- 17 Aralık 2023
- 116
- 30
- 18
- 28
- Konu Sahibi deryadabirdalga
Merhaba , istanbulda ovitrelle bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ? Sizler nerede buldunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orgalutranı biz tüp bebek tedavisinde kullanıyoruz yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye vuruluyoruz ovitrellenin yerine geçtiğini de yeni duydumOvitrelle diye ısrarınız neden? Ben de doktor kontrolüyle çatlatma iğnesi oldum ama ovitrelle yoksa orgalutran çok rahat bulabileceğiniz bir diğer seçenek. Doktorunuz da ovitrelle diye ısrar etmiyorsa deneyebilirsiniz.
Ben başka şehirdeyim ama ilk iğne denememde istanbulda bulmuştuk. Zeynep kamil hastanesinin yakınındaki eczanelerden biriydi bence oralara bakabilirsinizMerhaba , istanbulda ovitrelle bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ? Sizler nerede buldunuz ?
Çok çok teşekkür ederim soracağım oralaradaBen başka şehirdeyim ama ilk iğne denememde istanbulda bulmuştuk. Zeynep kamil hastanesinin yakınındaki eczanelerden biriydi bence oralara bakabilirsinizinşallah bulursunuz
Merhaba ısrarım yok doktorumun tek kullanabileceğimiz bu demesi üzerine 1 haftadır her yerde arayıp bulamadık.Ovitrelle diye ısrarınız neden? Ben de doktor kontrolüyle çatlatma iğnesi oldum ama ovitrelle yoksa orgalutran çok rahat bulabileceğiniz bir diğer seçenek. Doktorunuz da ovitrelle diye ısrar etmiyorsa deneyebilirsiniz.
Merhabalar ovitrelle piyasada yok gercekten. 4 ay öncesinde letresan kullandım doktor ovitrelle yazdı ve hiç bir eczanede bulamadım. Bursa da yaşıyorum bu arada. Sonrasındaki süreçlerde yine aradım ama bulamadım. Tanıdık bir eczaneye söylemiştim geçen ay ellerine 1 adet gelmiş arayıp haber verdiler o şekilde satın aldım bu ay kullanabilmek için. Ama dediğiniz gibi benim doktorumda yerine muadil söylememişti. Ovitrelle aradım full. Aslında muadil olarak 1 ya da 2 seçenek daha varmış. Tamamen ayni etken maddeye mi sahip bilmiyorum ama bence bir doktorunuza danışın. Bende ovitrelle ararken ilaç kullanmadığım bir dönemde başka bir eczacıdan öğrenmiştim. Bu ay için ovitrelle bulunca onu satın aldım.Merhaba ısrarım yok doktorumun tek kullanabileceğimiz bu demesi üzerine 1 haftadır her yerde arayıp bulamadık.
Malesef hala yok bulamadımMerhaba bulabildiniz mi acaba bende bulamıyorum
Merhaba siz buldunuz mu ovitrelle. Ben bukamadigim için ovitrelle yerine gonapeptly 2 tane kullan dedi doktor. Acaba aynı etkiyi gösterir mi?Malesef hala yok bulamadım
Zeynep kamil hast ordaki eczanelerde var ben ordan buldumMerhaba , istanbulda ovitrelle bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ? Sizler nerede buldunuz ?
Ist zeynep kamil hast ordaki eczanelerde varMerhaba siz buldunuz mu ovitrelle. Ben bukamadigim için ovitrelle yerine gonapeptly 2 tane kullan dedi doktor. Acaba aynı etkiyi gösterir mi?
Çoğu kişi bilmiyor ve bu dediğiniz muadili ben ilk defa duydum kendim yurt dışında yaşıyorum bana bile burda sadece ovitrelle reçete ettiler. Mutlaka doktorun bi bidiği vardır muadili varsa alternatif olarak kullanilabilir tabi eğer farklı etkisi olmayacaksa tedaviyeOvitrelle diye ısrarınız neden? Ben de doktor kontrolüyle çatlatma iğnesi oldum ama ovitrelle yoksa orgalutran çok rahat bulabileceğiniz bir diğer seçenek. Doktorunuz da ovitrelle diye ısrar etmiyorsa deneyebilirsiniz.