Ovitrelle çatlatma iğnesi 10. Gün silik çizgi

Merhaba hamıle mısınız

Merhaba hamıle mısınız
Merhaba, ben igne gununu saymazsak 19cu gune kadar testte negatif gordum. Doktoruma yazdim bana kan testi yap gel dedi. idrarda cikmiyor 19gun olmush neden kan vereyim ki dushundum. ama yine de verdim. hatta kan verdigim gun yani 19cu gunde bile erkenden test yaptim cikmadi. kan sonucunu alinca shoka girdim. 37.2 cikti. doktor 2 gun sonra tekrar et dedi. ertesi gun test yaptim belirgin 2ci cizgiyi gordum. ama 1 kere kimyasal gecirdiyim icin korkuyorum. o zaman deger 10-du ama. yarin yine kan vereceim. 3gun sonrasi oldugu icin 90larda birshey olmasi gerek. inshaAllah ki kimyasal degildir. nasip kismet

Merhaba hanımlar femera ve ovitrelle 2. Atım ilk ay 12. Gün beta 1,89 du.16. Gün regl oldum maalesef.Bu ay dayanamayıp 8. Gün test verdim çok erken biliyorum ama takip etmek istedim 8. Gün 13.89 çıktı benim gibi 8. Gün beyasına baktıran var mı aranızda

Cok erken yapmishsin. bence idrarda negatif gor sonra pozitif olunca kan ver.

Bendede aynı durumlar var 24 Şubat yaptım sonuç ne çıktı acaba?

Kızlar benimde femara ve Ovitrelle iğne ile 3 yumurtam vardı iğneyi 22 sinde yaptırdım beklemedeyşm Allah büyük

Kizlar soruyla alakasizda ben sizlere bir sey sormak istedim 6 ay tedavi oldum yumurta tembelligim var ve hormonlarda br sıkınti yok sorum su adetim tedavi olmadan once duzensizdi iki ayda bir oluyodum
bu ay tedaviyi biraktim bnm gibi olup sonrasinda adeti duzelen varmi tedavi sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…