- 9 Şubat 2025
- 33
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi acicikolata1
Kızlar selam istanbul Beylikdüzü çevresinde elinde fazladan ovitrelle olan var mı? Aciliyeti var 3-4 saat içinde bulup iğneyi olmam gerekiyor şütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep Kamil hastanesinin oradaki eczaneleri arayıp sorun. Ben oradan buldumKızlar selam istanbul Beylikdüzü çevresinde elinde fazladan ovitrelle olan var mı? Aciliyeti var 3-4 saat içinde bulup iğneyi olmam gerekiyor şütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım çalışıyorum gidip almaya imkanım yok ama yine de arıyorum eczaneleri hızlı kruyengöndereceğim en kötü ama orda da kimş arasam yok dedi sen hangi eczaneden almıştın?Zeynep Kamil hastanesinin oradaki eczaneleri arayıp sorun. Ben oradan buldum
Gülan eczanesinden almıştımCanım çalışıyorum gidip almaya imkanım yok ama yine de arıyorum eczaneleri hızlı kruyengöndereceğim en kötü ama orda da kimş arasam yok dedi sen hangi eczaneden almıştın?
Yokmuş ordadaGülan eczanesinden almıştım
Bir de fulya selin eczanesini deneyin. Orada da bulmuştum ben ama öbürü daha yakındı ona gitmiştimYokmuş ordadaçok teşekkür ederim
Ne demekk hayirli pozitif sonuclariniz olsun insallahKayaşehirde buldum canımm çok teşekkür ederim sana da![]()
Ben daha olamadımAmiin çok teşekkür ederimsizin ne kafar oldu iğne olalı?
Yaa umarım hayırlı güzel sonuçlar alırsınız sizdeBen daha olamadımtüp bebek tedavisi görüyorum, hoca raporuma ovitrelle yazdı onu aradım buldum ama gonapeptyl yaptırdı sonra, ovitrelle şimdilik duruyor belki transfer sürecinde kullandıracaktır
İnşsallah canım hepımızın..Yaa umarım hayırlı güzel sonuçlar alırsınız sizde![]()
Nereden buldunuz igneyi acaba bende bulamıyorum hangi sehir eczane?Kayaşehirde buldum canımm çok teşekkür ederim sana da![]()
İstanbul kayaşehirde sağlık eczanesinde buldum ama son 1 tane kalmıştı yine arayın istersenizNereden buldunuz igneyi acaba bende bulamıyorum hangi sehir eczane?
Banada çok acil lazjm nasıl aldınız acabaKayaşehirde buldum canımm çok teşekkür ederim sana da![]()
Buldunuz mu acabaBende bulamiyorum igneyi acaba bulan varsa yazabilir mi?
reçeteliyse reçeteni whatsapptan at eğer hemen gidemeyecek gibiysen ibandan ücretini gönderirsen kabul ederler ben de öyle yapacaktım ama eşim hemen yarım saatte gitti geldi gerek kalmadı
Yaa sanırım orada var ve herkese 1 adet kaldı diyorlar bana da öyle demişlerdi ben sonuncusunu aldım sanıyordum ama imkansız öyleyse çünkü depolarda tanıdığımız kişiler depoya 6 aydır iğnenin gelmediğini söylediMerhaba kayasehir saglik eczanesinde bir tane varmis ama benim toplu almam lazim tedavinin devami icin.