Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin inşallah ama yoruldum ignelerden ilaçlardan herseyde yoruldum
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama pesetme. bak hiçbirimiz pes etmiyoruz. Eğer süreç seni çok yorduysa kendine bir uğraş bulsan ne güzel olur. belki 1-2 ay dinlenmelisin.

Sen hiç tahlil yaptın mı canım
yok. ayın 4ünde çatlatma iğnemi oldum. ne kanda ne idrarda henuz bakmadm. 18.günümdeyim ipneden sonra. doktorum acele etme dedi. bakmıyorm. 22sinde bakarsın dedi kanda. belki 23-24 filan olur benim tahlil yapmam. tabir regl olmazsam

Bence hamile olabilirsin canım yoksa regl erken geliyor genelde

adete 12 gün varsa, döllenmen ya çok yenidir ya da yumurtlama günündür. ilaç kullanıyosan onun etkisi de olabilir. eğer çatlatma iğnesi olduysan da iğneden 14 gün sonra filan kanda çıkar.
geçen ay kullandim bu ay hicbisey kullanmadim canm kendi haline biraktim ama böyle kasik cekilmesi batmasi agrisi asiyirm adet bitimi ertesi günü basladi

Canımmm ben iyiyim sen nasılsınnn nasıl gidiyor foto çekimleri zayıflama filan
tatlım cekimler haber geldikçe gidiyorum. stres atıyorum çok güzel.oliyor zayıflama iside çok iyi gidiyor eğer adet olursam hayit otu baslayacagim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…