Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul da nerede ikamet ediyorsunuz ?Merhaba, Ovitrelle arıyorum ama bulamadım. İstanbul'da sadece 1 tane bulabildim. Elinde olan var mı 14 tane gerekiyor. Reçetem mevcut gerekirse.
Avrupa yakasındayım, Bahçelievler.İstanbul da nerede ikamet ediyorsunuz ?
Elimde yok ama beylikduzu medicana karşısında marka city eczane de ovitrelle cok var . Medicana da tedavi görüyordum. Eczane piyasadaki igneleri biz topluyoruz bizde bulunuyor demişti. Yakınsınız bir gidin istersenizAvrupa yakasındayım, Bahçelievler.
Konum önemli değil, uzaksa gidebilirim.
Tedavi ne zaman oluyordunuz acaba yani yakın bi vakit miydi? ben o eczaneye ne zaman sorsam yok diyorlardı da merak ettim hiç denk gelemedim oradaElimde yok ama beylikduzu medicana karşısında marka city eczane de ovitrelle cok var . Medicana da tedavi görüyordum. Eczane piyasadaki igneleri biz topluyoruz bizde bulunuyor demişti. Yakınsınız bir gidin isterseniz
Medicana da tedavi görmüştüm oranın hastalarına oncelik tanıyorlar. Anlaşma yapmışlar hastaneye indirimli de veriyorlardı ilaclari. Muhtemelen ondan yok demişlerdir diye düşünüyorumTedavi ne zaman oluyordunuz acaba yani yakın bi vakit miydi? ben o eczaneye ne zaman sorsam yok diyorlardı da merak ettim hiç denk gelemedim orada
şu an ecza depolarından reçete karşılığı çıkış yapılıyor. 14 taneyi ne yapacaksınız meraktan sordum
Geçmiş olsun dediğim gibi şu an reçete karşılığı ecza depolarından cıkıs yapılıyorMerhaba, hipofiz bezi sebepli hormon tedavisi görüyorum. Bu sebepten bu ilacı bir süre kullanmam lazım.
Ben de oranın hastasıyım da ondan sormuştum şansıma bana hiç denk gelmiyor. Teşekkür ederim yanıtınız içinMedicana da tedavi görmüştüm oranın hastalarına oncelik tanıyorlar. Anlaşma yapmışlar hastaneye indirimli de veriyorlardı ilaclari. Muhtemelen ondan yok demişlerdir diye düşünüyorum
Merhaba ist kumburgaz tarafı 1 tane elimde var yardımcı olacaksaMerhaba, Ovitrelle arıyorum ama bulamadım. İstanbul'da sadece 1 tane bulabildim. Elinde olan var mı 14 tane gerekiyor. Reçetem mevcut gerekirse.
Merhaba eczane ismini verebilir misiniz elimde reçete de var ulaşayım kendilerine. Desteğiniz için teşekkürlerMerhaba elimde bir tane var.canakkaledeyim eczanemdede fazlasiyla var getiriyorlar son çare gelebilirsiniz diye yazdim