- 7 Şubat 2024
- 217
- 70
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah tekrar yapcam da iki gün önceki bir gebenin günlüğü olan gebelik testiydi direk tek çizgi çıktı ona çok güvenmiyorum açıkçası. Bunda da hemen ikinci çizgi kısmı gölgelendi ama yine de emin olamıyorum hevesim kursağımda kalir diyeEğer iki gün önce negatif bugün pozitif çıktıysa iğne etkisi olamaz gebelik var bence yarın tekrar edin testi
Değer kaçtı ki öğrendiğinde ? Ben yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden biraz beklycem çünkü resmen adet olacak gibiyimCanım benimde böyle olmuştu koşa koşa hastaneye gittim ve kan verdim hamile olduğumu öğrendim inşallah hamilesindir hemen kan vermelisin
Bende 13. Gün 16.30 la öğrendim iki gün sonra 200 olmuştu betamDeğer kaçtı ki öğrendiğinde ? Ben yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden biraz beklycem çünkü resmen adet olacak gibiyim
Tamam yine çok umutlanmayın o zaman ama 13. Gün iğne etkisi geçer genelde yarın da çıkarsa kan verirsiniz ya da regl gecikmesini de bekleyebilirsiniz kesinleşssin diye. Umarım poitifrirYarın sabah tekrar yapcam da iki gün önceki bir gebenin günlüğü olan gebelik testiydi direk tek çizgi çıktı ona çok güvenmiyorum açıkçası. Bunda da hemen ikinci çizgi kısmı gölgelendi ama yine de emin olamıyorum hevesim kursağımda kalir diye
Ayyy inşallah darısı başıma bende de daha önce aynı böyle silik çıkmıştı ama o zaman ilaç iğne hiçbir şey kullanmadığım için emin olarak hastaneye konuşmuştum 19 çıkmıştı ve hızlı bir şekilde de yükseliyordu ama sonra düşükle sonuçlandı. Bunda iğne flan kullandım ya acabalar o yüzden yoksa ben de su an çoktan gidip kanda baktırmış olurdumBende 13. Gün 16.30 la öğrendim iki gün sonra 200 olmuştu betam
İnşallah canım çok sağolTamam yine çok umutlanmayın o zaman ama 13. Gün iğne etkisi geçer genelde yarın da çıkarsa kan verirsiniz ya da regl gecikmesini de bekleyebilirsiniz kesinleşssin diye. Umarım poitifrir
Benimde bir düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı bende pazartesi öğrendim bende o günden beri kan sulandırıcı iğne başlattı hemen doktorumAyyy inşallah darısı başıma bende de daha önce aynı böyle silik çıkmıştı ama o zaman ilaç iğne hiçbir şey kullanmadığım için emin olarak hastaneye konuşmuştum 19 çıkmıştı ve hızlı bir şekilde de yükseliyordu ama sonra düşükle sonuçlandı. Bunda iğne flan kullandım ya acabalar o yüzden yoksa ben de su an çoktan gidip kanda baktırmış olurdum
Göremedim pek canim İnşallah pozitiftir yarın sen de tekrarla testi bakalim inşallah ikimizin de pozitiftirBence pozitif canım hayırlı olsun
Kızlar merhaba adete 3 gün var soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım 2 dk içinde belirdi bu şekilde oldu sizce gebelik var mıdır ayın 7 sinde çatladı yumurtam doktora kontrole gittiğimde o gün catlayacagini söylemişti çatlamak üzere değerlendir demişti değerlendirdik sizce varmı ?
Yaaa senin de yeniymis hayirli olsun sağlıkla al kucağına İnşallahBenimde bir düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı bende pazartesi öğrendim bende o günden beri kan sulandırıcı iğne başlattı hemen doktorum
İnsallah tekrarlicamGöremedim pek canim İnşallah pozitiftir yarın sen de tekrarla testi bakalim inşallah ikimizin de pozitiftir
Teşekkür ederim sizde inşallahYaaa senin de yeniymis hayirli olsun sağlıkla al kucağına İnşallah
Teşekkür ederim sizde inşallah
Ben dayanamadım kan verdim ama 6.98 çıktı çok düşük iğneden mi hamilelik mi acaba ??İnsallah tekrarlicam
Çatlatma ignesinin kaçıncı günü bugün , adete ne kadar var ? 5 üzeri hamilelik olarak degerlendiriliyorBen dayanamadım kan verdim ama 6.98 çıktı çok düşük iğneden mi hamilelik mi acaba ??
İğnenin 13. Günü. 2 gün önce tamamen negatif çıkmıştı idrar testinde bugün silik çizgi çıktı. Adet de iğnenin 14 15. Günü falan oluyormuş heraldeÇatlatma ignesinin kaçıncı günü bugün , adete ne kadar var ? 5 üzeri hamilelik olarak degerlendiriliyor