normal saatlerimde yapayım yanılma payı olmasın o zaman demi
Hadi bizde uyuyalım iyi geceler canım
İyi geceler canım grsrz Allah a emanetHadi bizde uyuyalım iyi geceler canım
Kız en geç yatan ve en erken kalkan sensinİyi geceler canım grsrz Allah a emanet
Kız en geç yatan ve en erken kalkan sensin
Gunaydin cnm vala bugün misafirim var hazırlık için uyumadım kalkiyim iyisi işleri yapayım dedim iki yapa bı dinleene anca biter
Cok zorlu bir yola giriyorsun bebegim kendini hazirla ama bence bas edemeyecegin bir durum olmayacakAy misafir vardı evde yeni gittiler. Eltimgil2 aylık bebekle geldiler ve Eğer 1 bebek bunları yapıyorsa 2 bebek neler yapar bilemiyorum Allah sabır versin bana
Rabbim kolaylık versin canım :)Gunaydin kızlar
Misafirim var bugün erkenden hazırlığa başladım öğlene bişey kalmasın diye ama snrm sabah sabah açlıkla midem bulanıyor aşırı olmasa da hiç bişey de cnm istemiyor çok mu erken bu acaba ya kasık ağrım da var gece hiç uyuyamıyorum bı de nedense uyanıp duruyorum
Saol cnm Allah razı olsunRabbim kolaylık versin canım :)
Sabah ovu testi yaptım adet bi gün gecikti resimde kurmıxlık net değil ama kırmızı barizdiSaol cnm Allah razı olsun
Adetin geciktiyse gebelik testi yapsana canım daha garanti olur en azındanSabah ovu testi yaptım adet bi gün gecikti resimde kurmıxlık net değil ama kırmızı barizdi
Gunaydin canim kolay gelsin benim 5. Haftada bulantim erken degil kendimi sanki hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorumGunaydin kızlar
Misafirim var bugün erkenden hazırlığa başladım öğlene bişey kalmasın diye ama snrm sabah sabah açlıkla midem bulanıyor aşırı olmasa da hiç bişey de cnm istemiyor çok mu erken bu acaba ya kasık ağrım da var gece hiç uyuyamıyorum bı de nedense uyanıp duruyorum
Cnm adet gecikmen varsa HCG yapsana bı gecikmen olur muydu hicSabah ovu testi yaptım adet bi gün gecikti resimde kurmıxlık net değil ama kırmızı barizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?