Ovitrelle 14.gun negatif

gelecekabla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
4
3
27
Merhaba hanimlar 18 kasimda sabah saat 11 de catlatma ignesi vuruldum. oncesinde 5 gun letu kullandim. 3 yumurtam olusmustu solda 16 mm, sagda 17 mm ve 20 mm. Ertesi gun gece 11 de iliski dedi doktorum. 3 kez gun asiri iliskide bulunduk. 19 kasimda parlak kirmizi bi etsi bi kanama geldi doktorum 4.gun beta bakti 25 cikti. İgne etkisi oldugunu soyledi beta degerimin ki ben bunu bilerek kan verdim. 20 kasimdan beri de duphaston kullaniyorum. Bugun ignemin 14.gunu kaset test yaptim, negatif cikti. Pozitife donme ihtimali var midir? Yarin kan verecegim ama cok merak ediyorum.

Kızlar bende Kasım 16 da iğne oldum 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilemiyim

Benimde hiç belirtim yoktu canim sadece iğnenin 11 günü gogus ağrım oldu oda adet olcak gibi
Canı. İğneden sonra ne gibi belirtiler yaşadın benimde bugün iğnenin 8.günü hiç bir belirtim yok
İnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğiz 🥰

İnşallah Allah isteyen herkese nasip olur şuanda hiç belirtim yok ama hamileyim 597 çıktı kanım haftaya inslah kese görmeye gideceğiz 🥰
Merhaba canim nasilsiniz??Acaba evde test yapdin mi?? Benim 12-gunum erken gebelik testi negatif. (Bu arada doktorum 12 araliktan erken test yapmamami soyledi de işte ben dayanamadim yaptim)

Merhaba canim nasilsiniz??Acaba evde test yapdin mi?? Benim 12-gunum erken gebelik testi negatif. (Bu arada doktorum 12 araliktan erken test yapmamami soyledi de işte ben dayanamadim yaptim)
Ben 14 . Gün yaptım kaset test ve erken gebelik ikisinde çizgi çıktı hemen acile gittim 68 çıkmıştı daha çok yeni dedliler

Kızlar merhaba ben 27 sinde çatlatma iğnesi yaptım bugün 14. Günüm bugün saat 8:33 te test yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim
1000021114.jpg

X