- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.961
Ben vardım ama regl oldum bile erken erkenKızlarrr adet tarihi yaklaşanlar , tedavisinde tahlil yapma dönemine gelenler yokmuuuuu
Canım hayırlısı olsun bu ay yeni bir umut olsun sana inşallah. Klomende kaçıncı ayın olacak bu ?Ben vardım ama regl oldum bile erken erkentekrar klomene başladım bakalım bu ay bi kere daha klomen çatlatma iğnesi denicez.
Amin amin inşallahCanım benim Rabbim neylerse güzel eyler kendini bu kadar yıpratman da senin için kötü. Lütfen kendini üzme strese sokma. Biraz sabırlı ol inan bana yakında güzel haberlerle geleceksin
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama pesetme. bak hiçbirimiz pes etmiyoruz. Eğer süreç seni çok yorduysa kendine bir uğraş bulsan ne güzel olur. belki 1-2 ay dinlenmelisin.Amin amin inşallahama yoruldum ignelerden ilaçlardan herseyde yoruldum
Günaydın canım.Herkesin güzel, mutlu bir hafta geçirmesi dileğiyle..Günaydınnnn kızlaaarrrrGüzel bir hafta , güzel yeni haberler olsun
Üzme kendini canım. Sabretmekten başka çaremiz yok maalesef.Ben vardım ama regl oldum bile erken erkentekrar klomene başladım bakalım bu ay bi kere daha klomen çatlatma iğnesi denicez.
BeennnKızlarrr adet tarihi yaklaşanlar , tedavisinde tahlil yapma dönemine gelenler yokmuuuuu
Bu ikinci kullanışım olacak canım. En hayırlısı olsunCanım hayırlısı olsun bu ay yeni bir umut olsun sana inşallah. Klomende kaçıncı ayın olacak bu ?
Sen hiç tahlil yaptın mı canımBeennn
malesef canım.. sabredip umut etmeye devamÜzme kendini canım. Sabretmekten başka çaremiz yok maalesef.
yok. ayın 4ünde çatlatma iğnemi oldum. ne kanda ne idrarda henuz bakmadm. 18.günümdeyim ipneden sonra. doktorum acele etme dedi. bakmıyorm. 22sinde bakarsın dedi kanda. belki 23-24 filan olur benim tahlil yapmam. tabir regl olmazsamSen hiç tahlil yaptın mı canım
hayırlısı olsunnnnnEvet canım
malesef canım.. sabredip umut etmeye devam
Ben de adet bekliyorum canım. Ama bu ay tedavi yoktu zaten :) Yeni aşılamaya başlamak için bekliyorumKızlarrr adet tarihi yaklaşanlar , tedavisinde tahlil yapma dönemine gelenler yokmuuuuu
Bence hamile olabilirsin canımyok. ayın 4ünde çatlatma iğnemi oldum. ne kanda ne idrarda henuz bakmadm. 18.günümdeyim ipneden sonra. doktorum acele etme dedi. bakmıyorm. 22sinde bakarsın dedi kanda. belki 23-24 filan olur benim tahlil yapmam. tabir regl olmazsam
bazen 18-19 günü bulabiliyormuş ama. öyle duymuştumBence hamile olabilirsin canımyoksa regl erken geliyor genelde
Hadi hayırlısı inşallah. Umarım güzel haber verirsin bizebazen 18-19 günü bulabiliyormuş ama. öyle duymuştum
inşallah canımm saolllHadi hayırlısı inşallah. Umarım güzel haber verirsin bize
geçen ay kullandim bu ay hicbisey kullanmadim canm kendi haline biraktim ama böyle kasik cekilmesi batmasi agrisi asiyirm adet bitimi ertesi günü basladiadete 12 gün varsa, döllenmen ya çok yenidir ya da yumurtlama günündür. ilaç kullanıyosan onun etkisi de olabilir. eğer çatlatma iğnesi olduysan da iğneden 14 gün sonra filan kanda çıkar.
tatlım cekimler haber geldikçe gidiyorum. stres atıyorum çok güzel.oliyor zayıflama iside çok iyi gidiyor eğer adet olursam hayit otu baslayacagim bakalimCanımmm ben iyiyim sen nasılsınnn nasıl gidiyor foto çekimleri zayıflama filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?