- Konu Sahibi berilr12334
-
Doktorlar amh degerinin yukselmedigini soyluyor ama Ibrahim Saracoglu yukseliyor diyor. Istersen youtube-da hangi kurle olduguna baka bilirsin.
Evet ilk kez yaptırdım canım. Nasıl yükseliyormuş ki ne yapmak gerekiyor acaba?
Doktora yükselir mi dedim yükselmez dedi ama nasıl oldu ki yani. Kadınlık işi zor iş :))
Canım ben açıkcası kurcalamaktan buradaki forumlarda kızlarda okumuştum istersen sende bir araştır inşallah yükselir bende bu ay olmazsa tüp bebege yönelmiştim
Merhaba, sunucunuz ne oldu? Benimde 11.gün ve silik çizgi varKızlar 15 Ocak da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, dün 10.gün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Bugün yani 11. Gün yine test yaptım yine çok silik çıktı. İğne etkisinden midir yoksa hamilelik olabilir mi? Böyle olupta hamile olan var mı
Merhaba, ben 12. Güne kadar idrar testinde silik çizgi gördüm. 12. Gün kan verdim negatif çıktı. Adetime 4 gün var, bu ay da olmadı. Tabi dört günde bir mucize olmazsa. Beklemesi zor ama 14-15 günden önce yapılan idrar testleri yanıltıcı olabiliyorMerhaba, sunucunuz ne oldu? Benimde 11.gün ve silik çizgi var
Cnm benim 9 negatifti iki gündür silik şuan 15. Gün çatlatma ignemin şuan da silik ama daha belirgin
Var cnm sende
Haberdar et bizleri de darısı başımıza inşallah.
Evet cnm hamileyim çok şükürAyy maşallah hamilesin inşallah
Evet cnm hamileyim çok şükür
Seninde haberini bekliyorum cnm 60 çıktı daha çok yeni dedi doktor haftaya tekrar kan vercem sağlık ocağına kendi doktoruma randevum 12sinde 16. Gün çıktı cnmAyyyy tebrikkk ederimmm kaç çıktı kaçıncı gününde çıktı bende kan verdim bekliyorum inşallah banada dua et
Seninde haberini bekliyorum cnm 60 çıktı daha çok yeni dedi doktor haftaya tekrar kan vercem sağlık ocağına kendi doktoruma randevum 12sinde 16. Gün çıktı cnm
Seninde mi 60 çıktı cnmAyyy seninde 60 benim gibiinşallah benimde seninki gibi olur hayırlı haberi veririm benim sadece biraz erken olmuş olabilir
Seninde mi 60 çıktı cnm
Nasip cnm bir dahakine olur inşallahMaalesef olmadı
Kimyasal gebelikti demekki insllh benimki sağlıklı artarEvet cnm 11. Günde öyleydi ama bugün 3.1 düşmüş
Kimyasal gebelikti demekki insllh benimki sağlıklı artar
Merhaba degerlerınız arttı mı . Benımde ıgnenın 11.gunu bugün . 5.gun 32 çıkmıştı bı daha Casaret edıp vermedim kanKimyasal gebelikti demekki insllh benimki sağlıklı artar
Merhaba sonucunuz belli oldu muKızlar 15 Ocak da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, dün 10.gün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Bugün yani 11. Gün yine test yaptım yine çok silik çıktı. İğne etkisinden midir yoksa hamilelik olabilir mi? Böyle olupta hamile olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?