Gebeliğe Hazırlık OVİTRELLE (çatlatma iğnesi) ETKİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pandaaa

🤲🏻♥️
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
626
2.673
Merhaba 13 Mayıs sabah 08:00 ovitrelle vurdum bugün sabah kan testi baktırdım merak ediyordum vücudumdan iğne etkisi ne zaman geçer diye değerim 8,31 çıktı (sanırım 6. Gün oluyor) , değerin sıfırlanıp pozitife dönme ihtimali var mı veya artmazsa tedavi olumsuz mu olmuştur? okuyup cevap yazanlara teşekkür ederim 🙏🏻

Canım merhaba bende geçen ay kullandım 12. Gün test yaptım negatifti 16. Gün tekrarladın yine negatif 27. Günde de regl oldum doktorlar 14. Güne kadar bekleyin diyorlar ben sabredemedim 12. Gün yaptım sen çok erken yapmışsın iğnede beta hcg hormonu var o yüzden pozitif çıkıyor bekle 14. Gün yap yada direk kan ver canım 🌹

Merhaba 13 Mayıs sabah 08:00 ovitrelle vurdum bugün sabah kan testi baktırdım merak ediyordum vücudumdan iğne etkisi ne zaman geçer diye değerim 8,31 çıktı (sanırım 6. Gün oluyor) , değerin sıfırlanıp pozitife dönme ihtimali var mı veya artmazsa tedavi olumsuz mu olmuştur? okuyup cevap yazanlara teşekkür ederim 🙏🏻
Maalesef iğne etkisi.. 12.güne tekrar test yaptırın.
Zaten dollenme olduysa bıle 6 günde rahme gelmez, 9.gunden sonra kanda yukselmeye baslar hcg

Maalesef iğne etkisi.. 12.güne tekrar test yaptırın.
Zaten dollenme olduysa bıle 6 günde rahme gelmez, 9.gunden sonra kanda yukselmeye baslar hcg
Çok teşekkür ederim peki sıfırlanıp mı yükseliyor hamilelerde örneğin 10. Gün 0,2 olup 14. Gün 35 gibi mi oluyor

Çok teşekkür ederim peki sıfırlanıp mı yükseliyor hamilelerde örneğin 10. Gün 0,2 olup 14. Gün 35 gibi mi oluyor
Evet iğne etkisi tamamen gectıgınde embrıyo rahme yenı ulasmıs veya ulasmamıs olacak, ben aşılama oldugumda iğnenin 13.günü degerim 27 cıkmıstı asılamanın da 11.gunuydu,hatta İlk cıktıgı da iğne etkısı mı dıye ck kafaya takmıştım 2 gun sonra 81 e yukseldı.. En az 11 12 gun bekleyın bugun tekrar tes yapsanız daha düşü k deger olcak, cunku daha yukselmeye baslamaz

X