Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa oleeeyyy super haber ay bu topik hakakten ugurlu kizlar benim kafa hakkaten gitti yaaa kendimde deilim valla kusura bakmayin toparlasam doncem araniza:) hayirli ugurlu olsun♥♥♥
Canim benim görmediğini anladım zaten, pazartesi kan vericem, inşallah degerler de güzel çıkar, sana ve tüm hamilelerimize Rabbim kolaylık versin kolay değil ama herşeye değer

senin gecikmen mi var cnm var gibi
Vallaaa senin kalmani o kdr asiri cok istiyorum ki bence hamilesin kan versene hemen 40-50 bisey cikcak benceeee
insAllah cnm pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum idrar testini yenilerim
Ay maşallah canım
Canım hangi süreçte idin hkayeni yaz kaç ay sonra kaçıncı test adetten kaç gün önce hepsini dinlemek istiyom bi problem var mıydı
Bak baya belirginlesmis kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ?
İnsAllah vardr bı buçuk senedir istiyoruz cnm bı kızım var onu tedavisiz olmuştu ama ikinci için çabalıyoruz bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı geçen ay bal tarçın çörek otu kürü yaptm yine olmadı şimdi de hiç bişey yapmadım bu ay saldım spora gidiyorum iki gündür lh hafif köyü çıkınca merka ettim yaptm test ama emin değilim henüz insAllah dogrudr

Bnde bu ay bal tarçın çörek otu macunu yaptım o tahmini hazırlamış olabilir Rabbim hayırlı etsin taze annişsin dua et Bizede benim hiç yok evladım

Senin durumun bana benziyor benim de bı kızım var 6 yaşında,ben adet bitiminden iki gün sonra yumurtalarım yeterli büyüklüğe geldiği için aşılama oldum,yani yumurtalarim erken olgunlaştığı için adeti de erken olmam gerekiyormus 14 gün geçti çatlatma iğnesi nden sonra pazartesi herşey belli olacak canım hayırlısı bakalım

Amin canım ederim tabi Allah kalbinin muradını versin ben düşükten sonra kaldım adet olmadan o yuzden belli bi günü yokdu dedigim gibi gögüslerimden şüphelenip test yaptım pozitif cıktı bence büyük ihtimal hamilesin zaten ikinci cizgi de belli 14. Gün kan ver bence suan bile cıkar sabredemiyosan git acile

Canımm o hayaller bilmez miyim insallah bütün hayallerimiz gercek olur , en güzelini yapmıssın bence de sürpriz yaparsın eşine

Bnde bu ay bal tarçın çörek otu macunu yaptım o tahmini hazırlamış olabilir Rabbim hayırlı etsin taze annişsin dua et Bizede benim hiç yok evladım
insAllah canım inan hepinizi dualarima ekliyorum
Hadi hayırlısı insAllah sağlıkla vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…