- 21 Ekim 2024
- 15
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi gelecekabla
-
Yarin verecegim insallahKaset testte belli olmayabilir kan ver orda anlasılır
Sonuc aldınız mı şuan bende sizin durumunuzdayimKaset testte belli olmayabilir kan ver orda anlasılır
Merhaba, negatif cikti. Hsg cektirecegimSonuc aldınız mı şuan bende sizin durumunuzdayim
Canı. İğneden sonra ne gibi belirtiler yaşadın benimde bugün iğnenin 8.günü hiç bir belirtim yokKızlar bende Kasım 16 da iğne oldum 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilemiyim
Benimde hiç belirtim yoktu canim sadece iğnenin 11 günü gogus ağrım oldu oda adet olcak gibiCanı. İğneden sonra ne gibi belirtiler yaşadın benimde bugün iğnenin 8.günü hiç bir belirtim yok
Benimde hiç belirtim yoktu canim sadece iğnenin 11 günü gogus ağrım oldu oda adet olcak gibi
İnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğizCanı. İğneden sonra ne gibi belirtiler yaşadın benimde bugün iğnenin 8.günü hiç bir belirtim yok
Merhaba canim nasilsiniz??Acaba evde test yapdin mi?? Benim 12-gunum erken gebelik testi negatif. (Bu arada doktorum 12 araliktan erken test yapmamami soyledi de işte ben dayanamadim yaptim)İnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğiz
Ben 14 . Gün yaptım kaset test ve erken gebelik ikisinde çizgi çıktı hemen acile gittim 68 çıkmıştı daha çok yeni dedlilerMerhaba canim nasilsiniz??Acaba evde test yapdin mi?? Benim 12-gunum erken gebelik testi negatif. (Bu arada doktorum 12 araliktan erken test yapmamami soyledi de işte ben dayanamadim yaptim)
Test yaptin mi canim merak ettimMerhaba canim nasilsiniz??Acaba evde test yapdin mi?? Benim 12-gunum erken gebelik testi negatif. (Bu arada doktorum 12 araliktan erken test yapmamami soyledi de işte ben dayanamadim yaptim
Ay hamile gibisinKızlar merhaba ben 27 sinde çatlatma iğnesi yaptım bugün 14. Günüm bugün saat 8:33 te test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3519059
Yaaa öyle mi inşallah ama doktor erken yaptın diyorAy hamile gibisin
Evet canim negatif, ama hala regl olmadim,doktorumla da konuştum olsa çıkardi dimi diye sordum evet hamile olsan çıkardi, buyuk ihtimal bu ay tutmadi canim sanirim bi iki gune regl olucamTest yaptin mi canim merak ettim
Canim igneden sonra mi hamile kaldin ne kdr gecti uzerindenİnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğiz
Canım çatlatma ignesi ile mi hamile kaldın bende bugün vurdum basık değerlendirmeliyim birde 5 yumrutam büyümüştü benimİnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?