Benden size tavsiye sakın hcg işine girişmeyin

kendinizi stresten mahvedersiniz tüm yaptıranlar gibi.
Ben yurtdışındayım 2 tip kan testi var biri pozitif ölçer diğeri hcg. Doktorum hcg yapmamıştı ilk. Aradan 1 hafta geçti rahimde kalınlaşma ama kese göremediğimiz için ve ben bu sitede herkes her 2 günde bir yaptırıp paylaştığı için gaza gelip zorla hcg yaptırtdım doktora 1243 çıkmıştı onda da zaten.

Doktorum sırf beni rahatlatmak için yaptı neredeyse ve bi daha böyle düşüncelere kapılmamamı istedi. Bu haftada çok şükür keseyi gördük. son adet tarihim 4 eylül benim. 14’ünde iğne oldum, 29’unda da gebelik pozitif çıktı çok şükür

Sürekli hcg yaptıranlar bildiğiniz stresten delirdiler ben de misler gibi rahat geçirdim bu süreci. Doktorunuza güvenip bu şekilde ilerleyin. :)) sizin test sonucunuza göre maşallah gebelik var gözüküyo zaten

istiyorsanız 1 kere daha yaptırıp net kesinleştirin dediğim gibi sonrasında gelişti mi gelişmedi mi gibi daha da yaptırmayın. Ama tabi yine siz bilirsiniz. Çünkü herkesin zaten başka oluyo o rakamları döllenme yerleşmesine göre ve hatta oransal artışı bile herkesin farklı kimisinde 2 katı kimisinde %60 ve hatta belki bazen daha az. boşuna para verip boşuna kıyaslıyosunuz

taze tecrübe ettiğim şeyler sizin de bilginiz olsun