Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Ovitrelle çatlatma iğnesi aşılama
- Konu Sahibi asdfgh12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi gonal f 450 ovitrelle pko
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Sizin sonuç belli oldumu acaba? Siz benden önce aşılama olmussunuz benim daha bir haftam var test yaptırmayaCanım bende bu gece 11 de iğneni vuracam 12 gün fostimon 75 kullandım solda 2 yumurta büyümüş bakalım bende çok merak ediyorum cuma aşılamam olacak tecrübesi olanlar umarım yazarlar ilk aşılamasa hamile kalan var mı
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
kısmet inşallah bir dahakine tutar sağlıklı bir şekilde bende çok bel ağrısı çekiyorum başkada bir belirtim yok Yanı asilamadan sonra genelde yorumlarda herkeste belirtiler çok oluyormus ama bende bel ağrısı dışında başka bisey yok ben sonucumu 5 aralıkta paylaşırım sizinle inşallah tutarBgn sonucu aldım canım onca emegimden sonra malesef negatif bir daha denemeyeceğim psikolojim de mahvoldu inan 14 günde.
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Ayrıca hemen pes etme evet zorlu bir süreç başkada bir seçenek kalmayınca mecburen yine bu yolu denemek zorundayız canimBgn sonucu aldım canım onca emegimden sonra malesef negatif bir daha denemeyeceğim psikolojim de mahvoldu inan 14 günde.
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
Benim bütün belirtilerim dün kaybolmuştu sadece bel agrım kaldı o da adete az kaldı ondan sanırım cnm benim aslında 7 yaşında bir kızım var ama 20 ay denememe rağmen 2. Çocuğumuz olmadı eşimde bende de sorun yok sebepsiz infertilite dediler ama işte insan niyetine girdimi çok üzülüyor inan umarım allah isteyen herkese versin hep duamdır başta da olmayanlara nasip etsin insallah
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
IInşallahcnm.hayirli haberler alalım inan sizin kadar sevinirim coook zor stresli bir süreç bir kere daha yasatmasin rabbim insallah benim olmadı ama inşallah sizlerin olur bize burada umut olur dualarimdasinizkısmet inşallah bir dahakine tutar sağlıklı bir şekilde bende çok bel ağrısı çekiyorum başkada bir belirtim yok Yanı asilamadan sonra genelde yorumlarda herkeste belirtiler çok oluyormus ama bende bel ağrısı dışında başka bisey yok ben sonucumu 5 aralıkta paylaşırım sizinle inşallah
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Allah razı olsun canım aynı dualar sizlerinde olsun inşallahIInşallahcnm.hayirli haberler alalım inan sizin kadar sevinirim coook zor stresli bir süreç bir kere daha yasatmasin rabbim insallah benim olmadı ama inşallah sizlerin olur bize burada umut olur dualarimdasiniz
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Allah bağışlasın. Benimde 5 yaşında bir kızım var bizde de pek bisey yok ama nasip işte zamanı gelmemiş ki daha bizlerede nasip olmamis Allah isteyen herkese bizlerede nasip eder inşallah şimdi sizde sadece bel ağrısı kalmış benimde bel agrım adet gününe az kaldığı içindir o zaman büyük ihtimalle hayrlisi olsun canımBenim bütün belirtilerim dün kaybolmuştu sadece bel agrım kaldı o da adete az kaldı ondan sanırım cnm benim aslında 7 yaşında bir kızım var ama 20 ay denememe rağmen 2. Çocuğumuz olmadı eşimde bende de sorun yok sebepsiz infertilite dediler ama işte insan niyetine girdimi çok üzülüyor inan umarım allah isteyen herkese versin hep duamdır başta da olmayanlara nasip etsin insallah
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
Bugün adet günüm adet belirtilerim de yok oldu valla insanoğlu ne garip şimdide adet olayım diye sabırsızlanıyorum dr ultrason falan bakmadı umarım kist falan oluşmamıştır duphaston 2 gün önce bıraktım bugün adet günüm hayırlısıyla olsun hayıt suyu içeceğim dengelere hormonlara iyi geliyormuş bakalimAllah bağışlasın. Benimde 5 yaşında bir kızım var bizde de pek bisey yok ama nasip işte zamanı gelmemiş ki daha bizlerede nasip olmamis Allah isteyen herkese bizlerede nasip eder inşallah şimdi sizde sadece bel ağrısı kalmış benimde bel agrım adet gününe az kaldığı içindir o zaman büyük ihtimalle hayrlisi olsun canım
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Belkide hamilelik geç oluşmuştur olamazmiBugün adet günüm adet belirtilerim de yok oldu valla insanoğlu ne garip şimdide adet olayım diye sabırsızlanıyorum dr ultrason falan bakmadı umarım kist falan oluşmamıştır duphaston 2 gün önce bıraktım bugün adet günüm hayırlısıyla olsun hayıt suyu içeceğim dengelere hormonlara iyi geliyormuş bakalim
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Belkide hamilelik geç oluşmuştur olamazmi
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
Adet oldum cnm ❤Belkide hamilelik geç oluşmuştur olamazmi
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Ilk aşılama mıydı geçmiş olsunBgn sonucu aldım canım onca emegimden sonra malesef negatif bir daha denemeyeceğim psikolojim de mahvoldu inan 14 günde.
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
Evet cnm ilk asilamamdi tesekkur ederimIlk aşılama mıydı geçmiş olsun
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Hayrlisi olsun canim bende bugün gittim kan tahlili yaptırdım daha 5 gün var neredeyse adete merak ettim Tabiiki de pozitif çıkmadı bilmiyorum üzüldüm ama adet olmazsam bir daha yaptiricam yalnız bir fark oldu daha önce 0. 100 olurdu ilk kez 0.850 oldu acaba adet gününe kadar bu değer katlanirmi bilemedimAdet oldum cnm ❤
- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 35
Canım allahtan umut kesilmez tabi ama yine de fazla umutlanma olur mu benim de 2 65 çıkmıştı sonucu gördüm hakkımızda hayırlısı neyse o olsunHayrlisi olsun canim bende bugün gittim kan tahlili yaptırdım daha 5 gün var neredeyse adete merak ettim Tabiiki de pozitif çıkmadı bilmiyorum üzüldüm ama adet olmazsam bir daha yaptiricam yalnız bir fark oldu daha önce 0. 100 olurdu ilk kez 0.850 oldu acaba adet gününe kadar bu değer katlanirmi bilemedim
- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 40
Evet haklısın canım benim velim o kadar ağrıyor ki adet olacağıma artık eminim herşeyin hayrlisiCanım allahtan umut kesilmez tabi ama yine de fazla umutlanma olur mu benim de 2 65 çıkmıştı sonucu gördüm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun