• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Bulamadım

yaren1140

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, Ovitrelle arıyorum ama bulamadım. İstanbul'da sadece 1 tane bulabildim. Elinde olan var mı 14 tane gerekiyor. Reçetem mevcut gerekirse.

Avrupa yakasındayım, Bahçelievler.
Konum önemli değil, uzaksa gidebilirim.
Elimde yok ama beylikduzu medicana karşısında marka city eczane de ovitrelle cok var . Medicana da tedavi görüyordum. Eczane piyasadaki igneleri biz topluyoruz bizde bulunuyor demişti. Yakınsınız bir gidin isterseniz

şu an ecza depolarından reçete karşılığı çıkış yapılıyor. 14 taneyi ne yapacaksınız meraktan sordum

Elimde yok ama beylikduzu medicana karşısında marka city eczane de ovitrelle cok var . Medicana da tedavi görüyordum. Eczane piyasadaki igneleri biz topluyoruz bizde bulunuyor demişti. Yakınsınız bir gidin isterseniz
Tedavi ne zaman oluyordunuz acaba yani yakın bi vakit miydi? ben o eczaneye ne zaman sorsam yok diyorlardı da merak ettim hiç denk gelemedim orada

Tedavi ne zaman oluyordunuz acaba yani yakın bi vakit miydi? ben o eczaneye ne zaman sorsam yok diyorlardı da merak ettim hiç denk gelemedim orada
Medicana da tedavi görmüştüm oranın hastalarına oncelik tanıyorlar. Anlaşma yapmışlar hastaneye indirimli de veriyorlardı ilaclari. Muhtemelen ondan yok demişlerdir diye düşünüyorum

Medicana da tedavi görmüştüm oranın hastalarına oncelik tanıyorlar. Anlaşma yapmışlar hastaneye indirimli de veriyorlardı ilaclari. Muhtemelen ondan yok demişlerdir diye düşünüyorum
Ben de oranın hastasıyım da ondan sormuştum şansıma bana hiç denk gelmiyor. Teşekkür ederim yanıtınız için

Bahçelievler’e uzak kalabilir ama fulyadaki tüm eczanelerde her daim bulabilmistim tedavi gördüğüm dönemde

Merhaba elimde bir tane var.canakkaledeyim eczanemdede fazlasiyla var getiriyorlar son çare gelebilirsiniz diye yazdim

Merhaba elimde bir tane var.canakkaledeyim eczanemdede fazlasiyla var getiriyorlar son çare gelebilirsiniz diye yazdim
Merhaba eczane ismini verebilir misiniz elimde reçete de var ulaşayım kendilerine. Desteğiniz için teşekkürler

Teşekkür ederim desteğiniz için fakat çok sayıda ihtiyacım var ve muhtemelen 1 tane varsa tüp Bebek tedavisinde kullananların daha fazla ihtiyacı olacaktır. Onları mahrum etmeyeyim

Eczaneleri arayip tek tek sordunuz mu bilemiyorum ama ben bulmakta zorlandigim ilaclari bu sekilde buldum. Bir de tedavi gordugunuz merkeze durumu bildirin onlar bulabileceginiz eczaneleri soylecektir size.

Back
X