- 10 Ekim 2023
- 49
- 18
- 22
-
- Konu Sahibi birmelek45
Kanda çıkarmı acabaKoyulasmayı bılmem ama suan iğnenin etkşsiyle yalancı pozitif olabilir 14 bekleyin test için
Gebelik testınde varda kankada vardır 14-15. Gunde kan verırsenız zaten sıfırlanmıs yukselıse gecıyor olur tahminimceKanda çıkarmı acaba
Gebelik testınde varda kankada vardır 14-15. Gunde kan verırsenız zaten sıfırlanmıs yukselıse gecıyor olur tahminimce
12. Gün bu sonuçsa vardır büyük ıhtımalle inşallah vardır yanı çünkü adet gecikmesine 100 gecer 14 ten sonra gesın sonuc oluyor zaten hayırlı olsunBence baya yüksek inşallah vardır yaaa
İnşallah vardır çok teşekkür ederim gerçekten çok mutluyumm inşallah vardır sağlıkla ilerler insallah12. Gün bu sonuçsa vardır büyük ıhtımalle inşallah vardır yanı çünkü adet gecikmesine 100 gecer 14 ten sonra gesın sonuc oluyor zaten hayırlı olsun
İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben size bu iğnenin maliyetini sormak istiyorum bu iğneyi ne kadara yaptınız?Bence baya yüksek inşallah vardır yaaa
ben 15 nisanda 800 gibi bi fiyata almıştık diye hatırlıyorum.İnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben size bu iğnenin maliyetini sormak istiyorum bu iğneyi ne kadara yaptınız?
600 TL Manisa'da şehir şehir degisiyodur fiyatlarİnşallah hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben size bu iğnenin maliyetini sormak istiyorum bu iğneyi ne kadara yaptınız?
Hamile mısınız acabaOVİTRELLE çatlatma iğnesi vuruldum göbekten bugün 12 Cİ gün test yaptım hayalet çizgi var sonradan koyulasirmi
Ve bu 3 üncü OVİTRELLE yardımcı olur musunuz arkadaslarEki Görüntüle 3422331