- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.381
Aynen canım kanda görene kadar inanmiycmVar görünüyor canım. Ama yine de kan verinceye kadar bekle istersen. o gün Aslı arkdaşın da çıkmıştı, sonra maalesef netice negatifti.
Kizlaaaar şu an ağlıyorum doğru mu görüyorum var mı ya
Canim ben de görüyorum yaaa bugün iki hamilelik haberi oldu hadi bakalım yaa sen de kan ver pazartesi
Askkkk olsuuuun ben damla beeeenIlki kimmm kacirdimmmm
İnsAllah damla yaAy valla var
BakAskkkk olsuuuun ben damla beeeen
Askkkk olsuuuun ben damla beeeen
İnsAllah damla ya
Canim benim görmediğini anladım zaten, pazartesi kan vericem, inşallah degerler de güzel çıkar, sana ve tüm hamilelerimize Rabbim kolaylık versin kolay değil ama herşeye değerYaaaaa oleeeyyy super haber ay bu topik hakakten ugurlu kizlar benim kafa hakkaten gitti yaaa kendimde deilim valla kusura bakmayin toparlasam doncem araniza:) hayirli ugurlu olsun♥♥♥
Ay maşallah canımSon hali bu insAllah yanlış değildir
Canım hangi süreçte idin hkayeni yaz kaç ay sonra kaçıncı test adetten kaç gün önce hepsini dinlemek istiyom bi problem var mıydıSon hali bu insAllah yanlış değildir
Bak baya belirginlesmis kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ?Son hali bu insAllah yanlış değildir
senin gecikmen mi var cnm var gibi
insAllah cnm pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum idrar testini yenilerimVallaaa senin kalmani o kdr asiri cok istiyorum ki bence hamilesin kan versene hemen40-50 bisey cikcak benceeee
Ay maşallah canım
Canım hangi süreçte idin hkayeni yaz kaç ay sonra kaçıncı test adetten kaç gün önce hepsini dinlemek istiyom bi problem var mıydı
İnsAllah vardr bı buçuk senedir istiyoruz cnm bı kızım var onu tedavisiz olmuştu ama ikinci için çabalıyoruz bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı geçen ay bal tarçın çörek otu kürü yaptm yine olmadı şimdi de hiç bişey yapmadım bu ay saldım spora gidiyorum iki gündür lh hafif köyü çıkınca merka ettim yaptm test ama emin değilim henüz insAllah dogrudrBak baya belirginlesmis kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun ?
Bnde bu ay bal tarçın çörek otu macunu yaptım o tahmini hazırlamış olabilir Rabbim hayırlı etsin taze annişsin dua et Bizede benim hiç yok evladımsenin gecikmen mi var cnm var gibi
insAllah cnm pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum idrar testini yenilerim
İnsAllah vardr bı buçuk senedir istiyoruz cnm bı kızım var onu tedavisiz olmuştu ama ikinci için çabalıyoruz bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı geçen ay bal tarçın çörek otu kürü yaptm yine olmadı şimdi de hiç bişey yapmadım bu ay saldım spora gidiyorum iki gündür lh hafif köyü çıkınca merka ettim yaptm test ama emin değilim henüz insAllah dogrudr
Senin durumun bana benziyor benim de bı kızım var 6 yaşında,ben adet bitiminden iki gün sonra yumurtalarım yeterli büyüklüğe geldiği için aşılama oldum,yani yumurtalarim erken olgunlaştığı için adeti de erken olmam gerekiyormus 14 gün geçti çatlatma iğnesi nden sonra pazartesi herşey belli olacak canım hayırlısı bakalımsenin gecikmen mi var cnm var gibi
insAllah cnm pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum idrar testini yenilerim
İnsAllah vardr bı buçuk senedir istiyoruz cnm bı kızım var onu tedavisiz olmuştu ama ikinci için çabalıyoruz bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı geçen ay bal tarçın çörek otu kürü yaptm yine olmadı şimdi de hiç bişey yapmadım bu ay saldım spora gidiyorum iki gündür lh hafif köyü çıkınca merka ettim yaptm test ama emin değilim henüz insAllah dogrudr
Amin canım ederim tabi Allah kalbinin muradını versin ben düşükten sonra kaldım adet olmadan o yuzden belli bi günü yokdu dedigim gibi gögüslerimden şüphelenip test yaptım pozitif cıktı bence büyük ihtimal hamilesin zaten ikinci cizgi de belli 14. Gün kan ver bence suan bile cıkar sabredemiyosan git acileİnşallah dua et benim için sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahHiç umudum yok aslında doktorun dediği günlerde ve saatte olmadı ilişki ama rabbim bilir bugün 12. Günüm. Adetim Çarşamba günü adeti mi beklesem test için diye düşünüyorum sen ne zaman yaptın test?
Canımm o hayaller bilmez miyim insallah bütün hayallerimiz gercek olur , en güzelini yapmıssın bence de sürpriz yaparsın eşineBen ilk tedavimi eşime söyledim ikinciyi söylemedim haberi bile yok. Ben çok üzülünce o da üzülüyordu bende bunu hiç takmadım ilişkiye söylenilen zamanlarda girmedik diye ama başka belirtiler olunca size sormak istedim. Bu sabah kahvaltıda kirpiğim gözüme düşmüş eşim Dilek tut dedi alt mi üst mü normalde hep alt derim ben üst dedim dileğim çocuğumun olmasıydı. Diyorum belki de bu bile bana işaret. Ben bir de sigara kullanıyorum kızlar hamile olduğumu öğrendiğim an bırakacağım kendime sözüm var. Öyle hayaller kuruyorum ki bebekle ilgili bir de kimseyle paylaşamıyorum daha dur yaşın erken yeni evlisin falan diyorlar. Ama çocuk ne zaman diye sormaktan kendilerini almıyorlar. Rabbim şuan okunan ezanların yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın içinde de benim
insAllah canım inan hepinizi dualarima ekliyorumBnde bu ay bal tarçın çörek otu macunu yaptım o tahmini hazırlamış olabilir Rabbim hayırlı etsin taze annişsin dua et Bizede benim hiç yok evladım
Hadi hayırlısı insAllah sağlıkla vardırSenin durumun bana benziyor benim de bı kızım var 6 yaşında,ben adet bitiminden iki gün sonra yumurtalarım yeterli büyüklüğe geldiği için aşılama oldum,yani yumurtalarim erken olgunlaştığı için adeti de erken olmam gerekiyormus 14 gün geçti çatlatma iğnesi nden sonra pazartesi herşey belli olacak canım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?